Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

VarnaCrew
Контакти:

Re: Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Мнениеот VarnaCrew » 16 мар 2010 11:08

ИСТИНАТА Е ЧЕ БАТКОВ ВРЪЩА АВАНТИТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО ДВА ПЪТИ БИХМЕ ЛОВЕЧ И СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ. СЕГА Е ТЕХЕН РЕД. В НЕДЕЛЯ НАШИТЕ ИГРАЧИ НЕ ИГРАХА НИЩО НАРОЧНО, ШАМПИОНЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА ЛИТЕКС ЛОВЕЧ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2010 11:10

VarnaCrew написа:ИСТИНАТА Е ЧЕ БАТКОВ ВРЪЩА АВАНТИТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО ДВА ПЪТИ БИХМЕ ЛОВЕЧ И СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ. СЕГА Е ТЕХЕН РЕД. В НЕДЕЛЯ НАШИТЕ ИГРАЧИ НЕ ИГРАХА НИЩО НАРОЧНО, ШАМПИОНЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА ЛИТЕКС ЛОВЕЧ

Браво! Това звездите ли ти го нашепнаха? Дай доказателства, какво си се развикал с тея главни букви.
Това за шампиона не бъди сигурен. Дотук "сигурни" шампиони бяха Черноморец ("Ма Краси е Гений, как така.") и ЦСКА, които уж били купили титлата. След две седмици ще бъдат Локомотив, а след още две - Черно море. Да не се окаже синя титлата, че не знам какво ще правите с тея конспирации. :evil:
Последна промяна от metodito на 16 мар 2010 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:13

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот ehh на 16 Мар 2010 07:01
Аз мога да отговоря на автора вместо Гонзо, защото истината е една - бедни сме като църковни мишки.
И в този случай Батков е решил да плаща заплати, траншове и данъци, отколкото да хвърля пари за селекции и отборът да се превърне в длъжник към кой ли не.

с тези редов ме плашиш ,на всички ни е ясно че парите в момента са нещо непознато за отбора ни,но ако Гонзо излезе и каже НЯМАМЕ ПУКНАТА СТОТИНКА ЩЕШЕ ДА Е РАЗЛИЧНО.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 мар 2010 11:16

от metodito на 16 Мар 2010 12:10

VarnaCrew написа:
ИСТИНАТА Е ЧЕ БАТКОВ ВРЪЩА АВАНТИТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО ДВА ПЪТИ БИХМЕ ЛОВЕЧ И СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ. СЕГА Е ТЕХЕН РЕД. В НЕДЕЛЯ НАШИТЕ ИГРАЧИ НЕ ИГРАХА НИЩО НАРОЧНО, ШАМПИОНЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА ЛИТЕКС ЛОВЕЧ
Браво! Това звездите ли ти го нашепнаха? Дай доказателства, какво си се развикал с тея главни букви.

И без да се вика с главни букви има такова съмнение на фона със спокойствието на футболистите на Левски след мача.От Бардон очаквах културно поведение,заради по дугия му манталитет,но бях шокиран от спокойствието,с което приеха загубата и поведението по време на мача на Гонзо,Петков,Мечо и други.Все пак това са само подозрения,които не могат да бъдат доказани.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:19

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот metodito на 16 Мар 2010 07:02
Леле, след още една загуба на отбора ни ще има масови самоубийства. Стига бе, хора. Вземете се в ръце. Да не би да гледате футбол от 3-4 години. Ако е така и представата за "Левски" (използвайте ги тея кавички, да му се не види)е единствено от тази при Мъри, отказвайте се от отбора. Няма смисъл. Може да завършим зле шампионата. Е, и? Може да не участваме в ЕКТ (в най-лошия случай). То ние като сме се разучаствали. Тая година никакви групи нямаше да видим ако не беше новото правило. Ако трябваше да играем квалификации за тях жив зян щяхме да сме. А и какво като участваме? С оглед мустакатото обстоятелство - всичко е нормално, в реда на нещата.
Гонзо. Какво да ти каже Гонзо? "Батков е тъпа циция. Открадна парите от ШЛ и само иска да цоца от славата на клуба. Използва ме гадно и се държи с всички като дерибей."
Е, няма да го каже. Когато се отказа от националния, какво каза? Същото и сега ще каже.

Аватар
metodito

* Лично съобщение

НЕ КОЛЕГА проблема не е в загубите проблема дори не е в кавичките защото аз помня и головете на Г.Славчев и П.Михтарски в Антверп,но помня и последните 7мин на мача не от V-BOX7,болно ми е че всичко постигнато преди време се ступи и отлетя.А за евро турнирите си прав,още повече че аз само така виждам шанса да изтрием фигурата Тара от клуба ни.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2010 11:20

Ако с тази игра Литекс стане шампион, ще повярвам, че нещо мирише. Но не ми се вярва. ЦСКА, "Левски" или Локото е по-вероятно. Но казвам, че с тази игра, която показват Литекс не ми се вярва.

НЕ КОЛЕГА проблема не е в загубите проблема дори не е в кавичките защото аз помня и головете на Г.Славчев и П.Михтарски в Антверп,но помня и последните 7мин на мача не от V-BOX7,болно ми е че всичко постигнато преди време се ступи и отлетя.А за евро турнирите си прав,още повече че аз само така виждам шанса да изтрием фигурата Тара от клуба ни.

Ми кофти ми е и на мен, но не знам пораженчески ли е думата или просто спокойно, но ... не го приемам като нещо, което не може да се оправи след година - две или повече. След Беверен, Тампере, глупостите на Наско, гоненето на Люпко, на Муслин, негативните елементи на стадиона...
Последна промяна от metodito на 16 мар 2010 11:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 16 мар 2010 11:22

батков говори като христолофф преди няколко години, някой ако иска да дойде да помага няма проблем, само че кой луд ще идва да дава пари и друг да се разпорежда с тях, а истоната е че не са мъже и като видят че не могат да се справят със ситуацията, трябва да си тръгнат сами, а не да разправя колко пари бил дал през годините и че искал да си ги върне, нали е голям левскар, и той за пари се е*е

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:24

колкото и да ми е неприятно да го призная,но ще го кажа че в момента ЦСКА са с най големи шансове за титлата поради една проста причина имат тренер и един страхотен играч Панку ,което за БГ е предостатъчно.
LEVSKI_FOREVER

malkiazmei
Контакти:

Мнениеот malkiazmei » 16 мар 2010 11:33

За без пари и с много змии в дупката - толкова. Каква друга истина искате?

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 16 мар 2010 11:39

zlatan написа:Стига вече гавра,спрете се веднъж завинаги.Гонзо излез и кажи истината за отбора-кажи абслютно всичко за отбора ни.
Защо не беше назначен тренер зимата?
Защо не се направи селекция на този отбор?
Защо футболистите не могат дори да се гледат на терена?
Защо лъжеш нас тези които те боготворим,бе Гонзо?
Защо превърна Левски в бит пазар?
Какво да направим ние привържениците за да се осъзнаеш,че Батков след три седмици ще ти бие шута и ще върне някоя друга силна фигура на отбора ни за да ни заблуди.
Защо сме толкова търпеливи НИЕ ,тези които боготворим отбора.Батков ако живеехме в някоя джунгла щях да ти извадя сърцето и докато още мърдаше щях да го изям.
И накрая-спасението според мен е елементарно и то ще дойде скоро.Левски тази година ще пропусне ЕКТ-НЕ ЧЕ МИ Е ЛЕСНО ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ,НО ЩЕ ИЗСТЪРПЯ.Тогава г-н Батков София ще ви стане тясна и не защото ще ви изям сърцето,повярвайте ми няма да издържите на злобата и помията която ще излеем върху вас.

Тези редове ги пиша съзнателно и съм със всичкия си,защото това наше състояние е гибел не е криза.

:cry: :cry: :cry: :( :( :(
Ама вие не виждате ли, че толкова си можете! Нито пари имате, нито играчи("при нас са най-добрите играчи в БГ"), нито тренер(тоя дето викаше, че някои хора са глупаци, само че той винаги е втори, а и се оказа, че и състава не може да нареди)!!! Боли ама е такова!!!
Последна промяна от USF на 16 мар 2010 11:47, променено общо 1 път.
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Върни се в “Левски”