Официално- Гонзо треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Официално- Гонзо треньор на Левски

Мнениеот bigbonusprize » 11 мар 2010 18:09

Да. Литекс е прав. До колкото разбрах е издържал изпита за ПРО. Както каза Литекс за ПРО е нужна 1 година стаж и затова Гонзо започва да я трупа.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 11 мар 2010 18:14

LaRgO написа:Гонзо не е с ПРО лиценз.За да вземе ПРО лиценз трябва да има 1 година практика с А лиценз.Само си е сменил длъжността от спортен директор в треньор.

А Дуци Симонович взе ли лиценз или и той още е без?
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 мар 2010 18:15

миле гърбавия написа:Абе,той взе лиценз,ама проблема е че не е ходил на училище!

гонзо нали винаги е казвал, че е ходил на училище само до 8-ми клас. можеш ли да си лицензиран каквото и да било с 8-ми клас???
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 мар 2010 18:16

Porto написа:
LaRgO написа:Гонзо не е с ПРО лиценз.За да вземе ПРО лиценз трябва да има 1 година практика с А лиценз.Само си е сменил длъжността от спортен директор в треньор.

Дуци няма лиценз ПРО и за това старши-треньор се води Георги Дерменджиев

Alex написа:гонзо нали винаги е казвал, че е ходил на училище само до 8-ми клас. можеш ли да си лицензиран каквото и да било с 8-ми клас???

Мислиш ли, че ще си позволи да остане с подобно образование, но сериозно ми отговори?
От много образование голям ефект няма, важно е човек какво прилага на практика, защото познава много инженери с тапии, но един контакт не могат да сменят, така че поста ти освен доза заяждане, нищо друго не виждам в него
Последна промяна от PFC Litex на 11 мар 2010 18:18, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 мар 2010 18:17

Porto написа:

Не съм сигурен ама май не е взел.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 мар 2010 18:50

И да го е взел, и да не го е взел, няма да стане по-добър треньор заради лиценза! Гонзо си свърши много добре работата, стабилизира отбора след недоразумението Радко, сега е време да се намери класен треньор, а Гонзо да си върши работата като спортно-технически директор! Ако си мисли, че може да носи Левски сам на гръб, много се лъже! Да не лети в облаците, защото мустакатия ще си избърше подметките с него, както с многото други преди него (Наско, Мъри, Емо, Гиби, Дани и много др.)!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 мар 2010 20:13

pehopeho написа:И да го е взел, и да не го е взел, няма да стане по-добър треньор заради лиценза! Гонзо си свърши много добре работата, стабилизира отбора след недоразумението Радко, сега е време да се намери класен треньор, а Гонзо да си върши работата като спортно-технически директор! Ако си мисли, че може да носи Левски сам на гръб, много се лъже! Да не лети в облаците, защото мустакатия ще си избърше подметките с него, както с многото други преди него (Наско, Мъри, Емо, Гиби, Дани и много др.)!

Аз пък съм склонен да дам шанс на Гонзо. Няма грам опит, но има голямо желание да се учи. Колко пъти остава, гледа видеота, търси грешки... С Ради Здравков не се справят зле. На Мустакатия Гонзо му е последният коз. Не мисля, че ще го махне туку така.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 мар 2010 20:23

Дано да постига много бъдещи успехи на тази длъжност :geek: :geek: ;) ;)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 11 мар 2010 22:06

Ами дано успее.Аз не вярвам да има някой тук от нас,който е истински левскар и не би му дал шанс.Все пак Гонзо е най-обичания футболист на Левски в последните 13 години.Крайно време е да се остави някой да работи на спокойствие и резултатите ще дойдат.Дори да не станем шампиони,дано батков си е взел поука и да отпусне пари поне за Уефа наесен.Стига сме плюли и по него.Ако някой мисли,че може да издържа отбора да заповяда и да го замести.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 11 мар 2010 23:04

bigbonusprize написа:
pehopeho написа:И да го е взел, и да не го е взел, няма да стане по-добър треньор заради лиценза! Гонзо си свърши много добре работата, стабилизира отбора след недоразумението Радко, сега е време да се намери класен треньор, а Гонзо да си върши работата като спортно-технически директор! Ако си мисли, че може да носи Левски сам на гръб, много се лъже! Да не лети в облаците, защото мустакатия ще си избърше подметките с него, както с многото други преди него (Наско, Мъри, Емо, Гиби, Дани и много др.)!

Аз пък съм склонен да дам шанс на Гонзо. Няма грам опит, но има голямо желание да се учи. Колко пъти остава, гледа видеота, търси грешки... С Ради Здравков не се справят зле. На Мустакатия Гонзо му е последният коз. Не мисля, че ще го махне туку така.

Само една корекция - не е Ради, а Тони Здравков. Ради Здравков беше треньор в един друг отбор. И кога Гонзо е казал, че е учил до 8-ми клас? Какви са тези глупости?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”