Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа
Бием без напрежение. Божинката с автогол да си оправи кармата.
blue avalanche написа:Ако бием Ботев ще бъде най-нормалното нещо на света.
Ако се издъним - всички опити на хубчевистите да оправдаят Хубчев ще се превърнат във въздух под налягане.
И няма нужда от преварително "подковаване" от типа на:
Ботев са корав отбор, щото Тирето и Л-ц едвам ги били
Ботев са дисциплинан и подготвен отбор
и т.н., и т.н.
Не съм съвсем съгласен. Когато се "издънихме" срещу Етър в Търново, на терена почти през цялото време имаше само един отбор и това не беше този на домакините. Същите тия Етър преди това направиха мазно равенство на новософиянците насред узурпирания стадион без кенефи, равен с нас, после равен с Черно море, после равен с Ботев Пд, по-късно пък опраскаха Берое. Да, историята помни само резултата, но в онзи мач наистина създадохме и пропуснахме куп положение, а по стара традиция противниковото вратарче направи мача на живота си срещу нас. И какво, трябваше да съблечем треньора ли?
Не знам какво предпочитате - устойчиво развитие на играта, на отбора, на стила, на облика, с което по естествен начин да дойдат резултатите (междувременно ще има по някоя издънка, непременно) или да играем само и единствено за точките и в един момент като ни разкрият или загащят, да почнат да ни дънят разни отборчета.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- blue avalanche
- Контакти:
TristaNNN написа:blue avalanche написа:Ако бием Ботев ще бъде най-нормалното нещо на света.
Ако се издъним - всички опити на хубчевистите да оправдаят Хубчев ще се превърнат във въздух под налягане.
И няма нужда от преварително "подковаване" от типа на:
Ботев са корав отбор, щото Тирето и Л-ц едвам ги били
Ботев са дисциплинан и подготвен отбор
и т.н., и т.н.
Не съм съвсем съгласен. Когато се "издънихме" срещу Етър в Търново, на терена почти през цялото време имаше само един отбор и това не беше този на домакините. Същите тия Етър преди това направиха мазно равенство на новософиянците насред узурпирания стадион без кенефи, равен с нас, после равен с Черно море, после равен с Ботев Пд, по-късно пък опраскаха Берое. Да, историята помни само резултата, но в онзи мач наистина създадохме и пропуснахме куп положение, а по стара традиция противниковото вратарче направи мача на живота си срещу нас. И какво, трябваше да съблечем треньора ли?
Не знам какво предпочитате - устойчиво развитие на играта, на отбора, на стила, на облика, с което по естествен начин да дойдат резултатите (междувременно ще има по някоя издънка, непременно) или да играем само и единствено за точките и в един момент като ни разкрият или загащят, да почнат да ни дънят разни отборчета.
"Добро смо играли, але смо немали шанса"
Откъде ли ми е познато?
В мача с Берое колко отбора имаше на терена?
Един път това оправдание може да мине, но не до безкрайност.
В миналото е имало интересни резултати.
Продължаваме победната серия с нов изразителен резултат - 4:0 за малко надъхване преди мача с Лудогорец. Очаквам като цяло грам да не ни затруднят и да гледаме хубав футбол от наша страна. Надявам се Робърта да продължи с головете пък покрай него и Паулиньо и Ст. Иванов да се включат.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Captain Stottlemeyer написа:Вълчан написа:4-1. Божинов ще вкара от дузпа за утеха.
Божинов не трябваше да го пускаме, особено предвид ситуацията със Станислав Костов. Това е човек, който по мое скромно мнение (не искам да се бъркам на Хубчев) със своя огромен опит, футболно майсторство и голов нюх би могъл да бъде "златната резерва" и да реши всеки мач...
Да не забравяме че вкара гола срещу " Етър " в 72 - та минута и класира отбора в ЕКТ.
-
Blue_Blood84
Размазваме ги 4-0 или 5-0 напук на вечно мрънкащите уж левскари, ще чакат да паднем от лудогорец, за да почнат да пишат пак злобно.