Да запазим бон тон и поздравим съперника с химна им. Една чудесна песен на големия български естраден певец Орлин Горанов
https://www.youtube.com/watch?v=XgTzGqU6z-k
ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Бием Литекс с 0 - 1 и кой от къде е !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Безпроблемна победа!
Ние мислим за 25 април, че ще гоним разгромна победа!
Ние мислим за 25 април, че ще гоним разгромна победа!
Re: ППЛ: Микре Юнайтед - Левски (София) - Сряда от 18:00
Време е първенството да приключва! Победа за Левски с болезнен гол в края. По време на мача очаквам отново балтии на микренци и страхлив съдия мислещ за багажното отделение на автомобил с ловешка регистрация! Този отбор се превърна в един Франкенщайн, взел най-лошото от Литекс и ЦСКА, а именно манталитетът налаган от Ганчев и феновете -животни на умрелия отбор. 

Аз съм от Микре Юнайтед

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
mozart написа:Време е първенството да приключва! Победа за Левски с болезнен гол в края. По време на мача очаквам отново балтии на микренци и страхлив съдия мислещ за багажното отделение на автомобил с ловешка регистрация! Този отбор се превърна в един Франкенщайн, взел най-лошото от Литекс и ЦСКА, а именно манталитетът налаган от Ганчев и феновете -животни на умрелия отбор.
+ 1
Равен или победа за нас.
W84me написа:
Страхотна статия, показваща, как само малко по на север от нас има малко повече морал. Онзи ден Хикимян се опита, но явно нещо го накара да се извинява, че е казал истината. Това е манталитетът ни за съжаление!
Аз съм от Микре Юнайтед
Добре е че ( както се очертава ) първенството ще бъде решено доста преди края на шампионата . Това ще даде възможност на отборите класирали се за ЕКТ , да дадат почивка на основните си футболисти , за да започнат по - рано подготовка за мачовете в Европа. Така както го направи Лудогорец преди 2 години .