efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.
С Попов този мач не можем да бием дори да сме с класа над сегашния ни отбор. Дано направим въпросното 0-0
Този сезон евротурнири задължително.
Металик са корав отбор. Попов боклука ще направи мача на живота си.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Пълен стадион. Левски може да сбърка тук. Ботев са остър отбор. А и никои не си прави илюзиите ,че само ще се печели навсякъде.
tmanolov написа:mikata написа:Този сезон евротурнири задължително.
Защо да е боклук - щото му беше обещано нещо, за да изпусне онази дузпа срещу припоците, а после не беше изпълнено от "мажоритаря", та се наложи да си тръгва ли?
Защото избяга с Бандаловски едно време. Дано скъса връзки педала.
България има природни богатства,
mikata написа:tmanolov написа:mikata написа:Този сезон евротурнири задължително.
Защо да е боклук - щото му беше обещано нещо, за да изпусне онази дузпа срещу припоците, а после не беше изпълнено от "мажоритаря", та се наложи да си тръгва ли?
Защото избяга с Бандаловски едно време. Дано скъса връзки педала.
Така е, избяга, не само той, разбира се, но досега, преди да се случи нещо с "мажото", никога не е бил антилевскар. За разлика от рядкото л.йно пръдналовски. Не му желая нищо лошо, макар много да го псувах за нарочно изпуснатата дузпа - да падат и да се оправят после, все ми е тая
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Громим 1-0 след автогол на Ивелин Попов, изпусната дузпа от домакините, 5 отменени гола и 3 червени картона. Прогнозирам също така страшна селяния на стадиона, правен в час по трудово - К*р за тоя, к*р за оня, умр*те и т. н. и после тихо кой откъдето е.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
Съдиите ще ни попречат да спечелим. Направиха го с Разград, опитаха се със Славия - не успяха. Този път обаче не знам.
metodito написа:Съдиите ще ни попречат да спечелим. Направиха го с Разград, опитаха се със Славия - не успяха. Този път обаче не знам.
Ако го направят, ще трябва да реформираме БФС от реформаторите в него. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
TristaNNN написа:Громим 1-0 след автогол на Ивелин Попов, изпусната дузпа от домакините, 5 отменени гола и 3 червени картона. Прогнозирам също така страшна селяния на стадиона, правен в час по трудово - К*р за тоя, к*р за оня, умр*те и т. н. и после тихо кой откъдето е.
Тия са най-големите спринтьори и страхливи утрепки. Говоря за сегашните "ултраси" на Ботев, нямам нищо против старите ботевисти. Локото, които са много по-малко от тях ги бият под път и над път. Страшни мишки.
- metodito
- Контакти:
realno написа:metodito написа:Съдиите ще ни попречат да спечелим. Направиха го с Разград, опитаха се със Славия - не успяха. Този път обаче не знам.
Ако го направят, ще трябва да реформираме БФС от реформаторите в него. :)))
Те това само чакат. Такъв ще ни го набият, че не е истина. Със Славия си беше всъщност не по-малка гавра от тази с Лудогорец. Просто Славия играха по-добре срещу нас от Разград.