efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 20:00

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2021 22:19

nikiobicata написа:
Kris_men2000 написа:8:0

Мда бихме ги с 8:0 … ето да си припомним тези славни времена. Първия да победи втория с 8:0

https://youtu.be/XXYgFiqqEjE

Преди това беше 6-1 срещу канарчетата и 7-1.
Наско за 10 мача имаше 12 гола, но се скараха с Лафчис за уж обещан апартамент и не игра повече за отбора. След загубата в Пловдив от Спартак буферите се заканиха. Да, ама...с 2 бързи гола Боримиров ги препарира.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2021 22:33

Ха, бях забравил, че Мъри по едно време носеше номер 9.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 окт 2021 23:02

NOMER14 написа:
nikiobicata написа:

Мда бихме ги с 8:0 … ето да си припомним тези славни времена. Първия да победи втория с 8:0

Наско за 10 мача имаше 12 гола, но се скараха с Лафчис за уж обещан апартамент и не игра повече за отбора. След загубата в Пловдив от Спартак буферите се заканиха. Да, ама...с 2 бързи гола Боримиров ги препарира.

Порточанов им легна в Бургас с 1-3 мисля точно преди мача с нас и не съм много сигурен дали преди този мач не водеха те в класирането (със сигурност освен загубата в Пловдив имахме и 1-1 с Монтана в София) така че май вторият би с 8-0 първия.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 окт 2021 01:10

LoveAndPeace написа:

Чак толкова ли сме слаби бе да го ева :(
Ако на някой му се гледах хубав футбол с марка Левски и малка помощ от Локо :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KF4givnjMIk&list=WL&index=19&t=2080s[/youtube]

Грешна представа имаш. Погледни близката история.
Извинявай. Обърнал съм резултата по погрешка. Просто не съм забелязал,че сме гости. Но нищо не ти пречи да си припомниш¹ историята как вторият в класирането се разправя с ПЪРВИЯТ в 13- я кръг при еднакви показатели 11-победи ,1-равен и 0-загуби и заглавие във вестник старт на Зафиров - ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА. Илиян Илиев сложи тази изрезка в съблекалнята на Левски и останалото е много приятна история.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 окт 2021 06:18

nikiobicata написа:

Тц. Тогава Левски беше зад Локо във временното класиране! С тази победа си върнахме първото място и не го изпуснахме до края на първенството.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 окт 2021 06:20

NOMER14 написа:
nikiobicata написа:

А след това Мъри изпусна дузпа при 2:0 за нас, което беше едничката им радост за дошлите железничари, а и чорбари дошли на стадиона за да викат за тях.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 15 окт 2021 06:23

Ако Локото победи Левски, значи имате сериозен проблем.
За мен мача е Х .

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 окт 2021 09:36

rane написа:
nikiobicata написа:

Тц. Тогава Левски беше зад Локо във временното класиране! С тази победа си върнахме първото място и не го изпуснахме до края на първенството.

така е, втори бяхме. На полусезона имахме вкарани 59 или 60 гола за 15 мача - уникално постижение, ама сегашният ни "собственик" се разсърди и си врътна някои части към Пловдив за пари - познато, нали - и втория полусезон го избутахме на мускули, то Лафчис вече беше привършил и кинтите де. Онзи отбор от есента на 1994 е най-силният БГ отбор, който аз съм виждал въобще, а гледам активно футбол от около 35 години - един от първите ми спомени е онзи злополучен мач с умрялото дружество. Та този отбор от есента на 1994, ако не беше супер злощастното отпадане от Олимпия, щеше да пише много история в Европа - е, написа я, но в България

Интересното беше, че тогава бяхме в серия срещу Локо София - 4:0, 6:0, 8:0 и в следващия мач ги бихме едва с 1:0 - бях много разочарован, щото очаквах д аима и 0 след единицата :)

П.С. А в онзи сезон голмайстор ни е Боримиров, втори голмайстор е Мъри, а трети, с едва 10 изиграни мача, е "собственикът" ни - какви времена, дано това трио пак ни донесе шампионска титла...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 окт 2021 09:40

emokanar написа:Ако Локото победи Левски, значи имате сериозен проблем.
За мен мача е Х .

Това ще ти го припомня в последния кръг, когато ви оскубят перушината - Локо Сф са един от стойностните отбори, реално са паднали само от Лудогорец и Берое в първия кръг, когато са били новобранки в А група. Но и Левски вече не е посмешището, което беше - така че интересен мач, дано да бием, крайно време е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 окт 2021 09:41

Сигурна победа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”