efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
По-скоро дано се играе сега мача, във форма сме, а Лудогорец, чисто игрово е на приливи и отливи. Също така типично за тях за този период от сезона се вижда разлика в нагласата и мотивацията им в мачове от Европа и вътрешното първенство. Победиха ЦСКА-София без удар във вратата им. Както Генчев каза, срещу тях ще си сверим часовниците. Дори и да загубим, ще е един много добър тест за психическата устойчивост на колектива и за неговите способности да работи в различна атмосфера. Та, с две думи, нека се играе този мач и каквото стане.
Очаквам съдийски тесли и загуба, но сърцето миказва че бием с 2-1. Сега сме на крилете на вдъхновението, каузата е фокусирана в ЕКТ, а и не играят нещо извънземно - бият с опит и класа и луд късмет на моненти (бабечанина сигурно намира овен след овен за курбан).
При всички случаи дори при загуба ще се види къде сме.
При всички случаи дори при загуба ще се види къде сме.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
MASTER_COOL написа:Няма да загубите със сигурност ! 100 % ще го отложат обаче. Никой не иска да играе срещу вас в момента :lol:
Списвам в този форум от доста години и с ръка на сърцето трябва да призная, че това е един от най-оригиналните комплименти по адрес на любимия Левски. Благодаря! :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не могат да отложат всички мачове… дано отстранят Карабах и ще се фокусират на мачовете с Динамо. Отделно Текпетей е контузен, а той им е основния нападател, Може да рискуват и пуснат българските резерви срещу нас (Делев, Мелев) и ако няма съдийски тесли и луд карък ще ги боцнем сладко и дълбоко.
-
Нещо бързо забравихте последното ви гостуване в Разград. 
Помня миналото лято пак тръгнахте добре, пак фанфари - отстранихте и 2 противника в Европа, но после знаем какво се случи. Разбира се сега сте във форма, но не знам каква е тая мания при вас (не при всички но поне 80% от пишещите тук), Левски като направи 3-4 победи и се почва - Най-добрите сме, няма кой да ни спре освен съдиите, борим се за титлата и т.н. И това се повтаря всеки сезон след последния престой на Мъри Стоилов при вас.

Помня миналото лято пак тръгнахте добре, пак фанфари - отстранихте и 2 противника в Европа, но после знаем какво се случи. Разбира се сега сте във форма, но не знам каква е тая мания при вас (не при всички но поне 80% от пишещите тук), Левски като направи 3-4 победи и се почва - Най-добрите сме, няма кой да ни спре освен съдиите, борим се за титлата и т.н. И това се повтаря всеки сезон след последния престой на Мъри Стоилов при вас.

Рашка капут, Буданов салют ! 

- Kris_men2000
Започнахме да мачкаме от третият кръг натам както казах. Време е за нещо непредведимо. Лудогорец играят в евротурнирите време е да си припомнят познати резултати. Любимото ми 1:7 за Левски. Този път ще се радват ако се отарват само с този резултат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Започнахме да мачкаме от третият кръг натам както казах. Време е за нещо непредведимо. Лудогорец играят в евротурнирите време е да си припомнят познати резултати. Любимото ми 1:7 за Левски. Този път ще се радват ако се отарват само с този резултат.
Наздраве (или както пишат младите "На здраве") и от мен. Гледах откъси от мачове на Лудогорец в Европа. Дано уволнят чичо Гошо. Понеже, подобно на Стоев, Лудогорец е неговия отбор. Те са злета с чужд треньор, а не с българин. Да стискаме палци Кирчо кокакиновият крал да назначи чужденец.
- metodito
- Контакти:
ElCapitana_Puyol написа:Нещо бързо забравихте последното ви гостуване в Разград.
Ти "оправи" Русия, сега дойде да ръсиш мозък и за "Левски". Явно е, че си пенкилер. Какво ще кажеш: да инвестирам ли в Etherium или да изчакам?
Kris_men2000 написа:Започнахме да мачкаме от третият кръг натам както казах. Време е за нещо непредведимо. Лудогорец играят в евротурнирите време е да си припомнят познати резултати. Любимото ми 1:7 за Левски. Този път ще се радват ако се отарват само с този резултат.
Човече иди на лечение, препоръчвам с букварче под мишница!
За протокола Лудогорец отложи един мач, втория се отлага по молба на Ботев!
JACKO написа:Kris_men2000 написа:Започнахме да мачкаме от третият кръг натам както казах. Време е за нещо непредведимо. Лудогорец играят в евротурнирите време е да си припомнят познати резултати. Любимото ми 1:7 за Левски. Този път ще се радват ако се отарват само с този резултат.
Човече иди на лечение, препоръчвам с букварче под мишница!
За протокола Лудогорец отложи един мач, втория се отлага по молба на Ботев!
А мача за Суперкупата кой го отложи?
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио?