Инак-тежък мач, Славия ще се надървят на 120%, но ние сме длъжни да го вземем.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JohnnieWalker написа:Не знам какво толкова се надъхвате след победата над Лудогорец, при положение, че те не играха и на 50% срещу вас... Иначе сигурно ще ни биете 1-2 на нула...
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
JohnnieWalker написа:Не знам какво толкова се надъхвате след победата над Лудогорец, при положение, че те не играха и на 50% срещу вас...
Captain Stottlemeyer написа:JohnnieWalker написа:Не знам какво толкова се надъхвате след победата над Лудогорец, при положение, че те не играха и на 50% срещу вас...
Ами сами си даваме кураж, тръпнем и тайничко се надяваме нашето ръководство и бат`Венци да са заровили томахавките и вие да играете срещу нас така, както играхте срещу Етрополе...![]()
[offtopic]Майтап бе, Уили!...[/offtopic]
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
JohnnieWalker написа:Не знам какво толкова се надъхвате след победата над Лудогорец, при положение, че те не играха и на 50% срещу вас... Иначе сигурно ще ни биете 1-2 на нула...