efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали) , Събота
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- The deacon
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали) , Събота
С цялото ми уважение към всеки един отбор (без ония измислените!), смятам, че не би следвало да имаме проблеми със симпатичния отбор на Арда...… Освен, ако ние сами не си създадем проблем както го сторихме преди почти година с Ботев Враца на Герена. Надявам се, че недоразумения като Алар, Чандъров, Насиру и Здравко Димитров няма да започнат като титуляри......Само Левски!
- Странджата
- Контакти:
Срещу нас всеки се доказва, така че нямаме леки мачове. Но мисля, че ще бием поне с два гола. Ако това не стане, значи и този сезон сме сгрешили ваксата ...
Голям бой, френско.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Разбира се, че всички ще скачат да се доказват срещу нас... Отдавна не всяваме онзи респект, с който на 80% си печелихме предварително мачовете. Вместо това от доста години сами си правим мачовете трудни и даваме сила и смелост на противниците да си помислят за нещо повече от равен.
Любимото клише на българските треньори: "няма слаби отбори" важи само когато техния отбор не е достатъчно силен. Тогава всички слаби отбори ти се струват равностойни!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
На мен ще ми е прелюбопитно да видя "проекта" Кърджали на живо - игрово, физически, тактически и т.н. Малко ми понамирисва, че едни хора готвят нещо като Лудогорец 2, щото едни други хора май са ги светнали, че въпреки незавидното състояние на родното футболче, с правилните хора все пак може и да се правят пачки.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
В последните си мачове обаче не можем да се оплачем, вземахме прилична преднина още до почивката.koisa написа:Разбира се, че всички ще скачат да се доказват срещу нас... Отдавна не всяваме онзи респект, с който на 80% си печелихме предварително мачовете. Вместо това от доста години сами си правим мачовете трудни и даваме сила и смелост на противниците да си помислят за нещо повече от равен.Любимото клише на българските треньори: "няма слаби отбори" важи само когато техния отбор не е достатъчно силен. Тогава всички слаби отбори ти се струват равностойни!
Да видим дали и срещу тези ще си опечем работата рано-рано.
THE G.A.M.E написа:В последните си мачове обаче не можем да се оплачем, вземахме прилична преднина още до почивката.koisa написа:Разбира се, че всички ще скачат да се доказват срещу нас... Отдавна не всяваме онзи респект, с който на 80% си печелихме предварително мачовете. Вместо това от доста години сами си правим мачовете трудни и даваме сила и смелост на противниците да си помислят за нещо повече от равен.Любимото клише на българските треньори: "няма слаби отбори" важи само когато техния отбор не е достатъчно силен. Тогава всички слаби отбори ти се струват равностойни!
Да видим дали и срещу тези ще си опечем работата рано-рано.
Така е, но сме още далеч от желаното и Хубчев го знае. 3:0 до 30-40 мин. и да видим дали ще си помислят да се доказват.
R.I.P.
Треньорът на Левски Петър Хубчев обяви групата за предстоящото домакинство на Арда. Двубоят е утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". В групата за мача попаднаха 19 футболисти.
Тази вечер играчите на Левски направиха последната си тренировка преди срещата с Арда. Заниманието се проведе на централния терен на "Герена".
Ето цялата група на Левски за предстоящия мач:
Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Йоанис Каргас, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Филипе Нашименто, Паулиньо, Станислав Иванов, Дени Алар, Мартин Петков, Франко Мазурек, Найджъл Робърта и Асен Чандъров.
Времето ще е хубаво дано се посъберем повечко хора.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС