ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София)/ 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) , 15.12.2018 год.
0-0 и спукана топка
Берое са много слаби-Х2
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
Blue_Blood84
шивача написа:Берое са много слаби-Х2
Те може да са слаби ама и ние не сме добре още повече като гости,кога взехме мач извън София последно.От по-тегавите гостувания взехме само на Ботев в последната минута,паднахме от Локото там,паднахме от Лудогорец,паднахме и от Черно море.Като не се взимат точки в по-сериозните мачове,край това е.Добре,че ни побутнаха леко съдийте последните два мача в стил Лудогорец иначе вече щяхме да сме на 12 точки от тях,не на 7.
- Kris_men2000
Падаме си като пичове като стой та гледай.Колкото и да са зле Берое срещу нас играят на 200% и то назобени от сиропа за кашлица на Гнома.Така ще изпълнят заръката на господаря си за тази година. Новогодишен подарък за джуджето Гришко.
Така че мача е 3:1 с хеттрик на Камбуров.
Така че мача е 3:1 с хеттрик на Камбуров.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Ако Яблонски, Цветко, Обертанчо и Капитанчо се разиграят може и да вземем дори трите точки, но тъй като не ми се вярва, двама са сърдити, единия е преял, а капитана загуби дори малкото си футболни качества-загуба. А портиерите даже няма да ги коментирам, репертоара е от изпуснати топки, до гол от халите
С този мач най - вероятно ще сложим точка и на последните надежди за титла, за които някои си мечтаеха. За съжаление, нямаме сили за победа като гост срещу Берое при положение, че на Герена падаме от по слаби отбори. Ще се радвам ако греша.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Нещо като 1:1...
висша математика:31 ≠ 4 
SANSIRO7 написа:Ако Яблонски, Цветко, Обертанчо и Капитанчо се разиграят може и да вземем дори трите точки, но тъй като не ми се вярва, двама са сърдити, единия е преял, а капитана загуби дори малкото си футболни качества-загуба. А портиерите даже няма да ги коментирам, репертоара е от изпуснати топки, до гол от халите
Митрев е контузен и няма как да играе в предстоящия мач, набеди си някой друг.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- bilyaletdinov
- Контакти:
E, щото на словашкия некадърник не му я вкараха от малкото наказателно поле.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!