Левски - Славия | 04.07.2020 | 18:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Славия | 04.07.2020 | 18:00 часа ?

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2020 11:22

Очаквам победа в най-старото, а от 2016-та година насам, единствено столично дерби. Любопитно ми е каква ли ще бъде настройката на гостите и дали ще се хвърлят, понеже все пак имат шанс за ЛЕ, или просто ще доиграват сезона.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 01 юли 2020 11:56

2:0 за Левски и гледаме към 2-то място :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юли 2020 12:39

Абе, принципно правилно тръгва Наско така с рогите напред, ама хунтата е повсеместна. Не може да пребориш хунтата. Самото решение на този временен орган е незаконно. И мисля, че това беше ъгъла, под който трябваше да се атакува това решение - има ли прерогативи един временен орган да взема решения от подобен характер. Общо взето това е предварително загубена битка. Та, несправедливо е, нечестно, гадно, но дис ис бългерия, Насе. В коя държава си мислиш, че живееш, може би? Седиш мирен и понасяш ударите. Тук е така!

Що се отнася до резултат, ако има мач въобще, то предвид това, че Славия този сезон е супер успешна навън, а ние ще сме без куп важни играчи, очаквам да не спечелим... :roll:
Последна промяна от metodito на 01 юли 2020 12:43, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юли 2020 12:41

До сега Г. Тодоров се представя добре. Надявам се да напипа правилния състав и тактика, и да бъдем така ефективно както срещу Берое. Винаги сме играли трудно срещу Славия, очаквам традицията да се запази. Макар и на мускули без някаква атрактивна игра - 1:0.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 01 юли 2020 12:50

realno написа:До сега Г. Тодоров се представя добре. Надявам се да напипа правилния състав и тактика, и да бъдем така ефективно както срещу Берое. Винаги сме играли трудно срещу Славия, очаквам традицията да се запази. Макар и на мускули без някаква атрактивна игра - 1:0.

Ефективно във фаза атака да - което е доста похвално, но в защита имаше брутално много грешки ? Отбор с претенции не може да играе толкова хазартно и да гони високи цели.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юли 2020 12:51

metodito написа:Абе, принципно правилно тръгва Наско така с рогите напред, ама хунтата е повсеместна. Не може да пребориш хунтата. Самото решение на този временен орган е незаконно. И мисля, че това беше ъгъла, под който трябваше да се атакува това решение - има ли прерогативи един временен орган да взема решения от подобен характер. Общо взето това е предварително загубена битка. Та, несправедливо е, нечестно, гадно, но дис ис бългерия, Насе.

Що се отнася до резултат, ако има мач въобще, то предвид това, че Славия този сезон е супер успешна навън, а ние ще сме без куп важни играчи, очаквам да не спечелим... :roll:

Специално за Наско ще кажа, че няма абсолютно никакви аргументи да промени нещо с правата. Нито финансови, нито клубни, нито организирани фенове, които да го подкрепят, нито подкрепа от малките клубове, нито стабилен гръб зад себе си като на Домуса. Мутрата може да се прави на "най - големия левскар", но в сегашната напечена политическа обстановка няма интерес да се опълчи на Домусчиев. От всякъде Сираков е гол като пушка и обречен. Само да си опича ума, ако трябва да се консултите със 10 адвокати за да не навреди на клуб заради някоя глупост.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юли 2020 13:03

realno написа:Специално за Наско ще кажа, че няма абсолютно никакви аргументи да промени нещо с правата. Нито финансови, нито клубни, нито организирани фенове, които да го подкрепят, нито подкрепа от малките клубове, нито стабилен гръб зад себе си като на Домуса. Мутрата може да се прави на "най - големия левскар", но в сегашната напечена политическа обстановка няма интерес да се опълчи на Домусчиев. От всякъде Сираков е гол като пушка и обречен. Само да си опича ума, ако трябва да се консултите със 10 адвокати за да не навреди на клуб заради някоя глупост.

И мен ме е страх от това. Принципно е прав и е несправедливо, но тея, ако решат ще си ни опраскат по-бързо отколкото търкалките и Еврофутбол. А това 450 000 лева, ако е вярно е баси гаврата.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юли 2020 13:09

metodito написа:
realno написа:Специално за Наско ще кажа, че няма абсолютно никакви аргументи да промени нещо с правата. Нито финансови, нито клубни, нито организирани фенове, които да го подкрепят, нито подкрепа от малките клубове, нито стабилен гръб зад себе си като на Домуса. Мутрата може да се прави на "най - големия левскар", но в сегашната напечена политическа обстановка няма интерес да се опълчи на Домусчиев. От всякъде Сираков е гол като пушка и обречен. Само да си опича ума, ако трябва да се консултите със 10 адвокати за да не навреди на клуб заради някоя глупост.

И мен ме е страх от това. Принципно е прав и е несправедливо, но тея, ако решат ще си ни опраскат по-бързо отколкото търкалките и Еврофутбол. А това 450 000 лева, ако е вярно е баси гаврата.

Знам, че е несправедливо, но ако не може да помогне, поне да не навреди.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 юли 2020 16:29

Най-добрия френски съдия идва на крак за столичното дерби!
Добра реклама на футбола ни!
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 юли 2020 17:15

Най-добрият съдия на Франция и един от ТОП арбитрите на ФИФА Клеман Тюрпен ще ръководи столичното дерби между Левски и Славия в събота. Французинът идва на стадион Георги Аспарухов заедно с неговата бригада - асистентите Никола Дано и Сирил Грингор. Четвърти съдия пък ще е най-добрият български рефер - Георги Кабаков.

Върни се в “Левски”