ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Най-голямото отмъщение ще е да ги унижим с резултат подобен на снощния,ама Тея са идиоти отвсякъде,ще ритат като катъри,така и така няма какво да губят.Нещо като Ботев Враца след чек от поръчителя на убийство
САМО ЛЕВСКИ!
Те да ритат като катъри, ама съдия няма да е някой измежду Кабаков, Железов, Чинков, Пастата или Драганов, та ако решат да ритат ще завършат в намален състав и много голове в мрежата на вратаря им.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Трябва стадиона да е пълен, а албанските макета да напълнят гащите като видят великата синя публика! 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
rane написа:Те да ритат като катъри, ама съдия няма да е някой измежду Кабаков, Железов, Чинков, Пастата или Драганов, та ако решат да ритат ще завършат в намален състав и много голове в мрежата на вратаря им.
Преди седмица пишеше,че страничния ще е албанец???
Централния швейцарец?
Баси екипа.
САМО ЛЕВСКИ!
TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:2-0 и следим какви ще ги свършат евреЙте.
Е, кво - ще водиш булката в ПрибалтикаЗа мача - очаквам мощно да изразим мнението си, че Македония е българска земя, а Гоце, Даме, Яне и всички останали "херои" са българи. Все ми е тая дали ще ни накажат - всъщност не виждам за какво биха ни никазали в случая, стига да няма свастики. Ерго, по-добре, ако има нещо, да е сега със севернофиромците, отколкото после (ако се класираме) с онези кай Мртвото море
[offtopic]Какви булки, какъв Прибалтик, какви цесека морета...
С дете на 3г. и бебе на 5м. един мач не мога да изгледам нормално от-до като бял човек по телевизора, какво ли ще правя ако почна да ги мъкна по гостувания навън. Закриха ме![/offtopic]
[offtopic]Съчувствам ти - моите вече са на 7,5, пък и имам баби - в пустинята няма да ида, но ако по случайност сме в Литва, ще се напъна да ида. С децата сме ходили само до Гардаленд, Рим и Франция, иначе само с булката, без тях - тегаво си е все още, а вече са големи[/offtopic]
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Тогава ще е лошо. Особено, ако швейцареца всъщност е шиптър.vlong написа:rane написа:Те да ритат като катъри, ама съдия няма да е някой измежду Кабаков, Железов, Чинков, Пастата или Драганов, та ако решат да ритат ще завършат в намален състав и много голове в мрежата на вратаря им.
Централния швейцарец?
Баси екипа.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
koisa написа:Трябва стадиона да е пълен, а албанските макета да напълнят гащите като видят великата синя публика!
Аз лично ще отида - все пак трябва да браним името си срещу севернофиромските шиптъри

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
rane написа:Тогава ще е лошо. Особено, ако швейцареца всъщност е шиптър.vlong написа:rane написа:Те да ритат като катъри, ама съдия няма да е някой измежду Кабаков, Железов, Чинков, Пастата или Драганов, та ако решат да ритат ще завършат в намален състав и много голове в мрежата на вратаря им.
Централния швейцарец?
Баси екипа.
Ивков да прати жалба, така де Боримиров. Виолета ще му я преведе с транслейтъра

Непринуден написа:
tmanolov написа:TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:2-0 и следим какви ще ги свършат евреЙте.
Е, кво - ще водиш булката в ПрибалтикаЗа мача - очаквам мощно да изразим мнението си, че Македония е българска земя, а Гоце, Даме, Яне и всички останали "херои" са българи. Все ми е тая дали ще ни накажат - всъщност не виждам за какво биха ни никазали в случая, стига да няма свастики. Ерго, по-добре, ако има нещо, да е сега със севернофиромците, отколкото после (ако се класираме) с онези кай Мртвото море
[offtopic]Какви булки, какъв Прибалтик, какви цесека морета...
С дете на 3г. и бебе на 5м. един мач не мога да изгледам нормално от-до като бял човек по телевизора, какво ли ще правя ако почна да ги мъкна по гостувания навън. Закриха ме![/offtopic]
[offtopic]Съчувствам ти - моите вече са на 7,5, пък и имам баби - в пустинята няма да ида, но ако по случайност сме в Литва, ще се напъна да ида. С децата сме ходили само до Гардаленд, Рим и Франция, иначе само с булката, без тях - тегаво си е все още, а вече са големи[/offtopic]
[offtopic]Литва е много приятна, интересна страна, препоръчвам я като дестинация.

Използват си сравнителните предимства хората, имат вкусни сирена и месни мезенца покрай правилно структурираното си животновъдство, техният Боко не е крал с гъза си от присъединителни ЕС фондове, смес е, ама наистина много интересна смес между ЕС и СССР, но хората не си бодат очите кое е доброто и злото от двете. Като случиш на млада сервираторка може да се оправите само на английски, а с дърта си само на руски.
Ебавайте се вие с мене, но екскурзийката там за седмица беше супер от културна гледна точка. В Италия и Франция всеки знае с Уиз Еър.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- MASTER_COOL
- Контакти:
2:0 без да се напрягате
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]