efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
Задължителна 1 - ница 3:0.
tmanolov написа:тегав мач, колкото и някои колеги да чакат разгроми. Сравнително прилично време, но все пак - кога най-после ще тропнем по масата и ще поискаме мачове в събота и неделя следобед от 15 часа? Писна ми да се съобразваме с делиорманските смешки от дилема, щото трябвало да си пускат ингилизките бълвочи, като от те права я изкараме 500 000 на сезон, я не изкараме. Това, при 20 домакински мача са около 1000 зрители средно по 25 лева - считам, че ще имаме поне по 2000 зрители отгоре, ако мачовете се играят в нормално време, с което ще избием поне двойно смешните подаяния на гелосаните дилеми
Договора с Диема е до 2026 или 2027. Гонзо искаше да ги предават по БНТ. Което е нормално, защото всеки един зрител има БНТ.
Мисля си, че причината да е в петък, са изборите.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
То на милиционерите да охраняват все нещо им пречи,иначе да бият по площадите ,да снимат по деколтетата и да глобяват по пътищата нищо не ги спира.
И колко е рисков пък мач с Берое?
И колко е рисков пък мач с Берое?
САМО ЛЕВСКИ!
В събота играят Хебър и Крумовград. Не знам какво е пречило Левски да играе също в събота. Отборът, който събира най-много публика на стадиона и пред телевезионния екран не може да играе в нормално време в събота, а трябва да бъде забутан в петък вечер в 19:00, когато е най-кошмарното време за придвижване в София. Малоумна телевезия и малоумно БФС.
Aronaks написа:В събота играят Хебър и Крумовград. Не знам какво е пречило Левски да играе също в събота. Отборът, който събира най-много публика на стадиона и пред телевезионния екран не може да играе в нормално време в събота, а трябва да бъде забутан в петък вечер в 19:00, когато е най-кошмарното време за придвижване в София. Малоумна телевезия и малоумно БФС.
забрави и малоумно рАководство - всъщност точно г.з. и неебателното му поведение на тази тема са причина за подобни гаври с нас. Но пък много фенове на едно място, при това постоянно, дори и половината да са наркоманизирана измет, са си проблем, както и да го погледнеш, затова е по-добре мачовете да са с минимален брой публика, да не стане сакатлък
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Eminem написа:над поредния небългарски отбор, що касае титулярните им 11 гурбетчии.
За разлика от нас...
Друго си е, все пак ние сме с цели двама българи, огромна разлика.
Запознай се с фактите - срещу Ловеч бяха 3-ма българи, в първия отбор има интегрирани общо 6, съвсем прилична бройка...
Ако ми кажеш кой българин заслужава да е на терена вместо чужденец, подкрепено с факти, чудесно, но към момента няма такъв!
csimoen2 написа:Eminem написа:над поредния небългарски отбор, що касае титулярните им 11 гурбетчии.
За разлика от нас...
Друго си е, все пак ние сме с цели двама българи, огромна разлика.
Запознай се с фактите - срещу Ловеч бяха 3-ма българи, в първия отбор има интегрирани общо 6, съвсем прилична бройка...
Ако ми кажеш кой българин заслужава да е на терена вместо чужденец, подкрепено с факти, чудесно, но към момента няма такъв!
Доста удобно си избрал един конкретен мач.
Към момента, основните са двама.
Колкото до второто - Марин Петков!
Това за интегрирани шест българи е нелепо.
Последна промяна от Eminem на 23 окт 2024 20:18, променено общо 2 пъти.
Очаквам труден мач с Олимпик
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Aronaks написа:В събота играят Хебър и Крумовград. Не знам какво е пречило Левски да играе също в събота. Отборът, който събира най-много публика на стадиона и пред телевезионния екран не може да играе в нормално време в събота, а трябва да бъде забутан в петък вечер в 19:00, когато е най-кошмарното време за придвижване в София. Малоумна телевезия и малоумно БФС.
Мача ще е в Коматево, тоест никаква работа за полицията. Точно 0 зрители.