Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Във България искаме да взимаме силни играчи за без пари! Няма такъв филм! Лудогорец го доказа. Купуват футболисти за 1-2 милиона и резултите се виждат. Аз не ги харесвам, защото играят без нито един българин. Уж имат някаква школа, но юношите не помирисват терен! Ако Левски постигне дори частичен успех днес ще е подвиг!
Нов треньор може би
Иначе НАЗДРАВЕ по анкетата
Не знам какво да очаквам вече . Този сезон щом не стана и с подобна селекция от качествени играчи и треньор , който е водил доста отбори в Серия А , не знам вече с каква селекция ще стане .
Иначе НАЗДРАВЕ по анкетата

Не знам какво да очаквам вече . Този сезон щом не стана и с подобна селекция от качествени играчи и треньор , който е водил доста отбори в Серия А , не знам вече с каква селекция ще стане .
Ако не се вземе нападател, който редовно поне да уцелва врата 17,86 м2, и Хайнкес да дойде, все тая.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Добър център нападател вкарвач и вратар като че ли е най-належащо.
Господата Кабрал и Костов директно в трансферната листа и само като четвърти резерви в най-краен случай. По-добре юноши да играят и да трупат практика вместо тях.
На Белаид не знам какво чак толокова кусур му се намира. Много си е добре даже за резерва.
На Митрев ако му се вземе добра конкуренция, може пък и да подобри представянето, по подобие на Горанов.
Господата Кабрал и Костов директно в трансферната листа и само като четвърти резерви в най-краен случай. По-добре юноши да играят и да трупат практика вместо тях.
На Белаид не знам какво чак толокова кусур му се намира. Много си е добре даже за резерва.
На Митрев ако му се вземе добра конкуренция, може пък и да подобри представянето, по подобие на Горанов.
tiamat написа:Добър център нападател вкарвач и вратар като че ли е най-належащо.
Белаид...гледаш ли мача в момента?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

1palq4o1 написа:tiamat написа:Добър център нападател вкарвач и вратар като че ли е най-належащо.
Белаид...гледаш ли мача в момента?
Сакън, какви съм ги наприказвал хахахахах
tevez написа:ВРАТАР!!!!
Още голаджия, ляв и десен бек.
- Neron
- Контакти:
Преди всичко трябва да запазим качествените футболисти. Трябват ни не повече от 3 или максимум 4 нови. Най най най задължително е да се вземе вратар. Остане ли Митрев титулярен вратар по-добре да отпишем сезона още август.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- DrAvalanche
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Нов треньор и Стивън Петков да води атаката на Левски![]()
![]()
Нека новият треньор да прецени кои футболисти ще му свършат работа и кои ще си ходят. За мен един Рошу ми направи добро впечатление в мачовете, в които участваше. Но в същото време е зачеркнат от Роси. Да се види в игрова обстановка кои играчи имат качества за Левски и кои не и тогава да се взимат решения.
Стивънчо ли бе? Тоя лемур се снима с горнище на дефанзива и избяга в антибиотик.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ