Окончателно.Гонзо поема Левски в свои ръце!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Окончателно.Гонзо поема Левски в свои ръце!!!!
На мен ще ми е много интересно,но с тези застаряващи играчи Левски няма голямо бъдеще.
нищо по-радостно за армейците !!!!!!!!!!!!!!!! чакат ни хубави мигове през пролетта...
- edmon_dantes
- Контакти:
Аз се чудя на следното: да нямаш един свястен нападател в отбора, а да преговаряш за защитник (ако е вярна информацията за Иво Иванов), при положение, че разполагаш с няколко такива, и то не лоши като качества. Трябва ни нападател, спешно! Вижда се, че с тези, които са в момента трудно ще направим нещо през пролетта. Досега Гонзо или някой от ръководството на Левски вече трябваше да преговаря с няколко нападателя... Нямаме и дефанзивни халфове... Пък и наскоро в едно интервю самия Гонзо не отрече възможността да останем с нападателите, които са в момента. С една дума излиза, че намирането на нападател не е толкова наложително. Не знам, странно ми се струва това.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Интересно ми е всички фенове на синия отбор толкова ли изтрещяха, че не виждат очевидното!??!!??! Какъв Гонзо, кви пет лева ви гонят!!??!?!? Батков упорито ви се подиграва, вие упорито му се кланяте. Първо изгони разумните хора от Левски, после сложи това недоразумение Гонзо за началник, защото знае , че не му стига умствен потенциал, а такива люде най-лесно се манипулират като уж им се даде власт. И бай Ганя оплете кошницата и до сега само простотии върши, а вие от време на време му пишете декларации. Смях, ама пълен.
На какъв футбол ще научи Гонзо синия отбор, а?? Като дойде и стана треньор, кво направихте? Бихте 19-я отбор на Лацио, дето ги мързеше даже и да си подават, ама иначе научи еньовци и компания да ритат като магарета и да разнахват лакти.
Погледнете сериозно и трезво на нещата-само с големи очаквания ще си останете. Ще дойде момента, нещата в Левски ще се стабилизират и първия дето ще изхвърчи е Гонзо. Той ще е изиграл ролята си на бушон.
Хайде, честита ви Коледа и по-весела Нова година /не , че тая не беше весела де/

На какъв футбол ще научи Гонзо синия отбор, а?? Като дойде и стана треньор, кво направихте? Бихте 19-я отбор на Лацио, дето ги мързеше даже и да си подават, ама иначе научи еньовци и компания да ритат като магарета и да разнахват лакти.
Погледнете сериозно и трезво на нещата-само с големи очаквания ще си останете. Ще дойде момента, нещата в Левски ще се стабилизират и първия дето ще изхвърчи е Гонзо. Той ще е изиграл ролята си на бушон.
Хайде, честита ви Коледа и по-весела Нова година /не , че тая не беше весела де/
Емо, честито Ви нов мениджър. Това, което сам си направиш и съдията не може да ти го стори
Дерзай. Весели празници!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
cristely написа:Емо, честито Ви нов мениджър. Това, което сам си направиш и съдията не може да ти го сториДерзай. Весели празници!
Мерси.Жив и здрав .И само Левски.
Лошо, лошо. Покрай простотиите на Ганьо ще намразим и Гонзо.Пари няма, селекция няма, треньор няма... просто не знам.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
Хайде да спрете да мрънкате като не ви харесва Батков к'во само мрънкате по форумите. За момента ГОНЗО е най приемливият вариант аз не искам в отбора си мишки като И.Илиев, накой по горе беше писал за какво ни бил защитник ами защотото пич Топузаков е нон стоп контузен а Рабех е най смешният защитник играл някога в Левски
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
-
THE G.A.M.E
Ами Гонзо - Гонзо.....кво сега......за добро или лошо, явно ще е той !
Тази есен в някои мачове, Левски загатна за стил......самият Гонзо разправя, наляво - надясно, колко силен ще е Левски след правилно проведена зимна подготовка.
Ами дано......най малкото ще видим, дали е знаел за какво говори !
Тази есен в някои мачове, Левски загатна за стил......самият Гонзо разправя, наляво - надясно, колко силен ще е Левски след правилно проведена зимна подготовка.
Ами дано......най малкото ще видим, дали е знаел за какво говори !
- deepblue1963
Добре ще е всички левскари,които решат да се поупражняват на тема "против Гонзо",да се аргументират с доводи:имаше ли,всъщност,реална,ама РЕАЛНА алтернатива на това решение.За да изпреваря коментари от рода на:ами Ил.Илиев,ами Велков,ами този,ами онзи-всичко това бяха спекулации,както се казва във вестниците.Аз питам за РЕАЛНА алтернатива.А за тези от другите отбори,дето ще зачукат по клавишчетата с трепетното очакване да си начешат езиците-те са като кученцата,дето си джавкали,пък керванът...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!