Левски (София) - Дунав 2010 (Русе) | 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

g3_ev2
Контакти:

Re: Левски (София) - Дунав 2010 (Русе) |02.10.2016| 17:45ч.

Мнениеот g3_ev2 » 28 сеп 2016 09:04

Традиционно между Дунав и Левски винаги е имало "топла връзка", не един и два са случаите в миналото, когато Левски е гостувал в Русе за контролни мачове. Даже левскарите по едно време бяха кръстили Дунав "малкия Левски". Нещо повече, някъде през 60-те, Гунди игра в състава на Дунав при един приятелски мач с гостуващи бразилци, дали не бяха Португеза? Но на терена Дунав винаги са давали срещу Левски най-доброто, на което са способни! Така ще е и сега, уверен съм. Левски в момента има много здрава игра в защита, но в атака са прахосници. Дунав се опитват да играят хомогенно.
Но... ако Левски играе на нивото, на което победи Локо (ГО), а Дунав играе на нивото, на което загуби срещу Ботев (Пд), за мен няма съмнение, че Дунав или ще спечели, или ще вземе поне една точка!
Нека да отчетем и факта, че дългите пътувания преди мач в България се отразяват много зле на изявите на отборите!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 сеп 2016 09:10

Дунав имат шанс за нещо, но едва ли ще им се позволи да го вземат, дори да опитат ... И като заслагате тоя пълен стадион на темите ... :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 28 сеп 2016 09:39

boabbb написа:Дунав имат шанс за нещо, но едва ли ще им се позволи да го вземат, дори да опитат ... И като заслагате тоя пълен стадион на темите ... :lol: :lol: :lol:

Не виждам някъде да пише, че си специално поканен в нашите теми, та да изразяваш емоции и претенции какво ще слагаме. Като не ти харесва просто подминаваш и се връщаш обратно в присвоения от ЦСКА подфорум да коментираш Литекс а.к.а ЦСКА-София! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 28 сеп 2016 09:50

1-0 за Левски. Очаквам затворена игра от Дунав и контраатаки. Ако Левски играе правилно и дисциплинирано смятам, че ще имаме 2-3 възможности за гол и е време Аниете да се разпише :). А Дунав стигнаха предела на възможностите си. От тук нататък според мен ще редуват победи и загуби, без постоянство като посредствените отбори, каквито са и те.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2016 11:10

korteneca написа:
boabbb написа:Дунав имат шанс за нещо, но едва ли ще им се позволи да го вземат, дори да опитат ... И като заслагате тоя пълен стадион на темите ... :lol: :lol: :lol:

Не виждам някъде да пише, че си специално поканен в нашите теми, та да изразяваш емоции и претенции какво ще слагаме. Като не ти харесва просто подминаваш и се връщаш обратно в присвоения от ЦСКА подфорум да коментираш Литекс а.к.а ЦСКА-София! 8-)

Ти не разбираш. Той ни припознава сега.
Иначе прогнозата ми е за хубав футбол и минимална победа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2016 12:29

Както писах и след мачът с Локо Г.О. в този ще трябва да качим ниво.
Като домакини поне сме по креативни, но и Дунав са по опасни, от Пирин, например, при контрите.
Така че, ще трябва да сме с едно наум.

Но като цяло формата на гостите поспадна, докато отделната класа на някои наши играчи, може да направи разликата в даден двубой, ако отборната игра нещо не върви.
Като прогноза, можеби 2:0/2:1 след сериозно превъзходство за На'ще хора.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 сеп 2016 12:55

Не знам кво толкова се плашите на Дунав, нито са някакъв супер отбор, нито имат някакви супер играчи, нито нищо! Много ми приличат на Спартак Плевен от 2001-02 с Офчата глава начело. Дето 3, 4 месеца играеха много добре и бяха на 3-то, 4-то място постоянно докато не ги изпревари пролетта от 6-то място Славия в последния редовен кръг. И в плейофите след разделянето на половина на точките им и един тон загуби в самите плейофи, Спартак изпаднаха накрая!

Та и сега с тоя нов регламент с тия две нови групи от по 4 отбора борещи се да не изпаднат и то започвайки с 0-лев актив. Като нищо ако Дунав не влезе в първата шестица (а за мен те нямат потенциал да влезнат в нея) ще си имат проблеми в плейофите. А тогава отбори като Славия, Монтана, Локо Горна, Верея и т.н. нямат да имат нищо общо като игра със сега. Защото сега те на практичка играят за здраве и обиграват отборите си за плейофите на пролет, а тогава ще играят на кило кръв и метър кожа. Защото им е пределно ясно сега, че няма как да влезнат в първата шестица. А пък за долните 2 групи които ще се оформят е все тая дали си 7-ми, 8-ми или 14-ти след 26-тия кръг. Защото така и така всички ще започнат с 0 точки в актива си и тези от сегашните 26 кръга ще са само за статистиката и нищо повече! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 28 сеп 2016 13:02

Avanti_Ragazzi написа:Не знам кво толкова се плашите на Дунав, нито са някакъв супер отбор, нито имат някакви супер играчи, нито нищо! Много ми приличат на Спартак Плевен от 2001-02 с Офчата глава начело. Дето 3, 4 месеца играеха много добре и бяха на 3-то, 4-то място постоянно докато не ги изпревари пролетта от 6-то място Славия в последния редовен кръг. И в плейофите след разделянето на половина на точките им и един тон загуби в самите плейофи, Спартак изпаднаха накрая!

Та и сега с тоя нов регламент с тия две нови групи от по 4 отбора борещи се да не изпаднат и то започвайки с 0-лев актив. Като нищо ако Дунав не влезе в първата шестица (а за мен те нямат потенциал да влезнат в нея) ще си имат проблеми в плейофите. А тогава отбори като Славия, Монтана, Локо Горна, Верея и т.н. нямат да имат нищо общо като игра със сега. Защото сега те на практичка играят за здраве и обиграват отборите си за плейофите на пролет, а тогава ще играят на кило кръв и метър кожа. Защото им е пределно ясно сега, че няма как да влезнат в първата шестица. А пък за долните 2 групи които ще се оформят е все тая дали си 7-ми, 8-ми или 14-ти след 26-тия кръг. Защото така и така всички ще започнат с 0 точки в актива си и тези от сегашните 26 кръга ще са само за статистиката и нищо повече! ;)

Първо, това за точките категорично не е вярно. Те се запазват. И затова има смисъл да се трупат първите 26 кръга.
Второ, ще се чудя какво ще приказваш, ако врътнем един хикс или не дай си Боже за вас вземете, че паднете.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 28 сеп 2016 13:09

FCD написа:Второ, ще се чудя какво ще приказваш, ако врътнем един хикс или не дай си Боже за вас вземете, че паднете.

И да паднем, и да бием - пак ще се напием! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 28 сеп 2016 13:15

korteneca написа:И да паднем, и да бием - пак ще се напием! 8-)

А, то че е така, така е, за всички ни. :mrgreen: Важното е да има такива дербита, макар и неочаквани и изненадващи. Става купон и интересно. Малко позабравена футболна романтика. Наздраве! :)
Аз искрено ви желая успех с новия собственик не само в първенството, но и в Европа, защото това е важното. Време е другата година за ваши по-сериозни пробиви където и да е.

Върни се в “Левски”