efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Сряда от 19:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Сряда от 19:30

Мнениеот vlong » 29 окт 2023 12:01

wilge написа:В Левски имат една криворазбрана цел да притежават повече топката. Когато я вземат започват да я мачкат, да си подават назад или по широчина на терена докато противника се нареди в защита. После реват, че другите играели пракалено дафанзивно. При наличието на такива бързоноги играчи като Уелтон и Роналдо това е най-малкото непрактично. Берое им показа как се прави класическа контраатака. Някой искал отбора да играе като Барселона. В случая ще си позволя да цитирам Тодор Колев: "Всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил, обаче не всяко може добре да плува." Не очаквам чудеса в Кърджали и в Бистрица.

Трябва прагматична и опростена игра.Може да не се харесва,но ще е по -ефективна от сегашната.Дремят Кордоба иДимитров в центъра и си разменят пасове ,така една минута,безсмислено и тъпо,нервите ми отиват по дяволите,псувам ги.Отидат до наказателното и пак безброй ненужни пасчета докато изгубят топката.
Бранителите ,трябва като ГМО то ,пас напред ,веднага ,дори и да нямаш изпълнители напред все нещо може да се случи в наказателното,грешка рикошет,подхлъзване,докато при пасчета в центъра ,няма такъв шанс.
Ама прескачали халфовете,че те за къв чеп са ,от тях няма полза ,само грешки правят.Митков???Краев напоследък????Дарлан???.Само пълнеж.
Шутове напред към вратата и удари към нея при всеки сгоден случай.Това за мен е прагматичност,като опиташ 20 пъти е по -голям шанса да се случи нещо отколкото да чакаш 30 Мин. за смислена комбинация.Като си напазаруваш добри футболисти ,можещи и знаещи ,тогава се прави на европеец.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2023 14:42

LoveAndPeace написа:
metodito написа:
koisa написа:
metodito написа:Задължително не трябва да падаме. Време е Костов да разбере, че трябва да гони резултат спрямо възможностите на футболистите, с които разполага, а не това, което му се иска. Лично аз си пожелавам грозна и затворена игра, с две контри и 0-2. Айде малко по-малко - 0-1.

Нашите затворено не могат да играят. Ако си гледал, когато при 1:0 за нас тръгнем да пазим резултат и винаги ни изравняват. Според мен Костов трябва да дръпне линиите една идея назад, както бяха при Стоилов.

Ами Ники иска "Левски" да играе някакъв холандски футбол, но няма нито футболистите за това, нито умението да ги инструктира какво да правят. Малко са като на противоположни полюси с Мъри. При Стоилов всеки играеше в защита, тука всичко в атака. Дръпнат ни една контра - пет човека в тяхното поле. Кой ме беше питал тук чий футбол повече харесвам. Ми, всеки харесва да гледа атакуващ футбол пред дефанзивен, ама трябва да се разпростираш спрямо чергата си. Имаме нелоши дефанзивни футболисти и един Уелтън в предни позиции.
Аз не знам защо, ама почвам да си мисля, че Костов (пак) изпусна съблекалнята.

Аз бих добавил и , че нямат акъла , футболния акъл , да бъда инструктирани. В мача срещу Берое няколко пъти си пускаха пасове в нищото , без никой да тръгне. Това да е отбор с 3-4 нови играчи и да си напасват играта разбирам , но те са вече 2 години заедно играят и да не могат да се намират на терена една идея по-бързо , една идея по-точно .........колкото е Кольо , толкова са и футболистите.

Каквото са тренирали, такова и играят. Ти помниш ли при Стоилов колко се движеха без топка? Къде е това сега. То на Рики това му е играта - следи, движи се без топка, пас в пространството, гол. От него не очаквай като Гонзо да се сбори със защитата, да отнеме топка и да отбележи. Той е нападател тип Индзаги, а не Ибра.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 окт 2023 17:07

Айде да не сравняваш Мъри с Костов. Сега играят много по раздвижено. Няма го това владеене безцелно на топката. Преди всички ги разгадаваха с тромавият и бавен футбол. Просто с новите попълнения всичко ще си дойде на мястото. В мача с Арда важното е да се вземе нещо. Има време ще се подредят нещата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2023 17:45

Вълчан написа:Айде да не сравняваш Мъри с Костов. Сега играят много по раздвижено. Няма го това владеене безцелно на топката. Преди всички ги разгадаваха с тромавият и бавен футбол. Просто с новите попълнения всичко ще си дойде на мястото. В мача с Арда важното е да се вземе нещо. Има време ще се подредят нещата.

Раздвижено - не. Нападателно - да. Ако при Стоилов цел беше да не получим гол, то сега цел е да вкараме гол. Но сега липсва каквато и да е задружност в дефанзивен план.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 окт 2023 19:57

metodito написа:
Вълчан написа:Айде да не сравняваш Мъри с Костов. Сега играят много по раздвижено. Няма го това владеене безцелно на топката. Преди всички ги разгадаваха с тромавият и бавен футбол. Просто с новите попълнения всичко ще си дойде на мястото. В мача с Арда важното е да се вземе нещо. Има време ще се подредят нещата.

Раздвижено - не. Нападателно - да. Ако при Стоилов цел беше да не получим гол, то сега цел е да вкараме гол. Но сега липсва каквато и да е задружност в дефанзивен план.

При Мъри едва събирахме състав да играе, Мъри започна да привлича нови момчета, понаучи ги да играе, горе-долу се сработиха. Топчо опази отбора, а Костов им бере плодовете, но много бързо всичко може да рухне. Пример са мачовете в Пловдив и Ст.Загора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2023 20:56

NOMER14 написа:
metodito написа:

При Мъри едва събирахме състав да играе, Мъри започна да привлича нови момчета, понаучи ги да играе, горе-долу се сработиха. Топчо опази отбора, а Костов им бере плодовете, но много бързо всичко може да рухне. Пример са мачовете в Пловдив и Ст.Загора.

Днешните футболисти масово са някакви лигльовци и женички (с извинение към жените). Кой знае какво става в съблекалнята. Аз виждам някои от идеите, които изповядва Костов, но с такива като Роналдо, Петрис, Дарлан и Фадига няма да се получат. Да не говорим, че аз не виждам какви са идеите му в дефанзивен план. Айнтрахт спокойно можеха да приключат мача тук до 30-тата минута. За схемата, с която играе, ролята на разиграващия халф е ключова, а Наско не му осигурява такъв. И Рики не се вписва сякаш във визията му. За тактиката, която иска според мен едно голямо негро ще е перфектно, вместо един елегантен бързак, който "чакали".

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 окт 2023 11:38

Хората с изтичащи договори не си дават зор. По-добре да не играят вече.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 30 окт 2023 12:01

Трагедия и тук - 3-1
След като задуха разградския вятър, брата спря да играе, а Боб Марли го мързи да се наведе да вземе топката, за да изпълни тъч. За вратарите и нападателите даже няма да пиша.. дано Билал е готов за 2027-2028...

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 30 окт 2023 12:13

mikata написа:Хората с изтичащи договори не си дават зор. По-добре да не играят вече.

Абсолютно вярно - хора които нямат мотивация, веднага на пейката. Още повече къде бяха Петрис и Краев преди да дойдат и сега с големи претенции.За разлика от много други фенове винаги съм твърдял че Краев е силно надценен футболист .

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 окт 2023 12:40

ikar написа:
mikata написа:Хората с изтичащи договори не си дават зор. По-добре да не играят вече.

Абсолютно вярно - хора които нямат мотивация, веднага на пейката. Още повече къде бяха Петрис и Краев преди да дойдат и сега с големи претенции.За разлика от много други фенове винаги съм твърдял че Краев е силно надценен футболист .

Той и Гонзо беше силно надценен футболист , но е Гонзо :)

Върни се в “Левски”