В сряда се определя новия шампион на България!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: В сряда се определя новия шампион на България!
Да така е,а нашата програма е трудна в началото.
а в четвъртък се определя световния шампион.
LEVSKI_FOREVER
sin4ec написа:PFC Litex написа:В сряда се определя новия шампион на България!
Пълни глупости
Кое точно е глупост?
Да кажеш, че в 13-тият кръг и оставащи още 17 до края на шампионата даден отбор ще бъде шампион.
Ако си забравил аз не съм, но тук когато Левски бяха назад в класирането всички ги отписвахте и пращахте по Б група и че мачовете им били опашкарски дербита се бяхте главозамаяли.
Моето лично мнение е, че Левски в края на шампионата ще е преди ЦСКА, на какви места НЕ ЗНАЯ

chievo написа:Мислех, че в този форум хората не са със сини или червени очила. Явно съм грешал.
Направихте един добър мач, и вече ще решавате титлата. Давайте го по-скромно. След сряда имам чувството, че няма да пеете същата песен, но ще видим.
Пич,не става дума за скромност и за нескромност.Просто това са отборите,които се опитват да играят футбол и това е факт.Ако ми посочиш друг отбор,който се опитва,ще коментираме.А и "Левски" загуби мачове,в които не игра никак зле,но това е играта!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Мача в сряда за нас се явява просто като бонус и ако го спечелим ще е отлично, ако ли не НИЩО не губим.

не е ненормално литекс да стане шампион,те имат отбор от две години насам,но манталитета им е такъв,в сряда нищо няма да се реши освен че Левски ще победи.Да сигурен съм в този успеха за Литекс ако напролет си вземат леките мачове може да бъдат шампиони.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:не е ненормално литекс да стане шампион,те имат отбор от две години насам,но манталитета им е такъв,в сряда нищо няма да се реши освен че Левски ще победи.Да сигурен съм в този успеха за Литекс ако напролет си вземат леките мачове може да бъдат шампиони.
Сега ако преведеш какво искаше да кажеш ще си златен

- lionel_messi
- Контакти:
sin4ec написа:chievo написа:Мислех, че в този форум хората не са със сини или червени очила. Явно съм грешал.
Направихте един добър мач, и вече ще решавате титлата. Давайте го по-скромно. След сряда имам чувството, че няма да пеете същата песен, но ще видим.
Пич,не става дума за скромност и за нескромност.Просто това са отборите,които се опитват да играят футбол и това е факт.Ако ми посочиш друг отбор,който се опитва,ще коментираме.А и "Левски" загуби мачове,в които не игра никак зле,но това е играта!
Черноморец много бързо ги отписваш..

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
литекс много си предпазлив ,но винаги компетентен ето това ме кефи у теб,а в сряда мача е 2:0 преди малко говорих с Гришата.
LEVSKI_FOREVER
Според мен Левски и Литекс имат най-добрите футболисти в България и е логично един от двата отбора да стане шампион.Литекс определено е фаворит за титлата и то не заради задкулисни игри и тем подобни простотии,а чисто спортно-технически.Левски никога не е за отписване,така че очаквам качествен мач.Дори и Левски да спечели,Литекс си остава основен фаворит за титлата.ЦСКА с тези играчи не вярвам да стане шампион,но все пак,предстои зимна селекция.Положителното е,че има отбор,различен от Левски и ЦСКА,който се бори за титлата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.