Громим с 2-1.
Само Левски и маски във въздуха!
efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Тоя мач имам увереност, че ще го вземем. Дори и с грозна игра да е, пак трябва.
Май капитана ще играе в центъра, като дефанзивен халф, а Макун на негово място в защитата. Икенна увисва, интересно в какво състояние е, щом се предпочита такава вътрешна ротация, вместо равностойна замяна.
Между другото с интерес ще следя как ще върви играта ни на по-голямото игрище в Славия. Учудващо добре ни се получи на малкия терен в Бистрица
Май капитана ще играе в центъра, като дефанзивен халф, а Макун на негово място в защитата. Икенна увисва, интересно в какво състояние е, щом се предпочита такава вътрешна ротация, вместо равностойна замяна.
Между другото с интерес ще следя как ще върви играта ни на по-голямото игрище в Славия. Учудващо добре ни се получи на малкия терен в Бистрица
Serafim написа:Тоя мач имам увереност, че ще го вземем. Дори и с грозна игра да е, пак трябва.
ако е така, то по-скоро Ван дер Каап би играл дефанзивен халф, отколкото Цунами, според мен.
Ама си мисля, че Генчев няма да пипа отбраната, а просто ще пусне Икена. Което не знам дали е добре или не.
Изненадан съм от консистентно негативните мнения за Икенна, които чета тук. Явно аз нещо пропускам, хем съм гледал всички мачове от началото на подготовката. От малкото минути, които получава, все още нямам впечатление да е толкова крайно некадърен.
За мача - очаква убедителна победа. Славия са екстремно посредствен отбор, който при нормален формат на първенството щеше да е в Б група.
За мача - очаква убедителна победа. Славия са екстремно посредствен отбор, който при нормален формат на първенството щеше да е в Б група.
- LoveAndPeace
- Контакти:
helic написа:Serafim написа:Тоя мач имам увереност, че ще го вземем. Дори и с грозна игра да е, пак трябва.
ако е така, то по-скоро Ван дер Каап би играл дефанзивен халф, отколкото Цунами, според мен.
Ама си мисля, че Генчев няма да пипа отбраната, а просто ще пусне Икена. Което не знам дали е добре или не.
Ако беше така , то ВДК щеше да отиде в халфовата линия в Бистрица , а Цунами да остава в 3ката ЦЗ с Димитров и Макун.
futbolqga написа:Изненадан съм от консистентно негативните мнения за Икенна, които чета тук. Явно аз нещо пропускам, хем съм гледал всички мачове от началото на подготовката. От малкото минути, които получава, все още нямам впечатление да е толкова крайно некадърен.
Така е, но не забравяй, че чичо Венци днес ще свали гащите, а в неделя ще излезе на кръв срещу нас. Като добавим и съдийската подкрепа, която ще получи срещи нас, съвсем не виждам мача толкова лесен. Въпреки всичко, отиваме пълним сектор В, поздравяваме многократно чичо Венци, пък на терена каквото дойде.
Aronaks написа:futbolqga написа:Изненадан съм от консистентно негативните мнения за Икенна, които чета тук. Явно аз нещо пропускам, хем съм гледал всички мачове от началото на подготовката. От малкото минути, които получава, все още нямам впечатление да е толкова крайно некадърен.
Така е, но не забравяй, че чичо Венци днес ще свали гащите, а в неделя ще излезе на кръв срещу нас. Като добавим и съдийската подкрепа, която ще получи срещи нас, съвсем не виждам мача толкова лесен. Въпреки всичко, отиваме пълним сектор В, поздравяваме многократно чичо Венци, пък на терена каквото дойде.
Прав си, че ги има и тези фактори, но пак вярвам, че Генчев и момчетата ще намерят начин да ги преодолеят. Все пак 74-годишните Виктор Генев и Галин Иванов са им звездите в защита и атака. Разликата в класата е драстична.
В Славия много добро впечатление прави нападателят Фабиан. Той е футболиста от който очаквам опасност за нашата врата.
-
- Контакти:
helic написа:ако е така, то по-скоро Ван дер Каап би играл дефанзивен халф, отколкото Цунами, според мен.
Имало е случаи, в които КВД е играл опорен халф, макар и за кратко, обаче ситуацията в защита по-скоро налага това да е Цунами. Кр.Димитров е много бавен и по-скоро играе като либеро и не вярвам да го пратят вдясно на тройката. Другите двама - Цунами и Макун са левичари.
Лесна победа и домакините са без треньор за напред.