Някаква информация за нашето момче което бе в Шефилд ? Появи се информация че е освободен и тренира с Локо/Сф/ ?
Старата любов ръжда не хваща!
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
За това момче Боруков и аз се бях сетил наскоро, очаквам той и някой забравен герой като Асен Георгиев, Янко Ангелов и може би Гаджев, харесвах много едно момче от школата Георги Русев! Май е в Септември сега... Ама и там дължим пари 

scooool написа:За това момче Боруков и аз се бях сетил наскоро, очаквам той и някой забравен герой като Асен Георгиев, Янко Ангелов и може би Гаджев, харесвах много едно момче от школата Георги Русев! Май е в Септември сега... Ама и там дължим пари
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... nal-598005
В числото отива
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:scooool написа:За това момче Боруков и аз се бях сетил наскоро, очаквам той и някой забравен герой като Асен Георгиев, Янко Ангелов и може би Гаджев, харесвах много едно момче от школата Георги Русев! Май е в Септември сега... Ама и там дължим пари
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... nal-598005
В числото отива
Жалко, честно казано от всички от Септември само това момче и един халф със странни вежди станаха за нещо
Вратарят на Левски Петър Иванов ще бъде част от тима на Нефтохимик през новия сезон, научи Dsport.bg. Юношата на клуба, който е роден през 2000 година ще трупа опит и игрови минути във Втора лига.
Начело на Нефтохимик е Виктория Павлов, който дълги години работеше в академията на „сините“, чийто продукт е Петър Иванов.
Младокът не записа нито една минута през миналата година, когато титуляр беше Милан Миятович, а в края на сезона пазеше Георги Георгиев.
При сегашното положение Левски ще разчита на Ники Михайлов, Георги Георгиев и юношата Иван Андонов, който минава за един от най-големите таланти на своята позиция.
България има природни богатства,
След "геройствата" на Полачек и Божката Митрев всички смятахме че сме стигнали дъното на вратарите. Георги Георгиев напълно ни опроверга - 80% от ударите в очертанията на вратата завършиха с инкасирани голове. За Никито просто не ми сее говори. С поведението и играта си компрометира знаковата фамилия - срам и позор.
- modor
- Контакти:
Договорът на Мартин Райнов с Левски изтече и полузащитникът вече не е част от състава на „сините“, съобщиха от клуба. Райнов пристигна в клуба в началото на 2019 година. Със „синята“ фланелка записа 54 мача и отбеляза 1 гол във всички турнири.
Ръководството на Левски е предложило на Мартин Райнов продължаване на контракта, но полузащитникът е отказал офертата с мотив, че иска да продължи кариерата си в клуб в чужбина.
Ръководството на Левски е предложило на Мартин Райнов продължаване на контракта, но полузащитникът е отказал офертата с мотив, че иска да продължи кариерата си в клуб в чужбина.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ikar написа:След "геройствата" на Полачек и Божката Митрев всички смятахме че сме стигнали дъното на вратарите. Георги Георгиев напълно ни опроверга - 80% от ударите в очертанията на вратата завършиха с инкасирани голове. За Никито просто не ми сее говори. С поведението и играта си компрометира знаковата фамилия - срам и позор.
E сега...Ян Облак няма как да вземем в момента. Затова задоволяваме се с каквото има. Нали идеята е да ни има все пак, да закрепим положението и да чакаме по– добри дни. Аз пък съм много доволен, че ще гледам наши си момчета, пък колкото могат– толкова. Определено няма да се ядосвам със скъпоплатени безхаберници, събрани от световните плажове!
Save Ukraine!
-
modor написа:Договорът на Мартин Райнов с Левски изтече и полузащитникът вече не е част от състава на „сините“, съобщиха от клуба. Райнов пристигна в клуба в началото на 2019 година. Със „синята“ фланелка записа 54 мача и отбеляза 1 гол във всички турнири.
Колко много народ го плюеха любимеца на Хубчев, значи трябва да сме доволни, вече няма кой да връща топката назад и настрани.:D:D:D
-
goteborg написа:ikar написа:След "геройствата" на Полачек и Божката Митрев всички смятахме че сме стигнали дъното на вратарите. Георги Георгиев напълно ни опроверга - 80% от ударите в очертанията на вратата завършиха с инкасирани голове. За Никито просто не ми сее говори. С поведението и играта си компрометира знаковата фамилия - срам и позор.
E сега...Ян Облак няма как да вземем в момента. Затова задоволяваме се с каквото има. Нали идеята е да ни има все пак, да закрепим положението и да чакаме по– добри дни. Аз пък съм много доволен, че ще гледам наши си момчета, пък колкото могат– толкова. Определено няма да се ядосвам със скъпоплатени безхаберници, събрани от световните плажове!
Не е сигурно, то тия дето се ядосваха и плюеха по скъпите ни звезди, следващия сезон ще подпукат и юношите ни, че не могат да направят два паса.