Blue_Blood84 написа:Warped написа:В 20:30 часа...
Защо да се играе при 15 градуса, като може при 5 (според диемаджииите).
Бо*****
Аз съм до 19 часа на работа, така че евалата на диемаджиите, има време да се мине и през магазина за бира и чипс.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Blood84 написа:Warped написа:В 20:30 часа...
Защо да се играе при 15 градуса, като може при 5 (според диемаджииите).
Бо*****
Аз съм до 19 часа на работа, така че евалата на диемаджиите, има време да се мине и през магазина за бира и чипс.
THE G.A.M.E написа:Измиваме срама от мача с Лудогорец, с минимална загуба -> 0:1/0:2.
alexdb написа:Аз тоя мач го броя за загубен така или иначе. Така че изненада ще е да вземем нещо. Като например 0 на 0 щото ние гол няма как да вкараме.
mark1926 написа:alexdb написа:Аз тоя мач го броя за загубен така или иначе. Така че изненада ще е да вземем нещо. Като например 0 на 0 щото ние гол няма как да вкараме.
Е, вие ако не вкарате, ние със сигурност ще отбележим поне един гол.
Митко Илиев, Минчев, Карагарен, Момчил Цветанов, Салинас , Илич, Уртадо. Един гол ще влезе...
miro_rz написа:mark1926 написа:alexdb написа:Аз тоя мач го броя за загубен така или иначе. Така че изненада ще е да вземем нещо. Като например 0 на 0 щото ние гол няма как да вкараме.
Митко Илиев, Минчев, Карагарен, Момчил Цветанов, Салинас , Илич, Уртадо. Един гол ще влезе...
Над 5 години Левски нямат победа на Лаута нали?
Все пак може и реми, но залагам на 2:0!
Левски имат хъс, желание, но им липсва класата пред гола. Онзи ден на моменти пресата им се получи, опитаха се да играят!
mark1926 написа:miro_rz написа:mark1926 написа:alexdb написа:Аз тоя мач го броя за загубен така или иначе. Така че изненада ще е да вземем нещо. Като например 0 на 0 щото ние гол няма как да вкараме.
Над 5 години Левски нямат победа на Лаута нали?
Все пак може и реми, но залагам на 2:0!
Левски имат хъс, желание, но им липсва класата пред гола. Онзи ден на моменти пресата им се получи, опитаха се да играят!
ШЕСТ години Левски няма победа в Пловдив. Ако нашите не ги подценят , нищо хубаво не чака Левски. Способни сме да ги разгромим с исторически резултат.
Аз това си пожелавам, да няма подценяване...
Потребители, разглеждащи този форум: botevplovdiveoe, Сашо, Halo, Highlander, ivan56, Jordan1914, mikata, olimpi, sokoleto46, trex, ugly bug, vvessel, W84me, Венелин и 76 госта