ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 21:00
за мен тези са отбор тип бирои или черно море - очаквам два много тегави мача и много дърваршина от тяхна страна. Или пък ще ги треснем още там с една тройка и всичко приключва. Не знам - аз вярвам в Мъри, другото не е от значение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
"ФК Хамрун Спартанс е малтийски футболен клуб, базиран в градчето Хамрун с население 9 743 души (2019г.). Отборът играе в Малтийската Премиер лига.
Играе домакинските си мачове на стадион „Виктор Тедеско“, с капацитет 1 800 зрители.
Нееднократен участник в евротурнирите, но само един единствен път успява да премине първия кръг. В Купа на УЕФА 1984/85 отборът преодолява северноирландския клуб „Баллимена Юнайтед“.
Избухвам в смях честно казано... като чета някои коментари. Смешно е...
Забележителна и много трогателна визитка на бъдещия противник. Тотален респект, страохопочитание и авторитет... Какво друго бихме казали ... ?!! Та населението и стадионите в Гълъбово и Тутракан са по-големи от градчето Хамрун...
Добре стана, че се отложи днешния мач, за да бъде отбора в пълна кондиция за тежкия двубой... :)
Успех!
Играе домакинските си мачове на стадион „Виктор Тедеско“, с капацитет 1 800 зрители.
Нееднократен участник в евротурнирите, но само един единствен път успява да премине първия кръг. В Купа на УЕФА 1984/85 отборът преодолява северноирландския клуб „Баллимена Юнайтед“.
Избухвам в смях честно казано... като чета някои коментари. Смешно е...
Забележителна и много трогателна визитка на бъдещия противник. Тотален респект, страохопочитание и авторитет... Какво друго бихме казали ... ?!! Та населението и стадионите в Гълъбово и Тутракан са по-големи от градчето Хамрун...
Добре стана, че се отложи днешния мач, за да бъде отбора в пълна кондиция за тежкия двубой... :)
Успех!
Мда, те и Вележ Мостар така са си викали - дейба тия рибари, ще ги опънем на ходом, ама на, малтийците ги шибаха и в двата мача. А Вележ Мостар е играл 1/4 финал в Купата на УЕФА и са носители на Балканската купа, пък и стадионът им е 7000, а и са празнували точно 100 години от основаването си с тези мачове... А и Мостар е 100 000-ен град, цяла малта е към половин милион.
Та вирването на носовете не е особено мъдро в този случай, но Мъри си знае работата
Та вирването на носовете не е особено мъдро в този случай, но Мъри си знае работата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Гледам как с лекота прогнозирате победа с 2-3 гола разлика. Вярно, ние сме Левски, но не знам те дали го знаят. Ако няма концентрация като тази преди мачовете с византийците, много лесно ще си припомним Тампере, Иртиш, Вадуц... В крайна сметка, Мъри си знае работата. Футболистите трябва да му помогнат като изпълняват безупречно това което им нареди. Очаквам да бъдат сериозно разучени, анализирани и...отстранени.
Прегледах статистиката на малтийците. В първия кръг на Лига на Скъсаняците падат с 1-0 като гост на арменския Алашкерт. Дотук нищо странно, нали.
В реванша резултатът е 0-0 на полувремето.
В 48-та минута арменците повеждат и вече се виждат напред в турнира с общ резултат 2-0.
И сега, внимание - Хамрун печели мача с 4-1 в редовното време!
Пък вие си правете прогнози как ще им шибаме тройки още в първата среща. :)
В реванша резултатът е 0-0 на полувремето.
В 48-та минута арменците повеждат и вече се виждат напред в турнира с общ резултат 2-0.
И сега, внимание - Хамрун печели мача с 4-1 в редовното време!
Пък вие си правете прогнози как ще им шибаме тройки още в първата среща. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Надявам се Мъри да си е взел поука, щото имаме няколко издънки като гост с подобни съперници.
Публикум / 0:1 / ... Тампере / 0:1 / Беверен / 0:1 / ... Ние като цяло не блестим с някакви големи победи при гостуванията в Европа.
И за мен мачът ще е тегав и победа с всякакъв резултат, би била чудесна на фона на традициите ни при гостуванията в Евротурнирите.
Публикум / 0:1 / ... Тампере / 0:1 / Беверен / 0:1 / ... Ние като цяло не блестим с някакви големи победи при гостуванията в Европа.
И за мен мачът ще е тегав и победа с всякакъв резултат, би била чудесна на фона на традициите ни при гостуванията в Евротурнирите.
- сини шампиони
0:1 и оставяме реванша пред 15К публика отворен до края.
И само Левски оле
wilge написа:Гледам как с лекота прогнозирате победа с 2-3 гола разлика. Вярно, ние сме Левски, но не знам те дали го знаят. Ако няма концентрация като тази преди мачовете с византийците, много лесно ще си припомним Тампере, Иртиш, Вадуц... В крайна сметка, Мъри си знае работата. Футболистите трябва да му помогнат като изпълняват безупречно това което им нареди. Очаквам да бъдат сериозно разучени, анализирани и...отстранени.
При прогнозите си колегите няма как да не отчетат и факторът Мъри. Малко е вероятно да остави футболистите да хвръкнат в облаците и да се помислят за Реал Мадрид. Разбира се, винаги я има вероятността някои от тях да не го чуват, като им говори (за което спомена и самият той), но според мен няма да се случи - вижда се, че играчите му имат доверие и сами усещат, че под негово ръководство се развиват и си откриват възможности за още по-успешна кариера в чужбина.
По-скоро тук ще е въпрос на това да сме максимално ефективни в атака, защото ние традиционно пропускаме доста положения. Бари върши отлична работа, когато трябва да помага в защита, но като голмайстор все още не е на необходимото ниво. Двамата бразилци също понякога лековато отиграват някои ситуации. Генерално играем трудно срещу сгъстена защита, но аз вярвам в Мъри и момчетата.
Моята прогноза е за победа за Левски с два гола разлика.
зора е до 1 гол...после отиват на 4-5.....
леле колко сте наплашени :) споко, тоя мач е 0:4 .....все пак неслучайно си отменихте мача срещу нас да може да сте свежи, така че ще се хвърлите здраво от първата минута и мача трябва да бъде решен още при гостуването ...защото после не съм сигурен дали може да си отменяте повече мачове или има право само на 2 отменяния... така че тоя сблъсък с Хамрун още тоя четвъртък в гостуването ще си го предрешите