Батков предлага Левски на Лафчис

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Батков предлага Левски на Лафчис

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2010 10:14

левскар07 написа:Навремето Томето беше първата бяла лястовица като модерен начин на управление на Бг футболен клуб. Със Жужо направиха такъв тандем, че още дълго ще го помним.
Той се раздели с Левски за 4 милиона долара. По време на криза и с настоящия собственик, отборът ни струва толкова, колкото някой плати, а не колкото му се ще на батков.
И тази година, ако Левски няма нов собственик, загубени сме задълго.
Ако Томето иска да купи отбора, трябва отсега да се атакува батков, а вие знаете как. Така или иначе тази спортна година остава най-тъмната в цялата 96-годишна история на Левски.
Нека да спасим отбора си!
П.П. А какво ще правим с гугутките.

Те сами ще си ходят,като им дойде времето ;) На теб някой може ли да ти каже какво да НЕ скандираш ? Или на мен...или на целия сектор ? ;)
Изображение

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 16 мар 2010 10:17

...дано да ви вземе,ще е добре и за вас и за целия български футбол Батков да не се занимава с футбол в България.

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 16 мар 2010 10:20

Пълни глупости, всички знаем че НИКОЙ няма да даде 15 милиона евро за Левски в момента. А докато Ганя е жив, ще иска да си вземе парите до последно, изобщо аз не виждам как ще може Левски да се продаде.

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 10:22

Ако някой вчера е слушал Спортно шоу ГОНГ ще знае какво е лечението. И то е - категорично да покажем на Батков, че не го искаме повече начело на любимия ЛЕВСКИ.
Томислав Русев подсказа идеята - да го направим като Манчестър Юнайтед, нека си измислим знак с който да покажем че вече е крайно време адвоката да си ходи. Да продаде клуба, докато още има някакъв шанс да му благодарим.Аз не съм от най-върлите противници на Батков, защото е факт, че издържаше отбора когато постигнахме успехите си на домашна и европейска сцена. Но освен, че е дал пари за клуба, ЛЕВСКИ му е дал много повече от това. Той го легитимира като човек в страната. А и факта, че е свързан с мрачната Държавна сигурност вече го прави persona non grata на Георги Аспарухов.
Предлагам да се започне кампанията с нови шалове, нови знамена, нови песни. Нека Сектор Б се покаже на висотата на Европейските клубове и съм сигурен, че момчетата от ГОНГ ще ни помогнат да се легитимираме пред света. Да го направим като Манчестър Юнайтед. На следващия мач аз ще бъда с ЖЪЛТО-ЗЕЛЕН ШАЛ.
Направете го и вие!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 10:23

comandosa1 написа:Пълни глупости, всички знаем че НИКОЙ няма да даде 15 милиона евро за Левски в момента. А докато Ганя е жив, ще иска да си вземе парите до последно, изобщо аз не виждам как ще може Левски да се продаде.

Това, че свинята иска 15млн евра не значи, че няма да смъкне. Само реве как няма пари. 100% 10млн ЛЕВА ще продаде. Въпрос на преговори...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 16 мар 2010 10:24

На Левски му трябва Човек като Владимир Грашнов, лека му пъст!!! Дано скоро да се намери подобен човек, който да управлява нашият клуб!!! При всички положения, мисля че Лафчис е по-добър вариант от Батков, но всичко това са спекулации на "7 дни спорт. Докато не го видя в Гонг.бг не ми се вярва!!!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 10:27

Meer написа:....На следващия мач аз ще бъда с ЖЪЛТО-ЗЕЛЕН ШАЛ...

Защо с жълто-зелен ? Първите екипи на Левски са били жълто-червено райе (затова са и на емблемата) и ако ще ходим с някакви шалове и знамена, с които показваме, че Борат е крайно нежелан на Герена те трябва да са именно жълто-червени ;)

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 16 мар 2010 10:36

НЕКА НЯКОЙ ГИ НАПРВАИ И ПУСНЕ В ПРОДАЖБА ВЕДНАГА ЩЕ СИ КУПЯ,НО НЕКА ТОЗИ ПЪТ СМЕ ЕДИННИ.........

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 16 мар 2010 10:36

Една ивестиция от 5-6 милиона евра, при положение,че влизане в групите на ШЛ ще донесе 7-8 милиона приходи(а за излизане от групите да не говорим), не вярвам да е непосилна за група бизнесмени, които милеят за футбола в БГ.
САМО ЛЕВСКИ

Meer
Контакти:

Мнениеот Meer » 16 мар 2010 10:36

xWarden написа:
Meer написа:....На следващия мач аз ще бъда с ЖЪЛТО-ЗЕЛЕН ШАЛ...

Защо с жълто-зелен ? Първите екипи на Левски са били жълто-червено райе (затова са и на емблемата) и ако ще ходим с някакви шалове и знамена, с които показваме, че Борат е крайно нежелан на Герена те трябва да са именно жълто-червени ;)

Нямам нищо против, нека е различно, макар че червения цвят никак, ама никак не ми допада.
Лошото е, че комунистите и чорбарите го правят да изглежда такъв в моите очи.Може и да си е добър цвета, де да знам.
Добре де, нека е такъв. А и друго важно нещо, да не допуснем да стане като с Ботев и при нас.

Върни се в “Левски”