Межу 3 и 5 на нула за Локомотив .
Всичко друго ще е колосална изненада.
КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа
Сетих се, че преди вече доста години имахме един мач с "Литекс" (тогава още в Ловеч и "Б" Група) на "Герена", при който пак за купата ги приехме след загуба с 0:2 като гости в първия мач. Стана страшна драма, в която излязохме крайни победители - 4:1 с решаващ гол на (ако помня добре) Владо Йонков в последните секунди след корнер, меле в малкото наказателно поле и... асистенция на Митко Иванков.
След срещата, апропо, дойде и първият епизод от оранжевата сапунена опера "Съдията нЪ ощИти срещу Левски", която продължи дълги години и кулминира помним как в края на 2015 г...
Та значи, воден от носталгия и афинитет към търсенето на историческа цикличност, правя смела прогноза: 1:1 първо полувреме, 4:1 краен и... загуба на финала от "Ботев" (Пловдив) в името на всичките ни традиции.

Та значи, воден от носталгия и афинитет към търсенето на историческа цикличност, правя смела прогноза: 1:1 първо полувреме, 4:1 краен и... загуба на финала от "Ботев" (Пловдив) в името на всичките ни традиции.

Само "Левски"!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hZBQqlABdwE[/youtube]
В последния мач показахме зъби, така че всички основания да дадем здрава битка на майните са налице. Оптимист съм и вярвам в победата, а с малко късметец може и да помечтаем след мача. От ключово значение е да вкараме ранен гол или поне да поведем до края на първото полувреме.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

При пасив от 2 гола общо взето трябва от първите минути гостите да са натикани в тяхното наказателно. Няма опция за надиграване и чакане!
С този състав, който има Левски в момента едва ли ще може да пробие защитата на Локото.
1914.1902 написа:С този състав, който има Левски в момента едва ли ще може да пробие защитата на Локото.
Вкарахме по 3 на Арда и Ловеч, така че.....

MuFc1878 написа:1914.1902 написа:С този състав, който има Левски в момента едва ли ще може да пробие защитата на Локото.
Арда си махнаха половината отбор, а Ловеч е пълна пародия. Бусато как допусна 3 гола от най-слабият Левски, който съм гледал не знам. А много говореха за него.
MuFc1878 написа:1914.1902 написа:С този състав, който има Левски в момента едва ли ще може да пробие защитата на Локото.
Aма не забравяй, че в същото време допуснахме 4 гола.

В тази среща не бива да ни вкарват, иначе сме чао.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- LoveAndPeace
- Контакти:
Сега пък тези глупаци с ново 20 - До 1000 души на сектор