Така или иначе не знам има ли някой с лиценз под ръка да води отбора.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:Не знам кой ще е треньор и кой ще води мача, но победата е задължителна... Поне да започнем с победа сезона след италианското фиаско на Пророка от Вадуц!
wilge написа:koisa написа:Не знам кой ще е треньор и кой ще води мача, но победата е задължителна... Поне да започнем с победа сезона след италианското фиаско на Пророка от Вадуц!
Тапия на хартия имат няколко човека в Левски, но възможности и знания-едва ли. Веднъж Букарев води отбора в подобна ситуация. Знаем как завърши. Сега не очаквам нещо различно. Но знае ли някой, топка е. Хубавото е, че жълтите винаги надскачат себе си срещу нас и макар и да падаме понякога на техен терен между тези два отбора винаги стават хубави мачове. Прогнозите са за лаиците. Надеждите и страховете за останалите.
wilge написа:wilge написа:koisa написа:Не знам кой ще е треньор и кой ще води мача, но победата е задължителна... Поне да започнем с победа сезона след италианското фиаско на Пророка от Вадуц!
Тапия на хартия имат няколко човека в Левски, но възможности и знания-едва ли. Веднъж Букарев води отбора в подобна ситуация. Знаем как завърши. Сега не очаквам нещо различно. Но знае ли някой, топка е. Хубавото е, че жълтите винаги надскачат себе си срещу нас и макар и да падаме понякога на техен терен между тези два отбора винаги стават хубави мачове. Прогнозите са за лаиците. Надеждите и страховете за останалите.
Редактирам. Току що го прочетох от блицаджийте:
"Сръбският специалист Александър Янкович няма да бъде треньор на Левски, научи БЛИЦ. Очакваше се днес бившият помощник на Славолюб Муслин в клуба да пристигне и да подпише договор, но в последния момент всичко е пропаднало.
Босът на "сините" Спас Русев продължава да търси треньор, след като вчера Левски се раздели с Делио Роси.
Отборът ще бъде воден от Георги Тодоров в мача срещу Ботев (Пловдив) в събота."
Serafim написа:А иначе за мача, те момчетата играеха по-добре, когато явно пренебрегваха Роси, така че може с умисвки на лицата да отнесат коматевци...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта