ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Събота от 17.30
След тежкият мач мисля, че ще загубим, но дано интуицията да ме лъже.
Левски завинаги в моето сърце

Ларсен Туре в 4-тата минута някъде. Изпуснахме още поне 3-4 гола в този мач. Ще повторим след два дни победата.
-
- Контакти:
Засега участието в Европа все още е в наши ръце. За целта са ни необходими 7 точки, както и победа в баража, ако се стигне дотам. На Берое им остават мачове с Ботев Пд, Лудогорец и последния мач гостуват на Литекс в София. От тези трите мача Берое имат сигурни 6 точки от Ботев и от интимните им приятелки от тирето. Лудогорец не вярвам да им легнат, но това не означава, че старозагорци няма да си вземат мача от излезлия вече във ваканция тим от Разград. Изпуснахме питомното, сега трябва да гоним дивото. Купата беше хубаво да се спечели, но тя беше само средство, както беше казал някой. Целта е ясна на всички. Тази цел все още и на теория и на практика може да бъде изпълнена. Остава само да чакаме и да се надяваме.
Левски отпред са безопасна игла....Лудите като нищо ще им мушнат 3-4 гола.Освен ако не се смилят и не измислят нещо друго... 

- Captain Stottlemeyer
Дадох 1 глас за равен, имам такова предчувствие.
И за да остана верен на себе си, както и ние - левскарите да не даваме хляб на индивиди като фиданката от Овча купел, изказал се неподготвен по темата "Интелект и простотия": Относно въпроса от анкетата е правилно да се напише "На кого му пука ...". 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
6-1 (Вура, Кешеру, Кешеру, Вандерсон, Марселиньо, Швиерчок).
Това ни е общия враг и е крайно време да го разберете!
Този клуб от Разград убива футбола всекидневно със своето присъствие!
Бийте ги няма значение с колко, просто ги бийте!
ПП Сега като вкарат 5-6 милиона за селекция другата година пак ще сме с хвърчило в ръка!
@ Футбола е за хората... Кириле!!!!!!!!!
Този клуб от Разград убива футбола всекидневно със своето присъствие!
Бийте ги няма значение с колко, просто ги бийте!
ПП Сега като вкарат 5-6 милиона за селекция другата година пак ще сме с хвърчило в ръка!
@ Футбола е за хората... Кириле!!!!!!!!!