efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Събота
Преоблякъл се Илия - пак в тия. 0-2 и кой от където е. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
helic написа:ако играем с титулярната ни защита може и да имаме някакъв шанс.
А пък предвид факта, че централните ни защитници висят с картони и при следващ ще пропуснат два мача, реванша срещу Локо и мача срещу Берое се пригответе да ги гледаме с двойка централни Райнов и Тиам![]()
Янис е с 6,Холмар с 7 картона!
Както вече не веднъж съм отбелязвал , много рядко съм пожелавал успех на Левски в мач от вътрешното първенство . До 2016 година не си спомням за такъв случай , а от тогава по няколко пъти на сезон - когато играе с ЦСКА - СОФИЯ ( София ) . Ще го направя и сега - Успех за Левски !
-
Падаме 2-0 и много материал за мрънкачите

Не съм изобщо оптимист,с този бавен футбол и лошо движение по терена,липса на качествени резерви,и намалени заплати.Определено ще ни трябва късмет.
САМО ЛЕВСКИ!
-
vlong написа:Не съм изобщо оптимист,с този бавен футбол и лошо движение по терена,липса на качествени резерви,и намалени заплати.Определено ще ни трябва късмет.
Еми с този бавен футбол и лошо движение по терена е логично да паднем плюс липсата на качествените резерви и намалени заплати, падаме и мрънкаме, бием на късмет пак ще мрънкаме, все нещо ще намерим

Лично аз не мрънкам,казвам си мнението.Ако започна да го повтарям и потретвам сигурно тогава ще е мрънкане.В момента сме полуживи.
САМО ЛЕВСКИ!
Два ялови отбора които рядко уцелват вратата. Нулев Х с много ръгане, ритане и изтезание на топката.
Левски губи този мач ако не покажат нещо коренно различно като игра..И то със разлика.Да се надяваме Робърта освен да бяга като като сърна из терена да се отпуши.Не да ми вкарва само на слабаци....Да не забравяме и Мазурек.По нестандартен футболист от него няма.
-
- Контакти:
helic написа:...се пригответе да ги гледаме с двойка централни Райнов и Тиам![]()
И до 30та минута и двамата са с жълти картони