Официално- Гонзо треньор на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Официално- Гонзо треньор на Левски
Да. Литекс е прав. До колкото разбрах е издържал изпита за ПРО. Както каза Литекс за ПРО е нужна 1 година стаж и затова Гонзо започва да я трупа.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
LaRgO написа:Гонзо не е с ПРО лиценз.За да вземе ПРО лиценз трябва да има 1 година практика с А лиценз.Само си е сменил длъжността от спортен директор в треньор.
А Дуци Симонович взе ли лиценз или и той още е без?

миле гърбавия написа:Абе,той взе лиценз,ама проблема е че не е ходил на училище!
гонзо нали винаги е казвал, че е ходил на училище само до 8-ми клас. можеш ли да си лицензиран каквото и да било с 8-ми клас???
[center]
[/center]

Porto написа:LaRgO написа:Гонзо не е с ПРО лиценз.За да вземе ПРО лиценз трябва да има 1 година практика с А лиценз.Само си е сменил длъжността от спортен директор в треньор.
Дуци няма лиценз ПРО и за това старши-треньор се води Георги Дерменджиев
Alex написа:гонзо нали винаги е казвал, че е ходил на училище само до 8-ми клас. можеш ли да си лицензиран каквото и да било с 8-ми клас???
Мислиш ли, че ще си позволи да остане с подобно образование, но сериозно ми отговори?
От много образование голям ефект няма, важно е човек какво прилага на практика, защото познава много инженери с тапии, но един контакт не могат да сменят, така че поста ти освен доза заяждане, нищо друго не виждам в него
Последна промяна от PFC Litex на 11 мар 2010 18:18, променено общо 1 път.

Porto написа:LaRgO написа:Гонзо не е с ПРО лиценз.За да вземе ПРО лиценз трябва да има 1 година практика с А лиценз.Само си е сменил длъжността от спортен директор в треньор.
Не съм сигурен ама май не е взел.
И да го е взел, и да не го е взел, няма да стане по-добър треньор заради лиценза! Гонзо си свърши много добре работата, стабилизира отбора след недоразумението Радко, сега е време да се намери класен треньор, а Гонзо да си върши работата като спортно-технически директор! Ако си мисли, че може да носи Левски сам на гръб, много се лъже! Да не лети в облаците, защото мустакатия ще си избърше подметките с него, както с многото други преди него (Наско, Мъри, Емо, Гиби, Дани и много др.)!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- bigbonusprize
- Контакти:
pehopeho написа:И да го е взел, и да не го е взел, няма да стане по-добър треньор заради лиценза! Гонзо си свърши много добре работата, стабилизира отбора след недоразумението Радко, сега е време да се намери класен треньор, а Гонзо да си върши работата като спортно-технически директор! Ако си мисли, че може да носи Левски сам на гръб, много се лъже! Да не лети в облаците, защото мустакатия ще си избърше подметките с него, както с многото други преди него (Наско, Мъри, Емо, Гиби, Дани и много др.)!
Аз пък съм склонен да дам шанс на Гонзо. Няма грам опит, но има голямо желание да се учи. Колко пъти остава, гледа видеота, търси грешки... С Ради Здравков не се справят зле. На Мустакатия Гонзо му е последният коз. Не мисля, че ще го махне туку така.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Дано да постига много бъдещи успехи на тази длъжност

Ами дано успее.Аз не вярвам да има някой тук от нас,който е истински левскар и не би му дал шанс.Все пак Гонзо е най-обичания футболист на Левски в последните 13 години.Крайно време е да се остави някой да работи на спокойствие и резултатите ще дойдат.Дори да не станем шампиони,дано батков си е взел поука и да отпусне пари поне за Уефа наесен.Стига сме плюли и по него.Ако някой мисли,че може да издържа отбора да заповяда и да го замести.
- edmon_dantes
- Контакти:
bigbonusprize написа:pehopeho написа:И да го е взел, и да не го е взел, няма да стане по-добър треньор заради лиценза! Гонзо си свърши много добре работата, стабилизира отбора след недоразумението Радко, сега е време да се намери класен треньор, а Гонзо да си върши работата като спортно-технически директор! Ако си мисли, че може да носи Левски сам на гръб, много се лъже! Да не лети в облаците, защото мустакатия ще си избърше подметките с него, както с многото други преди него (Наско, Мъри, Емо, Гиби, Дани и много др.)!
Аз пък съм склонен да дам шанс на Гонзо. Няма грам опит, но има голямо желание да се учи. Колко пъти остава, гледа видеота, търси грешки... С Ради Здравков не се справят зле. На Мустакатия Гонзо му е последният коз. Не мисля, че ще го махне туку така.
Само една корекция - не е Ради, а Тони Здравков. Ради Здравков беше треньор в един друг отбор. И кога Гонзо е казал, че е учил до 8-ми клас? Какви са тези глупости?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ