efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя
Пълна мистерия ми е този мач. Ние от Ружомберок показваме две лица: едното е агресивно, победно, другото пораженческо, страхливо. Радвам се, че Холмс се завръща. Излезе от терена при Черно море, завръща се отново в мач с Черно море. Дано излезем с Робърта в атака, а не с "мекия" Алар. Трябва да сме хищници в началото. Дано видим Здравко. За мен е несправедливо отношението на Хубчев към него.
- modor
- Контакти:
metodito написа:Пълна мистерия ми е този мач. Ние от Ружомберок показваме две лица: едното е агресивно, победно, другото пораженческо, страхливо. Радвам се, че Холмс се завръща. Излезе от терена при Черно море, завръща се отново в мач с Черно море. Дано излезем с Робърта в атака, а не с "мекия" Алар. Трябва да сме хищници в началото. Дано видим Здравко. За мен е несправедливо отношението на Хубчев към него.
Няма как Робърта да играе. Освен ако преди да му кацне самальота на летището. Да вземе да скочи с парашут дирекно на стадиона

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Без Робърта с Хубчев стайл, без положение за моряците 1-0 за нас.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- metodito
- Контакти:
modor написа:metodito написа:Пълна мистерия ми е този мач. Ние от Ружомберок показваме две лица: едното е агресивно, победно, другото пораженческо, страхливо. Радвам се, че Холмс се завръща. Излезе от терена при Черно море, завръща се отново в мач с Черно море. Дано излезем с Робърта в атака, а не с "мекия" Алар. Трябва да сме хищници в началото. Дано видим Здравко. За мен е несправедливо отношението на Хубчев към него.
Няма как Робърта да играе. Освен ако преди да му кацне самальота на летището. Да вземе да скочи с парашут дирекно на стадиона
Не знаех, че няма да играе.
- modor
- Контакти:
Дано Алар ни облее 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- ChelseaFUN
- Контакти:
Според мен ще бием минимално. 1-0 или 2-1.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]
- AzSumRazbirach
- Контакти:
AzSumRazbirach написа:7-2 победа
Как 7:2? Това да не е ЦСКА Червено знаме?
damyanov1963 написа:То е ясно, че и без Илиев да ги надъхва, ще излязат на 100℅ с/у нас. А ние докога ще се оправдаваме с това?! Нека един път и нашия треньор да надъха играчите с/у тях
Ами те винаги се хвърлят на 100% срещу нас, но в София за първенство максималния им капацитет е Х. От повече от 50 г. нямат победа над нас тук.