rane написа:nikiobicata написа:Kris_men2000 написа:8:0
Мда бихме ги с 8:0 … ето да си припомним тези славни времена. Първия да победи втория с 8:0
https://youtu.be/XXYgFiqqEjE
Тц. Тогава Левски беше зад Локо във временното класиране! С тази победа си върнахме първото място и не го изпуснахме до края на първенството.
така е, втори бяхме. На полусезона имахме вкарани 59 или 60 гола за 15 мача - уникално постижение, ама сегашният ни "собственик" се разсърди и си врътна някои части към Пловдив за пари - познато, нали - и втория полусезон го избутахме на мускули, то Лафчис вече беше привършил и кинтите де. Онзи отбор от есента на 1994 е най-силният БГ отбор, който аз съм виждал въобще, а гледам активно футбол от около 35 години - един от първите ми спомени е онзи злополучен мач с умрялото дружество. Та този отбор от есента на 1994, ако не беше супер злощастното отпадане от Олимпия, щеше да пише много история в Европа - е, написа я, но в България
Интересното беше, че тогава бяхме в серия срещу Локо София - 4:0, 6:0, 8:0 и в следващия мач ги бихме едва с 1:0 - бях много разочарован, щото очаквах д аима и 0 след единицата

П.С. А в онзи сезон голмайстор ни е Боримиров, втори голмайстор е Мъри, а трети, с едва 10 изиграни мача, е "собственикът" ни - какви времена, дано това трио пак ни донесе шампионска титла...