Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!(vol 2)
Лупи и Тройчо ги затриха
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- MagicMoments
- Контакти:
Най-тъжното е , че никой няма да търси сметка нито на Александър Томов,нито на Александър Тодоров,нито на Пламен Марков,нито на Васил Божков,нито на Иво Иванов,нито на Димитър Борисов,нито на Юлиан Инджов,нито на Милко Георгиев,нито на Гриша Ганчев за умишления фалит на ЦСКА.Но нека феновете на ЦСКА-София да се радват на последните 3-ма левенти от списъка.Историята,титлите,полуфиналите си заминаха,защото не можеш да предявяваш претенции към тях(като активи на ЦСКА),а да не искаш да плащаш пасивите(дълговете на клуба).И 10 емблеми да купи Ганчев истината от първия пост не може да се промени- ЦСКА умря на 09.09.2016г.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Точно на 9- ти септември иронията ги уби

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Captain Stottlemeyer
ilmo написа:На български език ще напиша - аз съм фен на белите, грешно е да се напише бЯлите, макар че цвета се нарича бял
Примерът е много несполучлив, а феновете на "белите" обикновено са малко по-образовани...

"ПОДУ̀ЯНСКИ, ‑а, ‑о, мн. ‑и, прил. Който се отнася до Подуяне (в миналото — село, днес — квартал на София) или до подуянец. А подуянските мощни локомотиви серия 46 сами карат влаковете. ВН, 1958, бр. 2185, 2. Подуянски район.
— Друга (разг.) форма: поду̀енски."
https://rbe.chitanka.info/?q=%D0%9F%D0% ... 0%9A%D0%98
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Мен тази новина не ме радва, не, че не се очакваше, но някак ми е тягостно защото ЦСКА беше отбор, който беше дразнител за останалите и име в българският футбол. То и за самите левскари тази новина не би трябвало да е добра, защото заряда който носеше дербито остава в историята и вече няма да го има.
Вече дори не мога да коментирам и бъзикам с познатите си, които са фенове на ЦСКА, а и те избягват да говорят за отбора, тъй като усещането за този отбор който играе на Армията не е за ЦСКА, а Литекс, преименувал се така и дошъл да играе в София. Миналият сезон се възхищавах от играта и спечелването на Купата на България, независимо, че не им симпатизирам, но направеното заслужаваше уважение, докато сега този отбор не съществува.
Вече дори не мога да коментирам и бъзикам с познатите си, които са фенове на ЦСКА, а и те избягват да говорят за отбора, тъй като усещането за този отбор който играе на Армията не е за ЦСКА, а Литекс, преименувал се така и дошъл да играе в София. Миналият сезон се възхищавах от играта и спечелването на Купата на България, независимо, че не им симпатизирам, но направеното заслужаваше уважение, докато сега този отбор не съществува.
Яд ме е само за дербито и сега някакви медии и припознавачи ще се опитват да ми налагат мнението си, че Литекс е ЦСКА и аз трябва да припозная тях и измисленото им дербито с преименувания Литекс. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Да не ви пука!Сами си затриха клуба.Че и помощ от БФС и държавата търсеха.Хак да им е..като не чуваха като им се говори.Гледайте си отборите и това е..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Да не ви пука!Сами си затриха клуба.Че и помощ от БФС и държавата търсеха.Хак да им е..като не чуваха като им се говори.Гледайте си отборите и това е..
И как да си гледам отбора когато разни платени драскачи, коментатори и водещи ми обясняват как моя отбор ще има дерби с Литекс? Вчера ако си гледал мача на Дунав с хибрида щеше да забележиш как облъчват зрителите, това било ЦСКА и коментаторчето вади някакви статистики на отбора дето е закрит на 9 септември.

R.I.P.
Няма БКП няма цска !
цска създаден от комунистите по -съветски образец на цска-Москва УМРЕ АЛЕ АЛЕ !!!
цска създаден от комунистите по -съветски образец на цска-Москва УМРЕ АЛЕ АЛЕ !!!

Това е!
31-та шампионски титли НИКОГА няма да станат 32!
Миналогодишната Купа на България, 20-та за ЦСКА, отиде напусто - лебедова песен!
Купите НИКОГА няма да бъдат вече 21!
Писах ви, ама не искахте да четете.
ГГ, та ГГ!
Опраска ли ви ГГ?
Опраска ви!
Радвайте му се, да ви е честит!
Остана една история за историята и един хибрид, като хемороид - Чавдар Етрополе изкупил Литекс Ловеч и станал ЦСКА-София/София/1948/2016
31-та шампионски титли НИКОГА няма да станат 32!
Миналогодишната Купа на България, 20-та за ЦСКА, отиде напусто - лебедова песен!
Купите НИКОГА няма да бъдат вече 21!
Писах ви, ама не искахте да четете.
ГГ, та ГГ!
Опраска ли ви ГГ?
Опраска ви!
Радвайте му се, да ви е честит!
Остана една история за историята и един хибрид, като хемороид - Чавдар Етрополе изкупил Литекс Ловеч и станал ЦСКА-София/София/1948/2016