ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|
Резултата от мача на 29ти е 2:0
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Мача е ясен. Иска им се на някои "хора" да се издъним, но уви....
4-0
4-0
- modor
- Контакти:
Мачкаме 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
2 или 3 на 1 за Левски
Първи мач- 0 : 1
Втори мач- 0 : 0
Втори мач- 0 : 0
За жалост нищо добро не ни чака в този мач. С оглед на ръководство, треньори и футболисти - 0:0 или 1:1.
България има природни богатства, България има народ несломим, България има от всичко по-малко, но само един Левски футболен тим!
Абе хич няма да е лесно, но все пак си мисля, че сме по-приличаме на нещо от тея
Жал ми е за "левскарите", които предричат срамно отпадане. Жалки сте. Левски не е титли, купи, победи или загуби. Левски е идеал и начин на мислене. И ако ние не наложим това на ръководителите ни няма нищо добро да видим следващите 20 години
Мача е 2:0 и на реванша равен!

Жал ми е за "левскарите", които предричат срамно отпадане. Жалки сте. Левски не е титли, купи, победи или загуби. Левски е идеал и начин на мислене. И ако ние не наложим това на ръководителите ни няма нищо добро да видим следващите 20 години

Мача е 2:0 и на реванша равен!
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!
greenday написа: Левски не е титли, купи, победи или загуби. Левски е идеал и начин на мислене. И ако ние не наложим това на ръководителите ни няма нищо добро да видим следващите 20 години![]()
![]()
![]()
Клишета, клишета, клишета. Какъв идеал? Какъв начин на мислене? Дай примери ако може?
Дали малоумни трансперанти срещу Сараево? Дали възхвала на Хитлер навръх годишнината от Априлското въстание? Маймунските звуци срещу чернокожите ли е идеалът, или пък "селяни, умрете"? Бомбичките? Дрогата? Събличането на играчите и треньорите? Свърши вече идеалът -ние го убихме. Тук останахме само простите, "селяните" и злобните. Умните и идеалистите ги няма на стадиона. Те се погнусиха от всичко това.
110 години любов!
Дано се стегнем и да победим с една красива игра.