те 48 се засилиха. Имат някакъв що годе приличен отбор за БГ. Няма да е лесен мач, но трябва вече да започваме да биеме системно.
Мъри имаше доста време да работи с отбора. Изигра доста официални мачове, направи подготовка.
Трябва да победим задължително.
efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски, Събота от 15:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски, Събота от 15:00
Дано да победим, за да се запази еуфорията на феновете, отделно погледнах програмата на Ботев Пловдив. Аз си имам едни надежди за третото място в карйното класиране.
- modor
- Контакти:
Стана ли явно къде ще се играе този мач.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Засега на сайта на ЦСКА пише стадион "Витоша"
15:00 26/02/2022
15:00 26/02/2022
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
modor написа:Стана ли явно къде ще се играе този мач.
Казали са от числото, че засега няма да е на националния, освен ако не завали да влоши терена на Бистрица.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Цекичката ще го играе контра , мача ще си е в Бистрица. Ако се съгласи за Васил Левски ще го емнат относително неутралните бивши чорбари и част от разколебаващите се вече припоци.
Надявам се Наумов , за мен най-добрият български вратар в момента , да няма ден както беше в предишния мач и да ги излъжем с гол разлика.
Надявам се Наумов , за мен най-добрият български вратар в момента , да няма ден както беше в предишния мач и да ги излъжем с гол разлика.
- rasputin_nk
- Контакти:
То Цекичката добре иска да го играе така, ама да няма утре... вестниците - Сините привърженици ребрандираха стадион Витоша. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

"На този етап няма вероятност двубоят с Левски да се премести на "Васил Левски". Ще видим какви ще са атмосферните условия до мача, защото през тази седмица прогнозите за времето са, че ще има валежи. Това е единственото, което може да ни принуди да преместим срещата. Искаме да създадем максимално добри условия за провеждане на мача и ще преценим ситуацията", заяви Гьонов.
И защо трябва да е на националния. Левски трябва да бие навсякъде...и по села и по градове извън София.Стадион построен на баир едва ли ще ги уплаши.