Според мен, ако наистина ще се дава шанс на Веласкес, трябват да се вземат поне 2 испански халфа. (испанци, а не испанско говорящи) Една 6-ца, а такива там по Сегундата с изтичащи договори бол и една 8-ца/ 10-ка, тип Аниете.
Пожелателно е разбира се и нов нападател, обаче ако Сангаре не бъде продаден, не виждам логика да имаме 3+ нападателя, които да се борят за 1 място на терена. И вече, ако успеят да пласират Марин/ Бала/ Лима, ще трябват замесници.
Ще е интересно, ако някой, който гледа всички отбори в А група, предложи няколко потенциални "диаманти" от отборите във финансова криза - Ботев, Локо и Спартак Варна.
ПС. Забравих, задължително още един централен защитник и тъкмо видях, че на Сула договора му свършва това лято. Няма да е зле.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Нов собственик/ръководство трябва да са първите трансфери, иначе е все тая кои ще са футболистите или треньора!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
jusi написа:Според мен, ако наистина ще се дава шанс на Веласкес, трябват да се вземат поне 2 испански халфа. (испанци, а не испанско говорящи) Една 6-ца, а такива там по Сегундата с изтичащи договори бол и една 8-ца/ 10-ка, тип Аниете.
Пожелателно е разбира се и нов нападател, обаче ако Сангаре не бъде продаден, не виждам логика да имаме 3+ нападателя, които да се борят за 1 място на терена. И вече, ако успеят да пласират Марин/ Бала/ Лима, ще трябват замесници.
Ще е интересно, ако някой, който гледа всички отбори в А група, предложи няколко потенциални "диаманти" от отборите във финансова криза - Ботев, Локо и Спартак Варна.
ПС. Забравих, задължително още един централен защитник и тъкмо видях, че на Сула договора му свършва това лято. Няма да е зле.
И аз съм за това да се пазарува от Сегунда. Зазяпвам се в това първенство от време на време и със сигурност имат много интересни играчи. Аз даже бих допълнил с третите им нива. Там играят дублиращите отбори на отборите от Ла лига. Това са така или иначе футболисти, които едва ли ще попаднат в първата селекци. Особено, ако са 24+.
"Левски" при Хулио ми изглежда доста като отбор от Сегунда в някои отношения. Повярвайте ми, това не е обида.
Това, което не е типично принципно за Сегунда е тежка деветка-консуматор. Пък ние имаме. Там имат едни раздвижени бързаци остриета, които играят по целия фронт на атаката. Обикновено.
Инак, лично аз съм да се остави Хулио. Поне засега. Да си проведе подготовка, да си вземе футболистите, да участва в Европа. Даже и да изкара есента. Или там докъдето я докара.
Освен Петков и Майкон май няма други за които може да се вземат пари при продажба.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
На първо място е най-важно да се подсилят във всяка линия, като в атакуващ план са необходими двама нови футболисти. Останалото трябва да бъде определено от това кои напускат тима. Методито правилно за пореден път отбелязва за позитивите при привличането на играчи от Сегунда, а към това аз бих добавил и футболисти от втората лига на Нидерландия, вместо да се търсят от Франция.
mikata написа:Освен Петков и Майкон май няма други за които може да се вземат пари при продажба.
Прибавяме и Макун - при това национал.
Тъй като чужденците в България станаха повече от нашите, може би е по правилно/за футболисти извън ЕС/ да приложим това правило което имаше във Англия в миналото. Привличане на чужди национални състезатели с определен брой мачове през последните 3 години.
Големият проблем в Левски е че освен Краси Петков нямаме скаутско звено. А това че нямаме технически директо е пълен абсурд!
- LoveAndPeace
- Контакти:
mikata написа:Освен Петков и Майкон май няма други за които може да се вземат пари при продажба.
За Сангаре са давали 700 К , Мажо Дани Бо и Кмета искали 1,2 М :lol: :lol:
LoveAndPeace написа:mikata написа:Освен Петков и Майкон май няма други за които може да се вземат пари при продажба.
За Сангаре са давали 700 К , Мажо Дани Бо и Кмета искали 1,2 М :lol: :lol:
Винаги съм казвал,че веднага трябва да се продава при оферта.
България има природни богатства,
1914.1902 написа:На първо място е най-важно да се подсилят във всяка линия, като в атакуващ план са необходими двама нови футболисти. Останалото трябва да бъде определено от това кои напускат тима. Методито правилно за пореден път отбелязва за позитивите при привличането на играчи от Сегунда, а към това аз бих добавил и футболисти от втората лига на Нидерландия, вместо да се търсят от Франция.
а парЪ отде? Щото сметката трудно излиза - имаме да платим към 2 милиона лева към НАП по вноските (които се възобновяват от този месец), плюс допълнителните пари за заплати (щото инфлация и т.н.), а Пламите не искат и не искат да плащат повече от 4-5 милиона на година, нищо че обещаха двойно. А може да има и още нещо да доплащаме по някой трансфер - знам ли какви ги е дробил г.з. или влахчето? Плюс поне 2-3 изгонени, както само "мажото" си знае. И ако трябва да плащаме и нещо на общината, щото вече сме извън хипотезата за "безвъзмездно и безсрочно" - какво става? Надяваме се на продажби на новата фланелка и пробив в ЕКТ? Ми ако не стане? Щото Левски във всякакъв вид кръгове в ЛЕ или ЛК ще е непоствен и вероятно да отпаднем още от първия противник е повече от реална. А продажба на нови футбалерци малко не се вижда - в този отбор липса класа - единствено от Петков (само заради статистката му, като на кашкавалчето, а не щото е играч, ама западняците са тъпи и гледам статистики, както ние гледаме клипчета в ютюб, за да купим поредното менте) и Макун (национал на евентуално класирал се за световното национален отбор) могат да се вземат прилични пари
като казах Макун - вероятно за него са дадени онези 2 милиона лева, които се появиха като разлика в разходите за транфери между казаното от смешното адвокатче, дето го играе финансист, и отчета. А уж беше безплатен - спекулирам и няма как да знам, но звучи логично
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Вълчан написа:Този път ще е различно.
Това ли е новото обещание на Лъжоритарят Раев?