efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.

Мнениеот Serafim » 12 авг 2024 20:13

По-скоро дано се играе сега мача, във форма сме, а Лудогорец, чисто игрово е на приливи и отливи. Също така типично за тях за този период от сезона се вижда разлика в нагласата и мотивацията им в мачове от Европа и вътрешното първенство. Победиха ЦСКА-София без удар във вратата им. Както Генчев каза, срещу тях ще си сверим часовниците. Дори и да загубим, ще е един много добър тест за психическата устойчивост на колектива и за неговите способности да работи в различна атмосфера. Та, с две думи, нека се играе този мач и каквото стане.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 авг 2024 20:35

Очаквам съдийски тесли и загуба, но сърцето миказва че бием с 2-1. Сега сме на крилете на вдъхновението, каузата е фокусирана в ЕКТ, а и не играят нещо извънземно - бият с опит и класа и луд късмет на моненти (бабечанина сигурно намира овен след овен за курбан).

При всички случаи дори при загуба ще се види къде сме.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2024 20:40

MASTER_COOL написа:Няма да загубите със сигурност ! 100 % ще го отложат обаче. Никой не иска да играе срещу вас в момента :lol:

Списвам в този форум от доста години и с ръка на сърцето трябва да призная, че това е един от най-оригиналните комплименти по адрес на любимия Левски. Благодаря! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 12 авг 2024 22:40

Не могат да отложат всички мачове… дано отстранят Карабах и ще се фокусират на мачовете с Динамо. Отделно Текпетей е контузен, а той им е основния нападател, Може да рискуват и пуснат българските резерви срещу нас (Делев, Мелев) и ако няма съдийски тесли и луд карък ще ги боцнем сладко и дълбоко.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 авг 2024 22:50

Нещо бързо забравихте последното ви гостуване в Разград. Изображение
Помня миналото лято пак тръгнахте добре, пак фанфари - отстранихте и 2 противника в Европа, но после знаем какво се случи. Разбира се сега сте във форма, но не знам каква е тая мания при вас (не при всички но поне 80% от пишещите тук), Левски като направи 3-4 победи и се почва - Най-добрите сме, няма кой да ни спре освен съдиите, борим се за титлата и т.н. И това се повтаря всеки сезон след последния престой на Мъри Стоилов при вас. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 авг 2024 23:31

Започнахме да мачкаме от третият кръг натам както казах. Време е за нещо непредведимо. Лудогорец играят в евротурнирите време е да си припомнят познати резултати. Любимото ми 1:7 за Левски. Този път ще се радват ако се отарват само с този резултат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 авг 2024 00:38

Kris_men2000 написа:Започнахме да мачкаме от третият кръг натам както казах. Време е за нещо непредведимо. Лудогорец играят в евротурнирите време е да си припомнят познати резултати. Любимото ми 1:7 за Левски. Този път ще се радват ако се отарват само с този резултат.

Наздраве (или както пишат младите "На здраве") и от мен. Гледах откъси от мачове на Лудогорец в Европа. Дано уволнят чичо Гошо. Понеже, подобно на Стоев, Лудогорец е неговия отбор. Те са злета с чужд треньор, а не с българин. Да стискаме палци Кирчо кокакиновият крал да назначи чужденец.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 авг 2024 00:43

ElCapitana_Puyol написа:Нещо бързо забравихте последното ви гостуване в Разград. Изображение
Помня миналото лято пак тръгнахте добре, пак фанфари - отстранихте и 2 противника в Европа, но после знаем какво се случи. Разбира се сега сте във форма, но не знам каква е тая мания при вас (не при всички но поне 80% от пишещите тук), Левски като направи 3-4 победи и се почва - Най-добрите сме, няма кой да ни спре освен съдиите, борим се за титлата и т.н. И това се повтаря всеки сезон след последния престой на Мъри Стоилов при вас. Изображение

Ти "оправи" Русия, сега дойде да ръсиш мозък и за "Левски". Явно е, че си пенкилер. Какво ще кажеш: да инвестирам ли в Etherium или да изчакам?

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 13 авг 2024 04:34

Kris_men2000 написа:Започнахме да мачкаме от третият кръг натам както казах. Време е за нещо непредведимо. Лудогорец играят в евротурнирите време е да си припомнят познати резултати. Любимото ми 1:7 за Левски. Този път ще се радват ако се отарват само с този резултат.

Човече иди на лечение, препоръчвам с букварче под мишница!

За протокола Лудогорец отложи един мач, втория се отлага по молба на Ботев!

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 13 авг 2024 08:32

JACKO написа:

Човече иди на лечение, препоръчвам с букварче под мишница!

За протокола Лудогорец отложи един мач, втория се отлага по молба на Ботев!

А мача за Суперкупата кой го отложи?
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Върни се в “Левски”