Срещата на Батков с феновете

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Срещата на Батков с феновете

Мнениеот L_Messi » 10 мар 2010 13:23

Батков, освен че е лъжец, по такива събития само говори врели-некипели. И без да съм чел в Гонг, можех да предположа какво е казал Батков - че има пълно доверие в Гонзо, че в отбора всичко е наред и редовните закачки с чорбата и.т.н. Обаче това за 15-те милиона евро направо изби рибата :lol:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 мар 2010 13:28

L_Messi написа:Батков, освен че е лъжец, по такива събития само говори врели-некипели. И без да съм чел в Гонг, можех да предположа какво е казал Батков - че има пълно доверие в Гонзо, че в отбора всичко е наред и редовните закачки с чорбата и.т.н. Обаче това за 15-те милиона евро направо изби рибата :lol:

Сигурен съм, че няма никакво намерение да продава Левски. Левски му е супер реклама, че и от няколко сезона насам носи печалби. Не виждам как ще го изхвърлим от клуба скоро...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 10 мар 2010 13:31

Единстсвеният шанс да бъде изхвърлен е като НЕ УЧАСТВАМЕ в ЕКТ. Приходи няма, разходи обаче - да, а така Тара не е свикнал и ... много бързо ще се активизира и ще намери купувач ... на ТОЧНАТА цена.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 мар 2010 13:38

bigbonusprize написа:
L_Messi написа:Батков, освен че е лъжец, по такива събития само говори врели-некипели. И без да съм чел в Гонг, можех да предположа какво е казал Батков - че има пълно доверие в Гонзо, че в отбора всичко е наред и редовните закачки с чорбата и.т.н. Обаче това за 15-те милиона евро направо изби рибата :lol:

Сигурен съм, че няма никакво намерение да продава Левски. Левски му е супер реклама, че и от няколко сезона насам носи печалби. Не виждам как ще го изхвърлим от клуба скоро...

Левски е на загуба за 2008, за 2009 се очаква да е още по-зле. Печалба имаше когато влязохме в ШЛ, но вече нямаме отбор, който да му носи такъв келепир. Затова се намаляват заплати и се разпродават играчи. А иначе, докато не се появи реален купувач, не виждам смисъл да се отваря темата за продажба на отбора.

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 10 мар 2010 13:42

Христолов като продаде Ботев за 16 милиона и ще ви 'земе :)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 мар 2010 13:45

L_Messi написа:Левски е на загуба за 2008, за 2009 се очаква да е още по-зле. Печалба имаше когато влязохме в ШЛ, но вече нямаме отбор, който да му носи такъв келепир. Затова се намаляват заплати и се разпродават играчи. А иначе, докато не се появи реален купувач, не виждам смисъл да се отваря темата за продажба на отбора.

Меси, приятелю заблудил си се.
Аз лично мога да се обзаложа, че за този сезон сме на печалба. Разходите (по информация на борат от септември месец) са 480хил лева на месец за заплати и данъци. Плюс още максимум 120хил за други, прави 600хил на месец. За 1 година - 7млн лева на година. Само от плейофите на ШЛ взехме 2 млн лева + още от предните кръгове, приходи от билети и тв права. За класирането ни в групите взехме 2млн лева + отделно от тв права, реклама, билети. От трансфери взехме още около 1.5 - 2млн. лева. Мтел като спонсор дават 1млн. До тук това прави около 8млн лева груби сметки. Отделно сезонни карти, билети, фенартикули. Аз лично на година оставям по 80лв поне за карта и артикули. Още 5 000 като мен ето ти ги 400хил лева. Да не забравяме, че от септември досега намалиха още заплатите... Кажи ми чисто аритметично не излизат ли сметките?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 мар 2010 14:27

Доколкото аз знам, парите от евротурнирите се превеждат след края на сезона, тоест през 2010г. Парите по трансферите, които направихме тази зима също ще се отразят за 2010г. Предишните 2 сезона, в които не се класирахме в групите на някой от турнирите се отразиха доста зле, а пари влязоха само от продажбата на Домо. В общи линии, политиката на Батков и като цяло на клуба от 2003г. насам е ясна. Взимат се евтини треньори и играчи, селекцията е ограничена до минимум, без да има ясна перспектива за развитието на клуба в бъдеще. Все пак, за Батков не е малко, че в този период имаме 3 класирания в груповите фази на турнирите, от които изпаднаха доста парички, така че няма от какво да се оплаква.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 10 мар 2010 15:15

bono написа:Единстсвеният шанс да бъде изхвърлен е като НЕ УЧАСТВАМЕ в ЕКТ. Приходи няма, разходи обаче - да, а така Тара не е свикнал и ... много бързо ще се активизира и ще намери купувач ... на ТОЧНАТА цена.

Абсолютно съгласен съм с теб.

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 10 мар 2010 16:55

Kasperle написа:Капиталът на подуенското ЕАД е 750 000 лв... Задълженията - към 18 милиона. купувайте.

Смешници,вие не говорете за пари ,а особенно за задължения.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 10 мар 2010 21:48

Да ви е жив и здрав агент Тара.
Още дълги години да си организирате срещички с него.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “Левски”