ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Вкараме ли ранен гол има голяма вероятност да отнесем спартанците с голяма разлика. Продължим ли с елементарните пропуски, нищо чудно да стане като в първия мач в Малта и този с Пирин.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Все ми е тая за резултата. Искам да се насладя на поредния син празник на синия любим стадион, да пеем левскарски песни из метростанциите, да виждам радостни дечица в сектор А, да се радвам на ентусиазираните тълпи около стадиона и опашката пред бусчето и отборът да покаже горд, левскарски футбол, както проф. Стоилов родосиньолюбиво се изразява.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Този мач няма да е никак лесен и е добре, че взехме малък аванс. Надявам се да се насладим на пореден син празник и ''сините'' да продължат в следващата фаза.
Искам да продължим, нищо друго не е важно. Мачът може да се окаже труден, но може и лесно да ги отнесем.
- MASTER_COOL
- Контакти:
3:0 без проблеми ! Разликата в класите е огромна
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- olympic teteven
- Контакти: