не пожелавам на никой левскар, това което се случи с ботев.вие сте в началото на пътя на христолов и дано се усетите по рано от нас навремето. левски трябва да си има един етап на пречистване. в тоя и с тоя отбор напоследък само глупости се случват.ако феновете на отбора си мислят, че само с тяхно участие ще стане промяната, обаче няма да е..напомням, че става дума за пари и това е достатъчен стимул за хора като батков да потъват, да се давят, но да е по "батковски".това именно направи и христолов.
къде си приличат батков и христолов:
1.в искане на непосилна цена за продажба на отбора.това най сигурния начин да демонстрираш желание за продажба, а всъщност да те гони параноята на всяка цена отбора да е твой.силно изразено при христолов изродено в един момент като болестно състояние.
2.типичните за за една мутра арогантности и наглост.
ако батков ви ЗАПРИЛИЧВА на христолов има два начина за отърване от него.единия е да се ликвидира физически, но и навреме. другия е в отбора след година - две да влезе синдик и да четете това, което сега става с ботев.както искате го мислете, но с тоя президент нямате много избор, нямате и бъдеще. това ви чака.
Ще последва ли Левски съдбата на Ботев(Пловдив)?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ще загине ли Левски като Ботев?!?
Левски е загинал още от когато Тодор Батков го пое !
Аз като казвах тук,че между Бай Ганьо и Селския,няма никаква разлика,доста левскари скочиха срещу мен,че си казах мнението.
Само Черно море.
Вчера слушах Томислав Русев по въпросите с проблемите в Левски и естествено, намесиха и Ботев. Но, категорично не съм съгласен с него! Мястото на феновете било само да подкрепят отбора на стадиона. И ние не сме били прави, че изгонихме Христолов. Да сме погледнели какво ставало в Англия и как протестирали феновете на МЮ и Ливърпул. Само, че! Къде е Англия и къде сме ние!? Там феновете може да са недоволни, но със сигурност собствениците им не са престъпници! И всичко в клубовете е ясно! За разлика от България!
Затова и редовите футболни фенове страдат! И протестираме по всевъзможни начини, защото ни правят на глупаци и ни отнемат правото да гледаме истински футбол! Да, и ние искаме само да подкрепяме отбора си на стадиона, но да има отбор, а не имитация!
Пожелавам на Левски, час по-скоро да се отърве от Батков, но не само това, а и да намерят един наистина добър собственик и стопанин на клуба!
Затова и редовите футболни фенове страдат! И протестираме по всевъзможни начини, защото ни правят на глупаци и ни отнемат правото да гледаме истински футбол! Да, и ние искаме само да подкрепяме отбора си на стадиона, но да има отбор, а не имитация!
Пожелавам на Левски, час по-скоро да се отърве от Батков, но не само това, а и да намерят един наистина добър собственик и стопанин на клуба!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Между ТД-Б и ДХ-С няма разлика. Трябва да се поднови тоталната война срещу Борат - всеки мач целия стадион да скандира "К.рво Батк-off", да се издигат транспаранти и пана против Борат, отново да се разлепят плакати против Борат, може и да направим като феновете на Ман Ю - да ходим на мачовете с шалчета и знамена против Борат ! Въобще всякакви неща против Борат !
А вие защо решихте, че отбора на Ботев е загинал. Ако Левски върви по пътя на Ботев, много по-вероятно е да загине, за разлика от Ботев 
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
1912BOTEV написа:Вчера слушах Томислав Русев по въпросите с проблемите в Левски и естествено, намесиха и Ботев. Но, категорично не съм съгласен с него! Мястото на феновете било само да подкрепят отбора на стадиона. И ние не сме били прави, че изгонихме Христолов. Да сме погледнели какво ставало в Англия и как протестирали феновете на МЮ и Ливърпул. Само, че! Къде е Англия и къде сме ние!? Там феновете може да са недоволни, но със сигурност собствениците им не са престъпници! И всичко в клубовете е ясно! За разлика от България!
Дай Боже и вие,и ние да се оправим ! Имам доста приятели от Пловдив,фенове на Ботев (повечето от този форум) и ми е гадно,като ги слушам с каква болка говорят за сегашните събития в любимия им клуб ! Пловдив заслужава да има силен футбол,България - също ! Иска ми се стойностните клубове с големите агитки да са силни,защото и на терена,и на трибуните ще има голямо шоу ! А като сме силни в България,ще сме обединени в Европа - какво по-хубаво от това ! Да, съгласен съм,че с Англия не може да се правят съпоставки! Хората там протестират,но едно,че няма резултати,но там и реалността е друга ! При нас се затриха големи отбори,и продължават да изчезват ! Не вярвам ЛЕВСКИ да изчезне,но със сигурност не ни чака нищо добро в близко бъдеще ! А в последните години отбора и с нищо добро не ни се отблагодари за всеотдайната подкрепа ! Крайно време е да протестираме ! Обичаме ЛЕВСКИ и без нас този клуб няма да е жив ! Всички на стадиона,за да спасим ЛЕВСКИ ! В една друга тема,отностно преговорите м\у Лафчис и Борат,се роди идея да протестираме с жълто-червени шалове ! Аз мисля да направим и тема,в която да изложим конкретно исканията си,и някой от Гонг да я прочете в Ефир или още повече,да бъде прочетено искането ни Батков да си ходи,директно на него самия !
П.П. Къде мога да чуя мнението на Томислав Русев ?

- Alternative
- Контакти:
Blue_Lion написа:1912BOTEV написа:Вчера слушах Томислав Русев по въпросите с проблемите в Левски и естествено, намесиха и Ботев. Но, категорично не съм съгласен с него! Мястото на феновете било само да подкрепят отбора на стадиона. И ние не сме били прави, че изгонихме Христолов. Да сме погледнели какво ставало в Англия и как протестирали феновете на МЮ и Ливърпул. Само, че! Къде е Англия и къде сме ние!? Там феновете може да са недоволни, но със сигурност собствениците им не са престъпници! И всичко в клубовете е ясно! За разлика от България!
Дай Боже и вие,и ние да се оправим ! Имам доста приятели от Пловдив,фенове на Ботев (повечето от този форум) и ми е гадно,като ги слушам с каква болка говорят за сегашните събития в любимия им клуб ! Пловдив заслужава да има силен футбол,България - също ! Иска ми се стойностните клубове с големите агитки да са силни,защото и на терена,и на трибуните ще има голямо шоу ! А като сме силни в България,ще сме обединени в Европа - какво по-хубаво от това ! Да, съгласен съм,че с Англия не може да се правят съпоставки! Хората там протестират,но едно,че няма резултати,но там и реалността е друга ! При нас се затриха големи отбори,и продължават да изчезват ! Не вярвам ЛЕВСКИ да изчезне,но със сигурност не ни чака нищо добро в близко бъдеще ! А в последните години отбора и с нищо добро не ни се отблагодари за всеотдайната подкрепа ! Крайно време е да протестираме ! Обичаме ЛЕВСКИ и без нас този клуб няма да е жив ! Всички на стадиона,за да спасим ЛЕВСКИ ! В една друга тема,отностно преговорите м\у Лафчис и Борат,се роди идея да протестираме с жълто-червени шалове ! Аз мисля да направим и тема,в която да изложим конкретно исканията си,и някой от Гонг да я прочете в Ефир или още повече,да бъде прочетено искането ни Батков да си ходи,директно на него самия !
На сайта има аудио и Спортно шоу гонг от 15 март.Ще го видиш по средата на сайта до форума.Наистина,сравнението между Англия и България е парадоксално!
Последна промяна от Alternative на 16 мар 2010 11:29, променено общо 1 път.

Alternative написа:Blue_Lion написа:1912BOTEV написа:Вчера слушах Томислав Русев по въпросите с проблемите в Левски и естествено, намесиха и Ботев. Но, категорично не съм съгласен с него! Мястото на феновете било само да подкрепят отбора на стадиона. И ние не сме били прави, че изгонихме Христолов. Да сме погледнели какво ставало в Англия и как протестирали феновете на МЮ и Ливърпул. Само, че! Къде е Англия и къде сме ние!? Там феновете може да са недоволни, но със сигурност собствениците им не са престъпници! И всичко в клубовете е ясно! За разлика от България!
На сайта има аудио и Спортно шоу гонг от 15 март.Ще го видиш по средата на сайта до форума.Наистина сравнението между Англия и България е парадоксално!
Благодарско

Пак да питам подуенци - с какво Борат беше по-хубав преди 4 години, отколкото е сега? Преди 4 години купи титлата от Черепа, преди 1 и половина БФС взе лиценза на ЦСКА за да може отборът на Ганьо да се пробва пак за ШЛ (без да е дал и стотинка за селекция). Хм, някой спомена "силен български футбол" - как българския футбол стана по-силен с подвизите на цирковата трупа срещу БАТЕ или Жилина миналата година? Беше ли лош ДС агент Тара, когато стана шеф на Левски-Спартак, Витоша или както там се е казвал отбора ви през 80-те? Или когато харчеше парите на (българите, откраднати от) международния престъпник Михаил Шерней? Или когато ви подкарваше като стадо да протестирате срещу изгонването на същия тоя престъпник?