КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

GoingDownS
Контакти:

Re: КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Мнениеот GoingDownS » 16 фев 2010 13:56

Колкото и да ми е неприятно шансът е 3.36% :lol: :evil:

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 16 фев 2010 13:57

Ако трябва да съм реалист и честен,както съм винаги във форума,за огромно съжаление шансовете ни са нулеви,с оглед и по-трудната ни програма,но вярвам в отбора,че ще се борят до край и няма да отписват титлата рано,рано.Винаги верен.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 фев 2010 13:59

runnersa написа:Според мене темата е безсмислена и без това станаха прекалено много теми на тази тематика напоследък за мястото което заемате, а да се казва, че шансовете ви били големи при положение, че има 4 отбора пред вас и останахте на практика без десен защитник е чиста проба Наглост и чесане на езиците! :x

стопихме 10 точки на цска през есента,7т.когато изгонихте Йешич,защто си мислиш че е безмислена
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 фев 2010 14:02

alexveselinov написа:стопихме 10 точки на цска през есента,7т.когато изгонихте Йешич,защто си мислиш че е безмислена

Тогава пред вас беше само ЦСКА, а сега са 4-ри отбора пред вас, ето там е разликата ;)
Изображение

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Мнениеот JiJekov » 16 фев 2010 14:07

Нека не се залъгваме, шансовете ни за титлата са минимални за първенство като нашето. Гришата си е опекъл баницата и ще направи селяндурите шампиони това е ясно реално целта ни е да се класираме в евротурнирите защото и за тези места битките ще са ужасяващи. Но надеждата умира последна. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!!!!!!!!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 16 фев 2010 14:08

PFC Litex написа:
alexveselinov написа:стопихме 10 точки на цска през есента,7т.когато изгонихте Йешич,защто си мислиш че е безмислена

Тогава пред вас беше само ЦСКА, а сега са 4-ри отбора пред вас, ето там е разликата ;)

Точно това казвах и аз, а пък и тия аргументи,че едва ли не имате страхотен отбор и сте направили блестяща подготовка ми звучат малко Абсурдни!

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 16 фев 2010 14:08

Шанс за титла = 0 %
Шанс за Европа = 30-50 %
Успех ;) ;) ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 фев 2010 14:10

JiJekov написа:Нека не се залъгваме, шансовете ни за титлата са минимални за първенство като нашето. Гришата си е опекъл баницата и ще направи селяндурите шампиони това е ясно реално целта ни е да се класираме в евротурнирите защото и за тези места битките ще са ужасяващи. Но надеждата умира последна. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!!!!!!!!!!

Ако не станем шампион господин шопландец тогава какво ще пееш?
Последна промяна от PFC Litex на 16 фев 2010 14:12, променено общо 1 път.
Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 16 фев 2010 14:12

Много са важни първите мачове и как ще тръгнат ЦСКА и Литекс. Смятам, обаче, че Левски няма шанс за титлата, по-скоро за Лига Европа. Там обаче битката ще е жестока:Славия, Локо Сф., Черно Море та дори и Черноморец. Левски ще трябва да се потруди много, но без треньор и играчи над 34 години, а и без Дарко ще стане почти подвиг!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 фев 2010 14:12

runnersa написа:
PFC Litex написа:

Точно това казвах и аз, а пък и тия аргументи,че едва ли не имате страхотен отбор и сте направили блестяща подготовка ми звучат малко Абсурдни!

не говоря чак за срхотен отбор а за най-обигран...Левски е доказал че може да догони Ловеч и Чорбата и според мен и тази година ще го направи
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Левски”