ЧРД, Гонзо!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЧРД, Гонзо!
Не всеки добър футболист става за ръководител или треньор.Видяхме прекрасните резултати и на Стоичков...и на Балъков....Чичовото също показа блестящи умения като треньор съчетани със абсолютна неадекватност при интервюта.....Все пак Гонзо е донесъл много радости на феновете.Да е жив и здрав.
- Странджата
- Контакти:
Да е жив и здрав! Левскар е, Господ здраве да му дава.
В живота не всичко е по мед и масло, човек остава с доброто, което е сътворил. Затова и Гонзо си остава за нас с головете си, а не с менаджерските си умения. Мисля, че и с не малко други звезди е така - да не посочвам примери, че пак ще се разлаят.
Ако не ти харесва някой - отмини го, а не скверни празника, ако си човек. Ако не си - какво значение имат думите ти за хората?
В живота не всичко е по мед и масло, човек остава с доброто, което е сътворил. Затова и Гонзо си остава за нас с головете си, а не с менаджерските си умения. Мисля, че и с не малко други звезди е така - да не посочвам примери, че пак ще се разлаят.
Ако не ти харесва някой - отмини го, а не скверни празника, ако си човек. Ако не си - какво значение имат думите ти за хората?
- metodito
- Контакти:
Странджата написа:Да е жив и здрав! Левскар е, Господ здраве да му дава.
Евала, "Странджа", както винаги коментар на място! Инак, опасно племе сме, няма спор. За разлика от други не страня от другите българи. Ние сме такива каквито сме. И аз съм злобен и завистлив вероятно. Имаме си обаче и качества, между другото завистта при нас е съграждаща, позитивна, едва ли не сила. Както и да е. Важното е да се приемаме, такива, каквито сме.
Това е.Да е жив и здрав.
Ч.Р.Д. на инж.Иванов! Пожелавам му от все сърце да не се връща в Левски никога повече под каквато и да е форма!
Само ЛЕВСКИ!
Само ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"