Левски (София) - Славия (София) |1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски (София) - Славия (София) |03.12.2016| 17:30ч

Мнениеот blue avalanche » 01 дек 2016 17:12

Captain Stottlemeyer написа:
Brannik82 написа:С Топчо нищо не се знае.... Първенството приключи снощи.

Първенството приключи още на 22 октомври, когато Люпко си би камшика. Според мен единствено той можеше да излъже по някакъв начин "Лудогорец", като освен това трябваше да се надяваме на много късмет, "Лудогорец" да продължи и през пролетта в ЕКТ, и още много други случайности... 8-)

Един отбор може да се "излъже" в един мач. В цял шампионат - не! С нашата къса скамейка няма как да стане.
Например:контузи се Костадинов и в средата "зяпнахме".
С Петрович пак щяхме да сме на второ място. И няма никакво значение дали разликата е 3т. с Петрович или 9т. с Топчо.
Примерно...
По интересно е дали ще има трансфери и на какъв хал ще сме,когато почукат ЕКТ.

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 01 дек 2016 17:22

blue avalanche написа:...По интересно е дали ще има трансфери и на какъв хал ще сме,когато почукат ЕКТ.

Ква файда от трансфери, като дори Меси да ни докарат, с тоя тъпунгер на резервната скамейка, резултата ще е същия :evil:
Левски това е България

Потребителски аватар
loveinblue
Контакти:

Мнениеот loveinblue » 01 дек 2016 17:35

За предния мач прогнозата ми бе за победа на Лудогорец ;) С почването на мача леко ме обзе надежда че няма да съм се оказал прав още повече че тръгнахме с гол :? За съжаление всичко приключи през второто полувреме. Изравняване и повеждане и... :cry: Та дет викат някои , първенството свърши , за нас де, и не защото Любко си "би камшика" , а Топузаков не ставал ,а защото ни са такива конете ;) Мисля че този въпрос в тази тема , трябва да се премахне защото, вече въпросът не е актуален и всичко е ясно. Пак ще гледаме и пак ще цъкаме.
"Ръст среден, тънък и строен; очи сиви, почти сини; мустаци червеникави, коса руса, лице бяло, околчесто и изпито от непрестанната мисъл и бдение, но което се оживяваше от една постоянна и естествена веселост!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 01 дек 2016 18:51

Не разбирам много хора тука - отдавна Левски не е фаворит за титлата, не е даже и от началото на този шампионат. За да стане, е необходимо много търпение - така, както не веднаж в историята ни е ставала. Необходимо е и левскарско поколение, но най-много безрезерна подкрепа на отбора. Не сме били винаги първи, пък и да сме били - не е левскарско да си обичаме отбора само когато е първи или само когато бие.
Не искам да обсъждам квалификациите на Топчо тука. Така беше и с Гонзо. По подобен начин се пишеше и за Стоев. С известен респект се премълчаваше за Любко. Не разбирам какво и кого искате. Кажете - ето този е за Левски и ние сме за него, ако ще и десет пъти Левски да пада.
До къде води преклонението пред титлите, а не пред отбора, който ти е на сърцето, се видя. Вижда се, че и ние сме се запътили натам.
Иначе - за мача - труден ще е, ние лесни мачове отдавна нямаме, защото няма кой да ревне по трибуните. Все пак Левски си е Левски и ще бие Славия - победите на белите са епизодични, то затова и нашите загуби от тях са епохални...
Само Левски и горе главите - при сегашното състояние на нещата да сме втори с такава разлика е като да сме шампиони. Още повече, че кой брои у нас - освен местните фенове, Лудогорец за наш отбор. Вижте къде са самата Славия, Ботев, Черно море, Берое, Локото - нашите реални конкуренти, за потурнаците не говоря ...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 дек 2016 19:38

blue avalanche написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Brannik82 написа:С Топчо нищо не се знае.... Първенството приключи снощи.

Първенството приключи още на 22 октомври, когато Люпко си би камшика. Според мен единствено той можеше да излъже по някакъв начин "Лудогорец", като освен това трябваше да се надяваме на много късмет, "Лудогорец" да продължи и през пролетта в ЕКТ, и още много други случайности... 8-)

Един отбор може да се "излъже" в един мач. В цял шампионат - не! С нашата къса скамейка няма как да стане.
Например:контузи се Костадинов и в средата "зяпнахме".
С Петрович пак щяхме да сме на второ място. И няма никакво значение дали разликата е 3т. с Петрович или 9т. с Топчо.
Примерно...
По интересно е дали ще има трансфери и на какъв хал ще сме,когато почукат ЕКТ.

Така е, съгласен съм. Не се изразих точно. Имах предвид, че с Люпко щяхме по-дълго време "да поддържаме огъня". А и за разликата в точките си напълно прав - калъфката, уви, си е пак калъфка. :( Що се отнася до трансферите - козирката и новото табло мисля, че казват достатъчно по въпроса... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 01 дек 2016 20:16

Много вероятно е този мач също да не се вземе. Мачовете със Славия са тегави, а като гледах Левски вчера второто полувреме вече не можеха да ходят. Но вече е все тая. Вижда се, че нещата вървят от зле към по-зле. Козирка, табло, селекция ще има, ама друг път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 дек 2016 20:19

Странджата написа:Не разбирам какво и кого искате. Кажете - ето този е за Левски и ние сме за него, ако ще и десет пъти Левски да пада.

И аз не разбирам как очакваш всички фенове да са на едно мнение? Винаги ще има хора, които ще харесват или не определен треньор. Дори ще има такива, които ще желаят злото на отбора само, защото е махнат техния любимец или е дошъл треньор, който не харесват.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

APOH
Контакти:

Мнениеот APOH » 01 дек 2016 21:06

Зависи ДеБелия как е играл мача?!
CSKA FOREVER!

мили

Мнениеот мили » 01 дек 2016 21:14

APOH написа:Зависи ДеБелия как е играл мача?!

Играл го - 2, с пълна обръщалка, като в Разград с "лудите"! :lol:
2 - 3

Върни се в “Левски”