efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Враца), Петък от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- olympic teteven
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Ботев (Враца), Петък от 21:15 ч.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ikar написа:Да се надяваме този мач да завършим със суха мрежа и класическа победа. Последните две години инкасирахме доста голове, нещо което не е характерно за Левски.
Всъщност да пускаме много голове си е баш характерно за Левски. Но също така е характерно и да вкарваме много. Това с правилния футбол последните бая години не е играта на Левски
Да се мисли за следващият мач. Този е кристално ясен.
Скромната ми прогноза е 2-0 или 3-1. За наше щастие треньорът на оранжевото тото сателитче по мутренско-спонсорска линия е голям тъпанар и блед физкултурник, а и сините момчета са добили нужното самочувствие след първия мач в Ебем ти лигата, надявам се. При всяко положение сме фаворит и очаквам това да се материализира на терена.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Kris_men2000
Този път 1:0 с триста мъки. От следващият кръг ги започваме всички с по 6:0 до последният кръг а накрая горящи вестници.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Приятно бях изненадан от победата срещу Локо Сф, очаквах равенство. Посипвам си главата с пепел.
Гледах мача на Враца срещу Сопот и смело мога да кажа, че са слаб отбор. Има еуфория сред нас, необяснима помоему и утре ще бъдем 10к + , което може и да помогне за нещо повече от категоричното 1:0.
Генчев трябва да направи всичко възможно да предпази футболистите от картони. Получихме ги с лекота, в сравнително решен мач в Надежда.
Няма да ги подценим утре, но можем да си направим мача труден ако правим грешки в защита. И ще следя с любопитство играта на Рупанов. Ако излезем с 3 5 2, разбира се.
Контузиите на Митков и Каап са проблем. Спешно ни трябва още един централен защитник, по възможност с ляв крак.
Очаквам Колев пак да вкара, както и Петков.
Прогноза - 3:1 пред 12 хиляди.
И мислим за Лаута, където ще е първия сериозен тест.
ПС: Мачът ни с гората почти сигурно ще бъде отложен. Дано да сме помислили за контрола.
Гледах мача на Враца срещу Сопот и смело мога да кажа, че са слаб отбор. Има еуфория сред нас, необяснима помоему и утре ще бъдем 10к + , което може и да помогне за нещо повече от категоричното 1:0.
Генчев трябва да направи всичко възможно да предпази футболистите от картони. Получихме ги с лекота, в сравнително решен мач в Надежда.
Няма да ги подценим утре, но можем да си направим мача труден ако правим грешки в защита. И ще следя с любопитство играта на Рупанов. Ако излезем с 3 5 2, разбира се.
Контузиите на Митков и Каап са проблем. Спешно ни трябва още един централен защитник, по възможност с ляв крак.
Очаквам Колев пак да вкара, както и Петков.
Прогноза - 3:1 пред 12 хиляди.
И мислим за Лаута, където ще е първия сериозен тест.
ПС: Мачът ни с гората почти сигурно ще бъде отложен. Дано да сме помислили за контрола.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
България има природни богатства,
И Андонов го няма. Явно са контузени вратарите, ще сме с Пламен и бледа юношка.
Иначе бием, пред пълен стадион с агресивна игра - 3:0.
Иначе бием, пред пълен стадион с агресивна игра - 3:0.
Новият спонсор на съдиите дава специална ставка от 101.00, завишена от 41.00, за победа със 7:0; 7:1 или 7:2.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс