ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30
1:1 ще е добре, но по-скоро 2:1.
1:2
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
За мен лично Хайдук в момента са загадка, не съм им следил играта.
Въпреки това не съм оптимист: Левски де факто спука от бой черногорците в едно полувреме (от 4). През останалото време не демонстрираше очакваното превъзходство. Очаквано не заради класата на отбора, а защото опонента беше отбор от Черна гора.
При това положение няма да се учудя Хайдук да вземе прекалено комфортна предника, с оглед на хърватския шампионат като цяло.
Въпреки това не съм оптимист: Левски де факто спука от бой черногорците в едно полувреме (от 4). През останалото време не демонстрираше очакваното превъзходство. Очаквано не заради класата на отбора, а защото опонента беше отбор от Черна гора.
При това положение няма да се учудя Хайдук да вземе прекалено комфортна предника, с оглед на хърватския шампионат като цяло.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Хайдук са си домакински отбор. Ако оцелеем, шансовете стават 50/50.
Митов да си пусне мача с Марибор в Словения и да се учи. Ако играем както тогава съм убеден, че ще ги отстраним.
Прогноза: 1Х. Дано не ни вкарат повече от 2, а ние успеем да гиизненадаме с 1 голче
. 2-1 е перфектен резултат,а 1-1 или 0-0 едва ли бихме отказали.
Митов да си пусне мача с Марибор в Словения и да се учи. Ако играем както тогава съм убеден, че ще ги отстраним.
Прогноза: 1Х. Дано не ни вкарат повече от 2, а ние успеем да гиизненадаме с 1 голче

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
-
- Контакти:
greenday написа:Хайдук са си домакински отбор. Ако оцелеем, шансовете стават 50/50.
Прогноза: 1Х. Дано не ни вкарат повече от 2, а ние успеем да гиизненадаме с 1 голче. 2-1 е перфектен резултат,а 1-1 или 0-0 едва ли бихме отказали.
0-0 за мен е кофти резултат,защо така като гледам си има тенденция противниците да ни вкарват по минимум 1 гол в София!Според мен мача е 2:1,2:2!
amoros написа:Добрите впечатления от първия мач на новата селекция се по развалиха през второто полувреме на мача в Черна гора.Румънския халф се очертава да бъде най-качественото ново попълнение, като в румънските сайтове бяха удивени че отива в София.Испанецът също трябва да вдигне нивото.Едно силно име в защита би направило Левски кандидат шампион и фаворит в мача с Хайдук.
Кандидат шампион е трудно достижимо, но че може да преборите Хайдук е вярно. Още повече че ако ги прескочите ще имате лесен съперник като поставени. Първия мач го виждам като трудно устискан Х , а в София да биете минимално. Успех !
- LoveAndPeace
- Контакти:
Ако на Митов му уври главата и замени Цветкович с Роман , Вутов е готов и някак си придумат нападателите да се връщат помагат в защита , бихме имали съвсем нормални шансове.
Мисля , че малко ги надценяваме като цяло.
Мисля , че малко ги надценяваме като цяло.
- Neron
- Контакти:
Напред ще сме що годе добре, но назад положението е трагично. Трябва ни поне още един играч в защита и то на по-високо ниво от сегашните.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- levskarcheto96
- Контакти:
И тия са умрели като нас, така че шансовете са 50:50. Искрено се надявам да вкараме гол там, като да не е почетен за 3:1, 4:1 и т.н.
-
- Контакти:
Само не мога да разбера,защо Митов си мисли,че с Прохазка да десния бек,ще сме по-добре?!?Не може ли просто да даде инструкции на Баба и близкия до Милошевич халф да му помагат и готово!Всеки път едно и също,идват футболисти несменяеми титуляри в техните отбори(Цървена звезда си е голям отбор) и изиграват 2 мача в Левски и айде на пейката?!?Митов вместо да мисли тоя десен бек,да се чукне малко в главата и да пробва 4-3-2-1 с Буш и Мапуку двамата в атака.А в халфа 3-ката са Прохазка,Румънеца и Панайотов а пред тях Жорди!