efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 20:30
На площад Сан Бабила, и на кула Айфела, синьо знаме ще се вей, само Левски ще се пей : )))))
Аз мисля, че ще направим един Х. На нас ни трябва точка, на Лудогорците нищо не им трябва, и едва ли ще се напъват, та да помагат на Ботев да стават 3ти. Така че Х.
Мисля този път Лудогорец ще си вземе мача.Да не забравяме ,че са шампиони с убииствена разлика. Дано стане обаче резултатен мач заради публиката.
Спокоен голов Х без двата отбора да се натягат особено. Едва ли някой ще се хвърля на живот и смърт в безсмислена среща, че да вземе да се контузи баш преди ваканцията.
-
По принцип ще е хубаво да ги бием за самочувствие и заради следващия сезон, но ако е Х да е Х, ако са по-добри в днешния мач да го взимат.
Ние важните мачове ги бихме. Сега дали ще сме трети или четвърти е все едно. Купата е синя.
Иначе очаквам Лц да пуснат повече резерви, а те ще се натегнат да се доказват. Значи по-скоро равен се очертава.
Иначе очаквам Лц да пуснат повече резерви, а те ще се натегнат да се доказват. Значи по-скоро равен се очертава.
miro_rz написа:Подарък за 1, 2.25 е!
Играй го, бе! 5,5 е вече.
- darkblue67
- Контакти:
Съдията ни показва как ще ни свирят на есен.
Без трима основни играчи седим равностойно.
Не знам съдийчето за какво се напъва и опорочава мача? Премия ли ще му дадат или ще го издигнат в йерархията?
Не знам съдийчето за какво се напъва и опорочава мача? Премия ли ще му дадат или ще го издигнат в йерархията?