ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 09 мар 2018 04:38

"Етър" въобще не са за подценяване, и въобще не са "удобен съперник", даже напротив. Слабото звено им е комлексара-треньор, дето късмета все го загърбвал... а, и дето щеше да става треньор в Бундеслигата... :lol:

Въпреки слабия и некадърен треньор, имат доста опитни и силни футболисти, и вероятно ще ни създадат много проблеми. Особено ако паркират автобуса пред голлинията, и не успеем да вкараме първите 20-30 минути.
Хубавото е, че мача е на Герена, ама всъщност, с треньор като Роси, какво от това ?!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 09 мар 2018 05:17

Шнасовете за второто място не са никак малки.Тия кратунковци дето са пред нас са се насрали.
Уважение за Етър Велико Търново.Играха колкото можаха срещу тирето.Надявам се да играят така и срещу нас и да ги бием.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 мар 2018 07:18

2:0
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 мар 2018 09:57

Не знам дали е организирано усилие - троленето на футболистите на стадиона, но дано не продължи и с Етър. Според мен им влияе. А какво точно се случва и за какво се борят тез младежи... Хм.... Сещам се за Юве, които години наред имат проблеми с фракции и как шепа ("шепа" не е баш точно, де) криминали извиват ръцете на управата, заплашвайки ги с какво ли не. Но там доколкото съм чел става дума за билети - пари. Нещо такова беше, нали?

Иначе, най-хубавото от това, което видях във Варна беше не толкова игра, Ривалдиньо или нещо друго, а това, че изглеждаха като тийм! Екип! Просто след червения картон се "взеха" и заиграха като едно. Ако това продължи, няма кой да ни спре. Всъщност има, де - чернодрешковците. Но в Европа не свирят бг съдии, така че...
Последна промяна от metodito на 09 мар 2018 10:04, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2018 10:02

Надявам се на хубава игра, Етър ще се хвърли с всички сили в този мач, дано стане качествен двубой.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 09 мар 2018 10:20

Балкански Орел написа:Шнасовете за второто място не са никак малки.

Ти сериозен ли си? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И ти ли си като "специалистите", които отписват Берое ?
Видяхме от няколко мача вече, особено вчера колко са добри Литекс-Етрополе, видяхме ви и вас срещу Черно Море.
Берое ще ви гази, запомни го!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 мар 2018 10:29

Играта и победата са важни, но за мен далеч по-важно е след края на мача да няма контузени и наказани. Гледам, че съдия ще е Сватбата и като нищо ще ни нашари, а етърци с удоволствие ще ни наритат едно хубаво преди мача с новата им майка. :oops: :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 09 мар 2018 10:34

Аз имам конкретен въпрос към Методи. Понеже винаги съм бил атакуван, когато си споделя мнението за коефициента полезно действие на Роман Прохазка, искам да попитам, не е ли нужно, играчът на позицията десен външен полузащитник, да бъде огледално полезен или играта му да бъде сходна на изпълнителя по левия фланг. Когато,някой ден Роман изиграе по крилото един мач, такъв като мача срещу Черно Море на Паулиньо, тогава може да се съглася с Методи, че Прохазка е нужен в момента в стартовите 11. За годините откакто е титуляр в Левски, така и не разбрах коя му е най-удобната позиция... може би "блуждаещ халф". Прогнозата ми е 2:0 ако започнем с Роман и 4:0 ако решим да играем с две крила.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2018 10:35

OGI1914RZ написа:Аз имам конкретен въпрос към Методи. Понеже винаги съм бил атакуван, когато си споделя мнението за коефициента полезно действие на Роман Прохазка, искам да попитам, не е ли нужно, играчът на позицията десен външен полузащитник, да бъде огледално полезен или играта му да бъде сходна на изпълнителя по левия фланг. Когато,някой ден Роман изиграе по крилото един мач, такъв като мача срещу Черно Море на Паулиньо, тогава може да се съглася с Методи, че Прохазка е нужен в момента в стартовите 11. За годините откакто е титуляр в Левски, така и не разбрах коя му е най-удобната позиция... може би "блуждаещ халф". Прогнозата ми е 2:0 ако започнем с Роман и 4:0 ако решим да играем с две крила.

Съгласен съм с оценката, но кое е второто крило? :mrgreen: А Прохазка има много важна роля на терена, на мача в сряда в последните минути се сбори с трима от ЧМ и не им даде да му отнемат топката, адски много хъс има в него, което е за сметка на футболните качества, но мисля че всеки отбор трябва да има по 1-2 такива играчи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 мар 2018 10:46

G_I_G написа:
Балкански Орел написа:Шнасовете за второто място не са никак малки.

Ти сериозен ли си? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И ти ли си като "специалистите", които отписват Берое ?
Видяхме от няколко мача вече, особено вчера колко са добри Литекс-Етрополе, видяхме ви и вас срещу Черно Море.
Берое ще ви гази, запомни го!

И каква ще ви е ползата, като след, или преди това ще се на*ъзите на тия дето сте им доброволни абонати?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”