Много тегав мач, тези ще скочат както никога досега.
Дано им шибнем един голи си вземе мача, за да може Делиормана да дойдат лекинко със свалени гащи...
Труден мач но сърцето казва 1-0 за нас и нова порция х..и в г..а на тумбака.
ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 0:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 03.03. / 17:30 ч.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Тегав мач ще е . 

TristaNNN написа:Противникът доста се е отпушил във фаза атака и в първите си два пролетни мача вкараха цели 6 гола,
Три мача

ЕМИЛ написа:TristaNNN написа:Противникът доста се е отпушил във фаза атака и в първите си два пролетни мача вкараха цели 6 гола,
Три мача![]()
Така де, да, имаше се предвид последните два преди нас, когато вкараха по три на мач. Абе, разбра ме.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- PorcoRosso
- Контакти:
Победа за Славия.
- JohnnieWalker
- Контакти:
ivan56 написа:Горкият Чичо Венци, накараха го да сложи ламБи, а още не може да ги пусне![]()
Както казва той: "Ние сме войници на партията, където ни кажат там ще играем"
Стадиона функционира. Мача ще се играе на "Васил Левски" заради фармацефтичната част от агитката на Левски а.к.а. "безопастност".
- vratar4eto
- Контакти:
Щеше ми се мача да е на Овча купел. Любимото ми "гостуване".
Иначе във Вечното дерби (защото фразата е използвана първо за това съперничество) всичко може да се случи. Надявам се да "Левски" да победи и да има доста хора на трибуните.
Иначе във Вечното дерби (защото фразата е използвана първо за това съперничество) всичко може да се случи. Надявам се да "Левски" да победи и да има доста хора на трибуните.
Смърт за "софия-лапат",ако не бяха те и наркоманите им истории щеше да има много повече хора на стадиона. А за мача бием 1-0 с мъка.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
vratar4eto написа:Щеше ми се мача да е на Овча купел. Любимото ми "гостуване".
Разкошно гостуване. Там няма средно положение с температурите. Или посиняваш от студ и изпадаш в хипотермия, или сваляш няколко килограма от потене в жегата.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!