efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот tmanolov » 31 окт 2024 15:32

Ron Jeremy написа:
LoveAndPeace написа:И при ревльовците го написах и тук - най-вероятния изход на мача е 0:0 , особено след снощната импотентност пред гола.
Ако все пак падне ще е някакъв такъв измъчен , крив.

И кой рева ????
или чуваш/четеш/ гласове???

може ли аз - говедата пак си идват със съдията, Гонзо е говедо и са се подковали, Пеевски е платил за мача и т.н. Вие сте най-гоелмите ревли преди мач с който и да е противник. След мача е същото - или сте ни били въпреки съдията, или сте паднали заради съдията - каквото и да е, но задължително заради съдията, който бил говедо от малък :mrgreen:

Иначе мачът ще е яко кюскане - за пореден и едва ли последн път. Илиян ще си излезе за 0:0, както винаги, а нашият ще тръгне да се надиграва, при което положение, ако по някаква случайност не вкараме бърз гол, то мачът приключва с максимум хикс за нас, защото все веднъж ще ни изклатят на контра, както всички малки ТИМчета го правят :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 окт 2024 17:38

Морето са много слаби, но това нищо не означава. Ние също не сме Реал Мадрид.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 окт 2024 19:35

Кое им е слабото. Ще си вземат мача. Те няма да направят толкова пропуски чисти със сигурност.Дори и да паднат Левски не е кой знае какъв проблем. Целта си остава същата мачове много....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2024 19:44

Нашите са добре подготвени физически, което срещу катърковците е много важно.
Громим с 2-0 и кой откъде' е. Все някога положенията ще започнат да се превръщат в голове.
Дано само не ни утрепят Сангарето, че напоследък съдиите тълкуват грубостите и своеволията срещу него по някакви неразбираеми за мен правила.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 31 окт 2024 20:17

Ако сините "патриции" и "неревльовци" тук можеха да се видят отстрани, гледката нямаше да им хареса - гротеска, както винаги, за съжаление. "Едно е да искаш, друго е да можеш и т. н..." е валидно за вас сега, в бъдеще кой знае... Дали некатърите, неподкрепяни никога от съдиите са при вас? Четете и помислете преди да пишете, не е трудно. :)

За мача: труден и за двата отбора. Нека бие по-добрият. Надявам се това да е ЧМ.
Последна промяна от Varnauser на 31 окт 2024 20:32, променено общо 1 път.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 31 окт 2024 20:31

Ти па,кво се обаждаш,ако във вашия форум имаше мнения сигурно щяха да са същите,ама щото няма кибичиш тук
САМО ЛЕВСКИ!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 31 окт 2024 20:35

Любимо ми е да кибича тук, неизброими, може да провериш. Друго умно има ли?

Тоя па... Така ли беше? :)

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 31 окт 2024 20:43

Черно море не е този който бе през миналия шампионат. Имат доста пропуски във фаза защита и това ще си проличи в неделя. Левски няма да е толкова стерилен от към голова ефективност.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 ное 2024 18:41

Сериозен тест за сините. Пълен стадион...тегав съперник..Аз не съм на мнение ,че домакините не са същият отбор от преди година. Ще скочат много здраво в буквалният смисъл. Дано съдията не допусне напрежението да ескалира.

Върни се в “Левски”