Левски пред тотален разпад

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски пред тотален разпад

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 мар 2010 21:15

Ха-ха-ха-ха-а! :lol: :lol: :lol: А бе Тончо, а бе Токмакчиев, пак ти ли пишеш във форума бе!? :lol: :lol: А бе твоето шоу е в събота вечер бе, брато! :lol: Иначе лошо няма, къртиш мивките с тия лакърдии! :lol: :lol: :lol:
П.П. Вземи все пак прочети подписа ми (със сините букви), за да стоплиш кой е №1 във България! :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 18 мар 2010 21:19, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 18 мар 2010 21:19

Левски си е Левски ! Отбора на народа !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 мар 2010 21:30

balef написа:Левски си е Левски ! Отбора на народа !

Дефинирай думата "народ" и на кой по точно "народ" е ПФК Левски... , защото очевидно не става дума за народа на България. 8-)

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Мнениеот rezaacha » 18 мар 2010 21:35

Част от футболистите наистина да вземат да си тръгват щото ми писна да им гледам нещастните изпълнения.

torbalani
Контакти:

Мнениеот torbalani » 18 мар 2010 21:36

Не знам от къде ги чуват тези глупости,ама иначе пишат ли пишат хората като луди.Аз лично нямам нищо против почти всичките от изброените играчи да си тръгнат,ама кой ще ги вземе питам аз????не се знае.Половината нямат сърце да играят в ЛЕВСКИ,а щом нямаш сърце за ЛЕВСКИ за къде ще имаш????Иначе пускаме юноши и стадиона се пълни.Ясно че ще има един двама наемници ама класните наемници затова са класни защото се раздават на 100%независимо дали играят с куртово конаре или с европейски гранд(Бардон например)Виждаме кой става кой не и се взимат нови от юношите.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 мар 2010 21:37

Смях :!:

Тая статия не става и г**о да си избършеш с нея :lol: :lol: :lol:

П.С. Днес четох как Абрамович осъдил няккави подобни паляци за клевета... кога и ние ще доживеем това да се случи у нас :roll: До тогава такива плазмодии ще бълват тонове глупости и ще си живуркат безнаказано :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 18 мар 2010 21:44

viroglav написа:

Дефинирай думата "народ" и на кой по точно "народ" е ПФК Левски... , защото очевидно не става дума за народа на България. 8-)

Отбор създаден от обикновенни хора по нормален начин,Отбор с най-много фенове в България!

Потребителски аватар
rezaacha
Контакти:

Мнениеот rezaacha » 18 мар 2010 21:49

Тия имат на всяко кьоше човек и само слухтят за клюки.
Иначе има някаква истина,че Левски е с неясно бъдеще,но народа е казал -трай бабо за хубост.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 мар 2010 21:54

Еййй отбора бил пред закриване. Истината е че Левски в момента е слаб, главно защото от 3 години реално няма мениджър. Не се правят трансфери на качествени млади футболисти и отбора застаря. Само се дрънкат глупости от сорта Левски имат най-добрите играчи, дефакто са много слаби дори а половината и застарели. Но това че отбора е пред разпад и футболистите не си знаели бъдещето и искали да напускат, треньора е пред уволнение са глупости на някои журналисти търсещи интерес към статиите им.
И последно: аз не съм много съгласен че последните 3 години юношите се представят добре. Като се има предвид нивото на юнешеския футбол в България вярвайте ми ако се вкарат 5,6 юноши в 1-я отбор титуляри, Левски ще се бори да не изпадне. Недейте толкова да се изхвърляте с тея юноши и да се правите на по-големи специалисти от треньорите на Левски. Те по-добре си знаят стоката и какво ги чака(т.е. борба за изпадане) ако опрат до юноши.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 18 мар 2010 21:59

sini bogove написа:
viroglav написа:

Отбор създаден от обикновенни хора по нормален начин,Отбор с най-много фенове в България!

Че само вашия ли е създаден от обикновени хора???
А за броя на феновете...никога не може да си сигурен,че всичките ви фенове са ИСТИНСКИ

Върни се в “Левски”