efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Uoa

Re: efbet Лига: Левски - Локомотив (Пловдив), Събота от 15:00

Мнениеот Uoa » 15 фев 2022 20:24

Пловдивчани са от силните отбори в Първа лига.
Неслучайно и размазаха Литекс като гост.

Левски би трябвало да е обигран. Все пак имаше достатъчно време за подготовка. Изиграхме и цели 8 контроли и отделно двустранни игри за около 40 дни.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 фев 2022 20:26

Интересно, тоя Боруков отиде в Унгария, изигра общо 150 минути и вкара един гол, и в крайна сметка кандардиса да премине в Локо Пд, като свободен аген, като преди това се говореше и за Левски. Препдолагам, че по-скоро не са водени преговори с него, а не той да е отказал, ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 фев 2022 20:47

Serafim написа:Интересно, тоя Боруков отиде в Унгария, изигра общо 150 минути и вкара един гол, и в крайна сметка кандардиса да премине в Локо Пд, като свободен аген, като преди това се говореше и за Левски. Препдолагам, че по-скоро не са водени преговори с него, а не той да е отказал, ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.

Защото Мъри не играе с такъв нападател. Ако беше много добър, нямаше да е в Локо дето продават топ играча си на Рига...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 фев 2022 20:50

Serafim написа:...ама ми е странно защо не са се пробвали нашите, предвид, че нямаме опции в атака.

Може би, защото в последните два-три трансферни прозореца Левски се опита няколко пъти да го привлече, а той все избираше чужбина или друг български отбор пред Левски. Мъри ясно каза, че иска играчи, на които им се играе в Левски и няма да се моли на никого. Боруков щом е отказал няколко пъти, значи е безсмислено да го търсят!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 фев 2022 22:52

За мен също голямата загадка е как ще изглеждат гостите в този мач. Имам някаква представа какво ще предложи любимият Левски, но ми е любопитно как точно ще го направи срещу отбор играещ в схема 3-5-2 с разновидностите на тази формация. Гледах всички контроли на тима в Турция, но не си спомням някой от противниците да е излизал с такава тактика срещу нас.
При всяко положение, обаче, очаквам истински футболен празник в събота - еуфория преди началото на полусезона, слънчево време и бири преди мача, а и след него, хиляди весели левскари на стадиона и нови уроци по любов как се подкрепя клуб на ръба на фалита и в борба за ...никакви тенекета, гласовита и вярна агитка от Пловдив - те само привържениците на Локомотив отстрамват гостите в сектор Г, останалите отбори са до един автобус хора. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Uoa

Мнениеот Uoa » 15 фев 2022 22:56

Едно е сигурно: ще има истински син празник. И хиляди сини братя по улиците и трибуните.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 фев 2022 23:12

koisa написа:Локо Пд са ми пълна загадка... Освен Боруков, не знам какви други нови са взели. Но предвид, че в последните години имаме тежки и трудни мачове с тях, очаквам и този да е такъв. :roll:

Toя редовно ни вкарваше когато бе в Славия
https://sportal.bg/news-2022011112481656001

И Александър Василев го взеха от Берое
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 фев 2022 12:14

Пичове, как стои въпросът за посещението на деца за мача? Принципно съм събрал една група, но имаме и три деца на по 5-6 години - искат да дойдат на мача. Билети трябват ли, безплатно ли е за децата? Декларация ми е ясно, че трябва да се попълни. Преди имаше вип семеейн сектор, сега май нищо такова няма?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”