efbet Лига, мач от 14-и кръг: Левски - Черно море
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига, мач от 14-и кръг: Левски - Черно море
Бием с 2:0 след дузпа и засада. Илиян Илиев реве в ефир, че момчетата в съблекалнята плачели задето трудът им е ограбен.
Aronaks написа:Бием с 2:0 след дузпа и засада. Илиян Илиев реве в ефир, че момчетата в съблекалнята плачели задето трудът им е ограбен.
За съжаление си прав. Точно заради съдийството цялата А група иска Левски да сложи тире ....
На пичовете от Варна ще им кажа, че лично аз ще закарам Никола Попов до ''Герена''.
Бием 2:0 с гол в 90+5 минута. И. Илиев след мача ще реве, че нарочно съдията е дал 6 минути продължение за да може Левски да вкара втори гол.
mark1926 написа:Aronaks написа:Бием с 2:0 след дузпа и засада. Илиян Илиев реве в ефир, че момчетата в съблекалнята плачели задето трудът им е ограбен.
За съжаление си прав. Точно заради съдийството цялата А група иска Левски да сложи тире ....
Каквото и да е, няма да дойде Велбъжд
drvasko98 написа:mark1926 написа:Aronaks написа:Бием с 2:0 след дузпа и засада. Илиян Илиев реве в ефир, че момчетата в съблекалнята плачели задето трудът им е ограбен.
Каквото и да е, няма да дойде Велбъжд
Аз като ви казвам, че кюстендилските преместени и ребрандирани, вечно вторите в Пловдив са припоци, пак ми ревете, че били браЦки отбор

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:На пичовете от Варна ще им кажа, че лично аз ще закарам Никола Попов до ''Герена''.
Много беше важно да го знаем

Лично аз взех да се колебая Пацо ли искам да пази повече или Никито

-
- Контакти:
И.И успешно е предал чувството на футболистите си, че ако на ЧМ не им се свирят 5 дузпи на мач то те са предадени от съдията.
Очаквам поредна порция красиво реване след мача.
Очаквам поредна порция красиво реване след мача.
От началото на сезона моряците показват най-постоянна игра. Да не забравяме че това е отбора в който се забелязва най-малко текучество на играчи. Илиян е може би единственият треньор който има пълна свобода в своята работа, не случайно е треньора който най-дълго се е задържал в един клуб.
Той е треньора с много точна преценка в привличането на нови футболисти. При него почти няма случай на грешен трансфер, при това говорим винаги за свободни агенти ?
И все пак тази поредица от мачове без загуба ще секнат, да се надяваме че това ще се случи тази седмица ?
Той е треньора с много точна преценка в привличането на нови футболисти. При него почти няма случай на грешен трансфер, при това говорим винаги за свободни агенти ?
И все пак тази поредица от мачове без загуба ще секнат, да се надяваме че това ще се случи тази седмица ?
Левски – Черно море с публика, затварят сектор ‘‘Б‘‘