efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00
Мен повече ме вълнува тв предаването. От националния половината картина е отсрещната трибуна, а футболистите са мънички, щото дават отдалеч. Оня ден предаването на волейболната среща от Бургас също бе отврат. В Англия и ШЛ предават срещите с един и същ ъгъл на гледане.
NOMER14 написа:Мен повече ме вълнува тв предаването. От националния половината картина е отсрещната трибуна, а футболистите са мънички, щото дават отдалеч. Оня ден предаването на волейболната среща от Бургас също бе отврат. В Англия и ШЛ предават срещите с един и същ ъгъл на гледане.
Това ясно, а за режисьора какво да кажем? Мача се играе, ние гледаме безкрайни повторения или някой боклук в публиката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Миролюбиво 1-1 с цел масите да са доволни.
Иначе ако Ботев играят същия порнак като този със Славия онзи ден, то се прибираме с 3 точки от Пловдив.
Иначе ако Ботев играят същия порнак като този със Славия онзи ден, то се прибираме с 3 точки от Пловдив.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- LoveAndPeace
- Контакти:
Като се замисля колко пъти последните години съм слушал от някой папагал - Мечтата ми е да изляза на Колежа :)))
И те вдругиден да вземат да излязат с 11+1 чужденци които нямат идея за какво става въпрос......
0:0 , 1:1
И те вдругиден да вземат да излязат с 11+1 чужденци които нямат идея за какво става въпрос......
0:0 , 1:1
-
- Контакти:
W84me написа:NOMER14 написа:Мен повече ме вълнува тв предаването. От националния половината картина е отсрещната трибуна, а футболистите са мънички, щото дават отдалеч. Оня ден предаването на волейболната среща от Бургас също бе отврат. В Англия и ШЛ предават срещите с един и същ ъгъл на гледане.
Това ясно, а за режисьора какво да кажем? Мача се играе, ние гледаме безкрайни повторения или някой боклук в публиката.
Нивото в Диема е супер зле. Просто се кара по инерция и много ми се иска някоя друга ТВ да вземе правата за първенството... Преди много години го даваха по Ринг и бяха наели сума ти млади журналисти и по цял ден даваха предавания, интервюта...
Иначе поздравления за колегата за темата! Както винаги е топ.
За мача - троен, отвсякъде. И двата отбора игрово са много зле, но стадиона ще е пълен.. Очаквам мощен хикс, 0:0
Аз не съм добър в прогнозите, но лично на мен ми се иска да победим Ботевъ с голче в продължението на мача. Точно, както го направихме срещу Берое. Може да е с красива, може да е и с грозна игра, но да е победа!
В този мач напрежението ще дойде от крайните защитници за Левски. Силното представяне на двете крила при Ботев - Уме Емануел№31 и Траоре №19 е повод за подобни опасения. Не случайно и двамата са обект на интерес както от наши, така и от чужди клубове.
-
- Контакти:
Предния мач казах, че е изключително важен за Левски, но всъщност най-вече за Топузаков. Дербито е едно, но този с Берое бе от графата задължителни и той го взе. Тогава Левски бе малко ялов в атака, но всъщност не игра толкова злеи въобще не бих казал, че е имало някаква коренна разлика в стила и начина на игра спрямо Стоилов.
Тук очаквам мач, в който домакина ще е окрилен от многото фенове на новия стадион, но не съм сигурен, че ще организират успешен домакински натиск. Ботев на Балтазар не е отбор, който обича да владее топката продължително и да натиска постоянно противника. Далеч по-комфортно се чувстват, когато избухват периодично и то след грешки на противника. Според мен мача ще е двуостър с чести смени на доминация между двата отбора. Равен, като 1:1 звучи много логично. Но разбира се повече ми се иска минимална победа за Левски с 1:2 или 0:1
Тук очаквам мач, в който домакина ще е окрилен от многото фенове на новия стадион, но не съм сигурен, че ще организират успешен домакински натиск. Ботев на Балтазар не е отбор, който обича да владее топката продължително и да натиска постоянно противника. Далеч по-комфортно се чувстват, когато избухват периодично и то след грешки на противника. Според мен мача ще е двуостър с чести смени на доминация между двата отбора. Равен, като 1:1 звучи много логично. Но разбира се повече ми се иска минимална победа за Левски с 1:2 или 0:1
-
- Контакти:
Моя анализ е прост.
Да оскубеш папагалите на новия им стадион ще остане завинаги в историята. Длъжни сме да победим.
П.С - Поздрави за този стадион, във всеки голям град в България трябва да има поне един такъв.
Да оскубеш папагалите на новия им стадион ще остане завинаги в историята. Длъжни сме да победим.
П.С - Поздрави за този стадион, във всеки голям град в България трябва да има поне един такъв.
-
- Контакти:
Аз вече минах през стадиона,евала, уникален е! Жалко,че държавата не ни помага и ние да имаме такъв, който ще се пръска всеки мач!Дано стане празник и победим! САМО ЛЕВСКИ!