efbet Лига, мач от 11-и кръг: Славия - Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskarcheto96
- Контакти:
Re: efbet Лига, мач от 11-и кръг: Славия - Левски
Силно притеснен съм за този мач. Обикновено наливаме гипса яко точно в такива моменти, а тия умрели балерини трябва да ги отнесем поне с 2 гола разлика. Със сигурност очаквам от тях най-доброто им представяне досега през сезона, по-добро дори и от онова на Армията, трябва да сме готови. Само Уелтън да се пази от картони задължително, че ни е единственият адекватен футболист в нападение...
Громим, няма какво да се обърка!
0-1 Кордоба.

0-1 Кордоба.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

NOMER14 написа:koisa написа:Очакванията ми са за 8 точки в следващите 5 мача. Първите 3 точки да са от този мач...
И от кого ще е загубата?
От Лудогорец или -София...
Аз ги виждам така:
Славия - 3т.
Лудогорец - 0/1т.
-София - 0/1т.
Черно море - 1т.
Берое - 3т.
Дано да съм далеч от истината и да си вземем всичките мачове все пак...

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Това е мачът, който осмисля сезона на Славия всяка година. Срещу нас ще са на 200%, като няма да се учудя и на помощ от съдиите за чичо Венци. В състоянието, в което се намираме и неувереността пред гола, предполагам, че ако въобще бием ще бъде доста изстрадано с гол разлика. Дано ме опровергаят и да ги отнесат с тройка поне.
Лошото е, че Уелтон виси с 5ти жълт картон и лично според мен трябва да бъде запазен за Лудогорец. Ако го пуснат да играе на 1000% ще му бъде вдигнат картон. Ако някъде има такъв залог съм готов да сложа гумите на колата.
Лошото е, че Уелтон виси с 5ти жълт картон и лично според мен трябва да бъде запазен за Лудогорец. Ако го пуснат да играе на 1000% ще му бъде вдигнат картон. Ако някъде има такъв залог съм готов да сложа гумите на колата.
- blue avalanche
- Контакти:
Два слабоиграещи отбора ще опитат да определят кой е по-слаб.
Очаквам футбол на ниво Б група.
Ние сме твърде предсказуеми. И като състав, и като игра. Отдясно - "дай на Уелтън", отляво - "дай на Роналдо". В центъра - ние нямаме никаква игра в центъра. Щото там трябват дрибъл и прецизен пас. В сгъстена обстановка.
Очаквам футбол на ниво Б група.
Ние сме твърде предсказуеми. И като състав, и като игра. Отдясно - "дай на Уелтън", отляво - "дай на Роналдо". В центъра - ние нямаме никаква игра в центъра. Щото там трябват дрибъл и прецизен пас. В сгъстена обстановка.
Не е ли време Торбата с л. даде 3 точки на Наско.
- metodito
- Контакти:
NOMER14 написа:Не е ли време Торбата с л. даде 3 точки на Наско.
Добре, че на вратата ще е Кръстев. Само това мога да кажа. Очаквам победа с разлика два гола.
Вуцов ще е на вратата,Тулупа не пуска аванта
САМО ЛЕВСКИ!
Нашите с тези пропуски ще го направят и него герой.
Много бавно изнасяме топката.