tmanolov написа:LoveAndPeace написа:ElCochino написа:tmanolov написа:helic написа:tmanolov написа:
Кой уреди загубата от харпуните?
как точно е уредена загубата от Харпун? Моля за пояснение.
едно и също ли да дъвчем - през едно шкембе, на което му трябват пари за луксозната издръжка на ку..., така де, жена му. Справка - "златните" времена на Урсула, например в мача с ред бул залцбург в София или на малката Урсула в мача с Черно море преди 2 седмици. Не случайно се казва, че вратарят е половин отбор...
Действията на Малък перукан в мача с Хамрун бяха съмнителни, но ако помним това, нека се сетим, че при гола имаше и формално нарушение и той щеше да е отменен, ако имаше ВАР. Удобно помним и припомняме каквото ни изнася.
Това какво общо има с предстоящия мач с Разград, освен, че според острия ти като бръснач ум ще трябва да връщаме догодина каквито и точки да вземем?
Конкретно за него, очаквам някоя и друга точица да вземем, предвид факта, че Разград станаха шампиони 5 кръга преди края и вероятно вече са в отпускарско настроение, но не е сигурно след срамната игра, която показахме в събота на дъжда. Впрочем, втори път последните няколко години ми се налага да взема дъждобран за еднократна употреба от магазина, защото не взех моя, миналия път беше 1 лев, сега 6 лева, 600% инфлация за 1-2-3 години, не е зле.
Малката Перука ни закопа в още няколко мача. От което следва , че не бива да се изненадваме от подобни негови решения и отигравания.
Но на Манолката това му е една от основните струни и никакви факти или липса на такива няма да му доразмъти , размътените и без това конспиративни теории.
Любче, дал съм си прогнозата - после може да ми се смеете, но съм я дал предварително, а не следварително. Ти каква прогноза даде? нещо умнокрасиво :mrgreen:
Кочино, ВАР няма как да има, щото е изначално e ясно, че такъв няма в тази фаза на турнира. Друг е въпросът, че в реално време никой не видя нищо нередно, а чак на следващата сутрин се сетиха, та не съм сигурен, че и при евентуален ВАР щеше да се види нещо.
П.С. За протокола, инфлация не се мери така - от 1 до 6 лева инфлацията е 500%, а не 600%. 6 пъти е поскъпването, но 500% :) Just saying :geek:
Дал си я и съм те похвалил за това. Разбира се , че ще ти се подигравам , когато не ти излезе и се чудиш как от деведесет и осем кладенеца вода да носиш , но да се изкараш прав :)))) въпреки грешката си.
Следователно , мисля че по един или друг начин ще се класират за турнирите и дори си мисля , че ще изиграят 2 мача повече от нас..............не тези 2 заради бонуса отпадане , че ще отстранят с един противник повече.
Ако въобще отстраним някой.