efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2024 10:26

Громим с 2-1.
Само Левски и маски във въздуха!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 сеп 2024 11:25

Тоя мач имам увереност, че ще го вземем. Дори и с грозна игра да е, пак трябва.
Май капитана ще играе в центъра, като дефанзивен халф, а Макун на негово място в защитата. Икенна увисва, интересно в какво състояние е, щом се предпочита такава вътрешна ротация, вместо равностойна замяна.

Между другото с интерес ще следя как ще върви играта ни на по-голямото игрище в Славия. Учудващо добре ни се получи на малкия терен в Бистрица

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 сеп 2024 11:50

Serafim написа:Тоя мач имам увереност, че ще го вземем. Дори и с грозна игра да е, пак трябва.
Май капитана ще играе в центъра, като дефанзивен халф, а Макун на негово място в защитата. Икенна увисва, интересно в какво състояние е, щом се предпочита такава вътрешна ротация, вместо равностойна замяна.

Между другото с интерес ще следя как ще върви играта ни на по-голямото игрище в Славия. Учудващо добре ни се получи на малкия терен в Бистрица

ако е така, то по-скоро Ван дер Каап би играл дефанзивен халф, отколкото Цунами, според мен.
Ама си мисля, че Генчев няма да пипа отбраната, а просто ще пусне Икена. Което не знам дали е добре или не.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 сеп 2024 16:28

Изненадан съм от консистентно негативните мнения за Икенна, които чета тук. Явно аз нещо пропускам, хем съм гледал всички мачове от началото на подготовката. От малкото минути, които получава, все още нямам впечатление да е толкова крайно некадърен.

За мача - очаква убедителна победа. Славия са екстремно посредствен отбор, който при нормален формат на първенството щеше да е в Б група.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 сеп 2024 16:40

helic написа:
Serafim написа:Тоя мач имам увереност, че ще го вземем. Дори и с грозна игра да е, пак трябва.

ако е така, то по-скоро Ван дер Каап би играл дефанзивен халф, отколкото Цунами, според мен.
Ама си мисля, че Генчев няма да пипа отбраната, а просто ще пусне Икена. Което не знам дали е добре или не.

Ако беше така , то ВДК щеше да отиде в халфовата линия в Бистрица , а Цунами да остава в 3ката ЦЗ с Димитров и Макун.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 сеп 2024 16:47

futbolqga написа:Изненадан съм от консистентно негативните мнения за Икенна, които чета тук. Явно аз нещо пропускам, хем съм гледал всички мачове от началото на подготовката. От малкото минути, които получава, все още нямам впечатление да е толкова крайно некадърен.

За мача - очаква убедителна победа. Славия са екстремно посредствен отбор, който при нормален формат на първенството щеше да е в Б група.

Така е, но не забравяй, че чичо Венци днес ще свали гащите, а в неделя ще излезе на кръв срещу нас. Като добавим и съдийската подкрепа, която ще получи срещи нас, съвсем не виждам мача толкова лесен. Въпреки всичко, отиваме пълним сектор В, поздравяваме многократно чичо Венци, пък на терена каквото дойде.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 сеп 2024 17:29

Aronaks написа:
futbolqga написа:Изненадан съм от консистентно негативните мнения за Икенна, които чета тук. Явно аз нещо пропускам, хем съм гледал всички мачове от началото на подготовката. От малкото минути, които получава, все още нямам впечатление да е толкова крайно некадърен.

Така е, но не забравяй, че чичо Венци днес ще свали гащите, а в неделя ще излезе на кръв срещу нас. Като добавим и съдийската подкрепа, която ще получи срещи нас, съвсем не виждам мача толкова лесен. Въпреки всичко, отиваме пълним сектор В, поздравяваме многократно чичо Венци, пък на терена каквото дойде.

Прав си, че ги има и тези фактори, но пак вярвам, че Генчев и момчетата ще намерят начин да ги преодолеят. Все пак 74-годишните Виктор Генев и Галин Иванов са им звездите в защита и атака. Разликата в класата е драстична.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 18 сеп 2024 18:04

В Славия много добро впечатление прави нападателят Фабиан. Той е футболиста от който очаквам опасност за нашата врата.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 сеп 2024 19:09

helic написа:ако е така, то по-скоро Ван дер Каап би играл дефанзивен халф, отколкото Цунами, според мен.

Имало е случаи, в които КВД е играл опорен халф, макар и за кратко, обаче ситуацията в защита по-скоро налага това да е Цунами. Кр.Димитров е много бавен и по-скоро играе като либеро и не вярвам да го пратят вдясно на тройката. Другите двама - Цунами и Макун са левичари.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 сеп 2024 20:29

Лесна победа и домакините са без треньор за напред.

Върни се в “Левски”